+3 oy
82 göst.
Moda kategorisinde (75 puan) tarafından

2 aylik bebeğim var gazi çok. 

Ne zaman hafiflemeye baslar ilk bebeğimle gaz skntisi yoktu 2. Bebeğim aşiri gazli. Sadece anne sütü alıyor mama yok

6 Cevaplar

+2 oy
(1,221 puan) tarafından

3.5 aylıkken düzelmişti canim bizim gaz sorunu 

-Reklam-
+2 oy
(707 puan) tarafından

3 bucuk aylıkken gecmeye basladi oda bebek kendi kendine hareketlenmeye basladi o yüzden 

+2 oy
(145 puan) tarafından

Benim bebeğim şuanda 43 günlük oldu.ben 20 günlükken nurse harvays damla verdim yeni bitti damlası 30 günlükken de baktım damla tek başına işe yaramıyor maflor probiyotik damla aldım ikisini beraber kullandım ilk hiç ise yaramıyor damlalar en iyisi degistereyim dedim ikisininde düzenli kullanınca gerçekten çok faydalı oldu kızım şu bir haftadır çok rahat gazını Kendi çıkarabiliyor artık sizde de tavsiye ederim 

+2 oy
(9,989 puan) tarafından

Benim oğlum 5 6 aya kadar çekti o gaz sorununu bazen 7 8 ay civarında da oluyordu inşallah sizinki daha kısa sürer 

+1 oy
(186 puan) tarafından

Sindirim sistemi yeni calismaya ve alismaya basliyor yediklerine. 4.aya kadar genelde devam eder bazilari daha uzun. Gaz damlasi ve probiyotik damla kullaniyorsaniz duzenli ve her gun ayni saatte vermeye devam edin. Ilik dus masaj bisiklet hareketi bir nebze rahatlatiyor. Ben ayrica nurse harveys colex surubunu verdim. Icinde dereotu ve kimyon yagi var hazmi kolaylastiriyor, pat pat rahat cikariyor gazini..

0 oy
(2,904 puan) tarafından

5-6 aya geçmişti bizimki cok gazlıydı

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 41 göst.
+1 oy
7 cevap 182 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,418 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy