Kizlar merhaba cidden çok yoruldum sizden akıl alayım dedim lütfen alaya almayin şimdi nasıl anlatılır ki ya her gün geç saatte duş almak zorunda kalliyorum hafta sonları bu 3 4 kez oluyor gün içinde duş durumu ve eşim 5 dk oturmama bile müsade etmiyor hemen duşa duş duş diye ortalığı yıkıyor ve komşular fon makine sesinden rahatsız olup şikayette bulundular haklilardaama saçım kızıl renk akması oluyor ıslak yatamiyorum sacimk siyah yapicam sırf bu sebepten bıktım eşimi soğutmadan nasıl uyarabilirim Kirilir diye çekiniyorum ama cidden yoruldum yani dini bilgilerle fazla büyümedim bilmiyorum gündüz alınsa duş olmaz mı ele güne mahcup rezil oldum ya
Makine değilsin ki mübarek her istediğinde olsun her şeyinde bir dozu olmalı ister soğusun ister pişsin bu ne böyle kedi gibi sürekli sende cansın sonuçta
Kedi gibi 😂 çok haklı bir yorum Çeşme mi bu mübarek tövbe tövbeee
Ay abla güldürme beni
Valla bacım hakkını helal et gece gece güldüm ama cidden sanada yazık Her gün her gün olur mu ya
Hergüne artı hafta sonlarıda fazla mesai 😂
Hahaha zor valla helal olsun 😂
Yatsıyı kıldınız. Bir cima yaptınız bitti sonra diyelim hemen duşa gerek yok biraz zaman geçer 2. Cima olur biter sonra biraz zaman geçer 3. Cima olur eh 4. Cima da olur fakat her seferinde duşa gerek yok. Sabah namazından önce veya sonra duş alabilirsiniz. Tabi canınız bir gusul alıp nafile teheccüd kılıp yine cima ederiz derseniz en fazla 2kere bir gece de güsül alırsınız yani cima yaptınız gusul aldınız nafile teheccüd kıldınız sonra yine cima duş aldınız ve ezan okundu namaz kıldınız.
Benim bildiğim 2 cima arasi ya namaz abdesti gerekiyor ya da abdeste benzer agzin burnun calkalanmasi gerekiyor
@ Ahsen. Neden olmasın ki
@ Ahsen. Neden olmasnki
Anladım kızlar çok sağolun
@sevvalice evet ben de öyle biliyoum
Senin canın nasıl istiyor ya bu kadar üst üste tiksinmiyor musun?
Eşin seni makine olarak mı kullanıyor insan hasta olur yaa sürekli duş alsa
Aboo bu kadar vakti nasıl buluyorsunuz eşiniz çalışmıyor mu veya çalışıyorsa yorulmuyor mu ben eşim yanıma gelmesin dıye köşe kapmaca oynuyorum doğum sonrası o kadar istemiyorum yani
Ay bu ne ayol 3 4 ne hic mi isiniz gucunuz yok bi o is mi yani acin bi film izleyin bi kitsp okuyun bi sohbet edin cikin gezin yani bu ne bu kadar Allah sana sabir kocana akil fikir versin
Şok oldum kız kocan ne yiyo ne iciyo durmadan bıkmadan bu nasıl bir libidodur.
Sanada helal olsun valla ben olsam isyan bayraklarıni sona kadar çekerdim. Zırt pırt zırt pırt uğraşamam bende bir canım derdim
Bu işler karışıklı rızayla oluyor. Senin bedenen yorgun olduğunu ve yıkanmak için şartların uygun olmadığını eşinin görmesi lazım 😏 Buraya yazdığın gibi samimiyetle eşine de anlat. Umarım vicdana gelir.
Sabah duş alabilirsin ama iki ezan vakti girmemesi lazım
Adama bak o kdr dinine düşkün güya ama karısına saygısı yokk . Valla benim eşim bana şunu yapsa ...... Demicem bişey 🤣
Teşekkür ederim cevap için
Kuzu şöyle güzelce anlat bence anlar yani anlamazsada tavrını köy sanada yazık
Önce gusul al sonra yemek hazırla.
Tabiki mecburi durumlar için bu geçerli eğer yemek hazırlayacak vakit varsa önce abdestini alman lazım canım.bide yanlış anlama kalktigin gibi dus aldinmi daha iyi yanı cenabet dolaşma derlerya nerden biliyoruz bı dk sonra ölmiycez oda var
Yani şöyle guzlece anlat alınırsa da alınsın yani .
Haklisin
Sorması ayıp ama yeni evli misiniz 😁
Kız yeni evli olsa ne olacak can bu yani otomatiğe bağlamışlar tak fişi bitir işi 😂
Nebilim kız o zamanlar daha farklı oluyor ya kadına da helal ama 😄😄
3 yıl oldu
Yeni mi evlisiniz
MaşaAllah 😀
Üzerinden ezan geçmeyecek şekilde duş almayı erteleyebilirsiniz. Mesela yatsıdan sonra birliktelik olduysa sabah namazına kadar duş almanız gerekir. Sabah namazından sonra birliktelik olursa öğle vaktine kadar duş almayı erteleyebilirsiniz. Yani namazı kaçırmayacak şekilde kazaya bırakmayacak şekilde namaza yetiştiğiniz sürece sorun yok
İlla hemen mi almak zorundasın? Eğer biryere gitmiyorsansa evdeysense akşam uyumadan önce al yada sabah uyandığında
Cidden canınız nasıl istiyor bu kadar. Benimki ikinci gün istese başımdan atıyorum canım istemiyor. Hele şimdi ramazan olunca, akşam duş alıp hastalanırım diye gelemiyor yazık 😅
Kimse karışamaz canım ne rezilliği
1,455,708 soru
23,887,691 cevap
321,654 kullanıcı