+2 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,025 puan) tarafından

Kızlar başına gelen var mı. Sırtım karnım göğüs tarafı komple kızarıyor ve kabarıyor hergün olmuyor arada oluyor ve neden oluyor bilmiyorum. Internetten araştırdım kurdeşen olabilir belirtileri aynı cildiyeye randevu yok acile gitsem bakarlar mı dudağımda şişti ve yanma oluyor. Dün domates çorbası içtim ondan mıdır 

3 Cevaplar

+2 oy
(552 puan) tarafından

Ekşi acı asitli şeyler sık yeme çörek otunu biraz öğüt sabah öğle akşam yarımşar çay kaşığı iç

(1,025 puan) tarafından

Olur canım çok sağol 

-Reklam-
+1 oy
(2,480 puan) tarafından

Benimde bacaklarim ellerim dedigin gibi basladi yuzum kizarip yaniyordu kurdesen dediler sonra alerji bolumune gittim 4 5 kere kan tahlillerine falan bakti zaten gidip gelirken alerjimin neye oldugunu buldum soğuk alerjisi var bendede kara çıkınca anladim soguk suya buzlu seylere dokunamiyorum ruzgarda yürüsem hemen yüzüm yanmaya kızarmaya başlıyo  ilac kullaniyorum mecbur o ise yariyor sende takip et ne yediginde yada ne oldugunda çıkıyor 

(1,025 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım ben birkaç yıl önce deride alerji testi yaptırdım ilaca alerji var mı falan diye o zaman yoktu bu yıl başladı 

+1 oy
(6,701 puan) tarafından

Benimde öyle oldu gittim acille bir iğne yedim geçti yediğin birşey alerji etmistir

(1,025 puan) tarafından

Sağol canım sanada çok geçmiş olsun işte neye alerjim olduğunu bilmiyorum ben ya

(6,701 puan) tarafından

Bendede alerji var doktor ilaç vermedi iki senedir  vücudum kaşınıyor ara sıra ama beni  yormaz kaşıntı bazen çikolata çekirdek yeyince kaşıntı olur  yağlı yiyecekler  olabilir domatesli alerji yapar daha bir harfta oldu  serum iğne yedim vücudum kıpkırmızı benek şekilde olmuştu böyle durumda acile git  alerji hafife alınacak birşey degil geçmiş olsun

(1,025 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun canım 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 257 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (916 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,955 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 362 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde onurkrtp09 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,415 soru

23,844,285 cevap

319,505 kullanıcı

...