+1 oy
785 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından

Eşimle tartıştim krize girdim bı an 5 tane felan antidepresan içtim şu an sakinim ama korkuyorum ne gibi etki eder

19 Cevaplar

+2 oy
(163,334 puan) tarafından

iyi halt ettin ara 112 midenin yikanmasi gerekebilir

-Reklam-
+1 oy
(1,899 puan) tarafından

Kocanın da çok umrunda olursun şimdi yalandan acilin bi kapısında bekler ertesi gün yine aynısı 

Canınızdan kıymetli mi acaba eşiniz?

+1 oy
(6,967 puan) tarafından

Sorun eşinle tartışman değil herkes tartışır sende öfke sinir kendine zarar verme kontrolden çıkma gibi sorunların var biran önce tedavi ol kendine  zarar veriyorsun hastaneye git etkisini sonradan göstere bilir

(40 puan) tarafından

Ben asla kendime zarar veren biri değilim ilk defa böyle bişey yaşadığımız oda sorunlar üst üste geldiği için kaldiramadim

(6,967 puan) tarafından

Bir kerede insanın başına gelmeyecek şey kalmaz cnm evladın yokmu insan onu düşünur ani bir sinirde yapmışsın bir daha yapma 

+1 oy
(3,809 puan) tarafından

Çocuğun yok mu 

+1 oy
tarafından

Şimdi nasıl oldun bari

(40 puan) tarafından

Yani hiç bi belirti yok eşim yoğurt felan verdi 1 saat oldu bişey yok hâlâ 

+1 oy
(2,829 puan) tarafından

Küçücük çocuğun var değer mi, bu adamları bu kadar onemsemeyin ya, sonra böyle deli ediyorsunuz kendinizi. Küçücük çocuğu dusunmuyorsun hiç sana bişey olsa ne yapacak senin katlanamadigin kocayla. Böyle insanların gerçek adresinin bulunup sosyal hizmetlere şikayet edilmesi gerekiyor. El kadar bebeler elinizde ziyan oluyor. Kendine zarar veren başkasına ne yapmaz

(40 puan) tarafından

Kendi cvp çoğuma veya başkasına zarar verecektir kadar ***** değilim insan olarak basen ani bı sinirle yaptığımız hatalar oluyo bu da istem dışı buseydi 

+1 oy
(8,681 puan) tarafından

Ortalama 1 saat içinde etki etmeye başlar. Kusmakla iyi etmişsin bol bol su iç idrar yolu ile atabilirsin ilaç etkisini. Güzelim canına yazık insan önce kendisi için yaşamalı bir musibet bin nasihatten iyidir bu da sana ders olsun.

(40 puan) tarafından

Çok doğru söylüyosunuz çok pişman oldum büyük bı ders olsun bana 2 saat oldu ama çok şükür bi belirti yok yoğurt yedim bol su içiyorum umarım bişey olmaz 

+1 oy
(218 puan) tarafından

Beyin felcine sebep olabiliyor ölümden beter 

+1 oy
(40 puan) tarafından

6 saat geçti hiç bi belirti olmadı tehlike geçmiş midir 

+1 oy
tarafından

Ne olacak doz aşımı- mide kanaması- karaciğer iflası ölmesen  bile engelli kalabilirsin neden bu yola başvurdun git derhal acile ilaç içtiğini neyden kaç mg içtin x 5 tane olduğunu söyle mide lavaji yapsınlar 

tarafından

Git parmak at kus kurabilirsin  ozaman çıkar 6 saat olmuş diyorsun kana karıştı bile 

(40 puan) tarafından

Hiç bi belirti yok ama ilacı içtikten sonra kuusturdum kendimi bol su içip idrara da çıktım henüz bi belirti yok 

(40 puan) tarafından

Yani öyle bişey olsa bi belirti olurdu ben hapı attıktan yarım saat sonra kendimi kusturdum bol bol su içip idrara da çıktım hiç bi belirti olmadı hafif başımın ağrıması durumda

tarafından

Bol su iç ozaman böbrek hasar almasın bari. Bol bol ic . Bidaha da yapma lütfen eşin dahi olsa degmez öteki dünyanı yakma kimse için 

+1 oy
(40 puan) tarafından

Uyursam bişey olur mu kızlar şu saatte kadar belirti olmadı hafif başım ağrıyo uykum geliyo oda uyursam geçer mi

+1 oy
(167 puan) tarafından

Kusmayı dene parmağınla 

(40 puan) tarafından

Yaptım canım ilacı içtikten yarım saat sonra kusturdum kendimi üzerine de yoğurt felan içtim bol bol su içiyorum yani kötü bişey olacak olsa şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum 

