+1 oy
758 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (420 puan) tarafından

Kizlar merhaba cidden çok yoruldum sizden akıl alayım dedim lütfen alaya almayin şimdi nasıl anlatılır ki ya her gün geç saatte duş almak zorunda kalliyorum hafta sonları bu 3 4 kez oluyor gün içinde duş durumu ve eşim 5 dk oturmama bile müsade etmiyor hemen duşa duş duş diye ortalığı yıkıyor ve komşular fon makine sesinden rahatsız olup şikayette bulundular haklilardaama saçım kızıl renk akması oluyor ıslak yatamiyorum sacimk siyah yapicam sırf bu sebepten bıktım  eşimi soğutmadan nasıl uyarabilirim Kirilir diye çekiniyorum ama cidden yoruldum yani dini bilgilerle fazla büyümedim bilmiyorum gündüz alınsa duş olmaz mı ele güne mahcup rezil oldum ya

16 Cevaplar

+3 oy
(7,451 puan) tarafından

Makine değilsin ki mübarek her istediğinde olsun her şeyinde bir dozu olmalı ister soğusun ister pişsin bu ne böyle kedi gibi sürekli sende cansın sonuçta 

(5,437 puan) tarafından

Kedi gibi 😂 çok haklı bir yorum Çeşme mi bu mübarek tövbe tövbeee 

(420 puan) tarafından

Ay abla güldürme beni

(7,451 puan) tarafından

Valla bacım hakkını helal et gece gece güldüm ama cidden sanada yazık Her gün her gün olur mu ya 

(5,437 puan) tarafından
+1

Hergüne artı hafta sonlarıda fazla mesai 😂

(7,451 puan) tarafından

Hahaha zor valla helal olsun 😂

-Reklam-
+1 oy
(853 puan) tarafından

Yatsıyı kıldınız. Bir cima yaptınız bitti sonra diyelim hemen duşa gerek yok biraz zaman geçer 2. Cima olur biter sonra biraz zaman geçer 3. Cima olur eh 4. Cima da olur fakat her seferinde duşa gerek yok. Sabah namazından önce veya sonra duş alabilirsiniz. Tabi canınız bir gusul alıp nafile teheccüd kılıp yine cima ederiz derseniz en fazla 2kere bir gece de güsül alırsınız yani cima yaptınız gusul aldınız nafile teheccüd kıldınız sonra yine cima duş aldınız ve ezan okundu namaz kıldınız. 

(3,787 puan) tarafından
+2

Benim bildiğim 2 cima arasi ya namaz abdesti gerekiyor ya da abdeste benzer agzin burnun calkalanmasi gerekiyor

tarafından

@ Ahsen. Neden olmasın ki

tarafından

@ Ahsen. Neden olmasnki

(153 puan) tarafından

Anladım kızlar çok sağolun

(853 puan) tarafından

@sevvalice evet ben de öyle biliyoum

+1 oy
(3,338 puan) tarafından

Senin canın nasıl istiyor ya bu kadar üst üste tiksinmiyor musun?

+1 oy
(1,244 puan) tarafından

Eşin seni makine olarak mı kullanıyor insan hasta olur yaa sürekli duş alsa

+1 oy
(1,567 puan) tarafından

Aboo bu kadar vakti nasıl buluyorsunuz eşiniz çalışmıyor mu veya çalışıyorsa yorulmuyor mu ben eşim yanıma gelmesin dıye köşe kapmaca oynuyorum doğum sonrası o kadar istemiyorum yani

+1 oy
(3,621 puan) tarafından

Ay bu ne ayol 3 4 ne hic mi isiniz gucunuz yok bi o is mi yani acin bi film izleyin bi kitsp okuyun bi sohbet edin cikin gezin yani bu ne bu kadar Allah sana sabir kocana akil fikir versin 

+1 oy
(11,092 puan) tarafından

Şok oldum kız  kocan ne yiyo ne iciyo durmadan bıkmadan bu nasıl bir libidodur. 

Sanada helal olsun valla ben olsam isyan bayraklarıni sona kadar çekerdim. Zırt pırt zırt pırt uğraşamam bende bir canım derdim 

0 oy
(4,824 puan) tarafından

Bu işler karışıklı rızayla oluyor. Senin bedenen yorgun olduğunu ve yıkanmak için şartların uygun olmadığını eşinin görmesi lazım 😏 Buraya yazdığın gibi samimiyetle eşine de anlat. Umarım vicdana gelir. 

0 oy
(895 puan) tarafından

Sabah duş alabilirsin ama iki ezan vakti girmemesi lazım 

(2,166 puan) tarafından

Adama bak o kdr dinine düşkün güya ama karısına saygısı yokk . Valla benim eşim bana şunu yapsa ...... Demicem bişey 🤣

(420 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevap için 

(2,166 puan) tarafından

Kuzu şöyle güzelce anlat bence anlar yani anlamazsada tavrını köy sanada yazık 

(853 puan) tarafından

Önce gusul al sonra yemek hazırla. 

(895 puan) tarafından

Tabiki mecburi durumlar için bu geçerli eğer yemek hazırlayacak vakit varsa önce abdestini alman lazım canım.bide yanlış anlama kalktigin gibi dus aldinmi daha iyi yanı cenabet dolaşma derlerya nerden biliyoruz bı dk sonra ölmiycez oda var

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Yani şöyle guzlece anlat alınırsa da alınsın yani .

(420 puan) tarafından

Haklisin

0 oy
(3,624 puan) tarafından

Sorması ayıp ama yeni evli misiniz 😁

(5,437 puan) tarafından
+1

Kız yeni evli olsa ne olacak can bu yani otomatiğe bağlamışlar tak fişi bitir işi 😂

(3,624 puan) tarafından
+1

Nebilim kız o zamanlar daha farklı oluyor ya kadına da helal ama 😄😄

(420 puan) tarafından

3 yıl oldu

0 oy
(4,371 puan) tarafından

Yeni mi evlisiniz

(420 puan) tarafından

3 yıl oldu

(4,371 puan) tarafından

MaşaAllah 😀

0 oy
(874 puan) tarafından

Üzerinden ezan geçmeyecek şekilde duş almayı erteleyebilirsiniz. Mesela yatsıdan sonra birliktelik olduysa sabah namazına kadar duş almanız gerekir. Sabah namazından sonra birliktelik olursa öğle vaktine kadar duş almayı erteleyebilirsiniz. Yani namazı kaçırmayacak şekilde kazaya bırakmayacak şekilde namaza yetiştiğiniz sürece sorun yok

0 oy
(9 puan) tarafından

İlla hemen mi almak zorundasın? Eğer biryere gitmiyorsansa evdeysense akşam uyumadan önce al yada sabah uyandığında

0 oy
(3,105 puan) tarafından

Cidden canınız nasıl istiyor bu kadar. Benimki ikinci gün istese başımdan atıyorum canım istemiyor. Hele şimdi ramazan olunca, akşam duş alıp hastalanırım diye gelemiyor yazık 😅

0 oy
tarafından

Kimse karışamaz canım ne rezilliği 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
+1 oy
2 cevap 143 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (4,371 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
0 oy