(167 puan) tarafından

Ha iyi en azından gitmiştir bi kısmı umarım hiç bişey için değmez inan böyle şeyler yapma bidaha 

(40 puan) tarafından

Çok haklısınız büyük bir ders olur banada 

+1 oy
(1,478 puan) tarafından

Hangi antidepresan dan ismi grubu ne ilacin

(40 puan) tarafından

Lustral canım çok zararlı bi ilaç değil zaten

(1,478 puan) tarafından

Cok zararinin olucagini düşünmüyorum uyku hali yapabilir ama her ihtimale karsi bi 112 ile görüş onlar seni yonlendirsinler

(40 puan) tarafından

Uyku var canım ama onun dışında kötü bişey hissetmediğim için 112 de rahatsız etmek istemedim hastane çok yakın olduğu için acil bi durumda gidebilirim

+1 oy
(420 puan) tarafından

Evet insan bazen kaldiramiyor ve anlık sinirle herşey yapabiliyor ama bebeğini kendini düşün umarım birşey olmaz ve bu süreci atlattıktan sonra psikologa git ben öyle yaptım haksızlığa uğradığında çok öfkeli sınırlı olur evime kendime zarar verirdim ilaç tedavisi gördüm çocuğum için ve daha iyiyim bilirim o çaresizliği ama bu şekilde bir şey elde edemezsin canım lütfen bundan sonra kendini ve bebeğini düşün 

0 oy
(5,578 puan) tarafından

Hemen acili ara. Allah esirgesin. 

(8,111 puan) tarafından

Nasıl bu kadar düşebilir bir insan anlamıyorum. Sırf bir adamın ilgisini çekmek için ilaç içilir mi ya. Sen kendine değer vermiyorsun, kendi umrunda değilsin adamın niye umrunda olasın?? Bence o ilaçları kafana göre değilde bir uzman eşliğinde düzenli kullan çok ihtiyacın var 

(40 puan) tarafından

Eşimle anlaşamıyorum ve suç hep bende oluyo kimseye bişey anlatamiyorum bi an çaresizlikten düşünmeden içtim 

(5,578 puan) tarafından

Anlaşamıyorsan başka çözüm yolları var. İlaç içmek nedir... İkinci çocuk sorusu sormuşsun. İnşallah böyle bir hataya düşmezsiniz

(40 puan) tarafından

7 saat oldu hiç bi belirti yok yoğurt yedim ilaçtan yarım saat sonra kendimi kusturdum bol bol su içip idrara çıkıyorum yanı ölümcül bişey olsa ilk saatlerde gösterirdi galiba 

(40 puan) tarafından

İlgi çekmek için yapmadım öyle olsa farklı yollar denerdim zaten kendime zarar vermezdim bı anlık krizime yenik düştüm bundan büyük biir ders aldım zaten

0 oy
tarafından

Derdin ne bacım yani değer mi Allah aşkına 😏

(40 puan) tarafından

Tabi ki değmiyo ama işte kendimi kontrol edemedim bı an bilinçsizce oldu

0 oy
(2,166 puan) tarafından

O kadar icilirmi ya Allah korusun hastaneye git 

(40 puan) tarafından

Gidicektim kırsal bölgede olduğum için hemen gidemedim 7 saat oldu hiç bi belirti de olmadı tehlikeyi anlattım diye düşündüm eşimin işten gelmesini bekliyoruz gelirse giderim acile 

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Bir kaç saat sonra vücudunun bazı organları işlevini yitirebilir tanıdığım biri de bu dedigini yapmisti agzi burnu kaydı yuz felci gibi hemen doktora gitmeni bir daha da böyle sacmalamamani tavsiye ederim

(40 puan) tarafından

İcelim yarım saat olmadı bile istifra etmeye çalıştım kustum cikarmisimdir belki 

(4,208 puan) tarafından

Ne kadar hızlı kana karıştığını bilemezsiniz

(137 puan) tarafından

Doğru dur benim kız arkadaşımda aynı hatayı yapmış tı o hastane geç gittiği için iki gün hastane den çıkmadı ve yüz felçi geçirdi ağzı yamulmuştu ve sürekli tı titriyor du

0 oy
(40 puan) tarafından

Yarım saat dolmadan istifra ettim iyi gelir mi

(2,829 puan) tarafından

Gelmez, doktora gitm yarim saatte çoktan karışmıştır 

(40 puan) tarafından

Çok şükür her hangi bi belirti olmadı uykusuzluk yaptı sadece 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,058 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,596 puan) tarafından soruldu
+1 oy