+1 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (2,900 puan) tarafından

Çocuklarda hayali arkadaş kötümü iyimi sizce kızım 5 yaşında anaokuluna gidiyor öğretmenide diyor hayali arkadaşı var diye bende farkındayım evde kendi kendine konuşarak oynar kendi sorar kendi cevaplar güler karşısında biri varmış gibi konuşur biraz araştırdım bu yaş grubunda normalmiş endişelenecek bir şey yokmuş başına gelen varmı

19 Cevaplar

+1 oy
(3,376 puan) tarafından

Benim de vardı hayali arkadaşım. Yıllar sürdü. Bir sakıncasini görmedim şimdiye kadar. 

(2,900 puan) tarafından

Kaç yaşından kaç yaşına kadar sürdü

(3,376 puan) tarafından

Kaç yaşında başladı hatırlamıyorum ama okula gitmiyordum. Muhtemelen de liseye kadar devam etti.

(53,498 puan) tarafından

nasil ayrildiniz ☺️

(3,376 puan) tarafından

Başka dertler olunca ona vakit aryiramadim galiba. Kendiliğinden bitti.

-Reklam-
+1 oy
(1,336 puan) tarafından

Ooo benim 3 tane hayali arkadaşım vardı 😂😂😂 Ayşegül Oğuz diğerinin ismini hatırlamıyorum 😂 bak anasınıfndaydım hala aklımdalar 

(2,900 puan) tarafından

:) isimde koymuşsun kaç yaşına kadar sürdü peki

(2,738 puan) tarafından
+3

Diğeri gerçek dost değilmiş demek ki, unutulmuş. 

(1,336 puan) tarafından
+1

Valla hiç hatırlamıyorum ki kaç yaşına kadar ilkokulda böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum mesela galiba anasınıfından sonra kesildi 😅

@Yumurtabitmis çok güzel bir bakış açısı gerçekten çok doğru 

+1 oy
(2,738 puan) tarafından

Yeğeniminde o yaşlarda vardı. Zamanla kendi kendine unuttu. 

(2,900 puan) tarafından

İyi bari sevindim ya

+1 oy
(405 puan) tarafından

Benimde 3.5 yaşında oğlumun hayali arkadaşı var kardeşim var diyor bende bilmiyorum canım iyimi kötümü birde yerine geçiyor oğlum ben denizin kardesiyim diye sonra bir süre sonra kendisi oluyor biraz oyun biraz hayali arkadaş gibi 

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Benim amcamın kizininda vardı öle kendi kendine konuşurdu 16 yaşına kadar vardı şimdi varmı bilmiyorum sürekli sohbet ederdi kimle konusuyosun diyince kendimle derdi

+1 oy
(816 puan) tarafından

Benim vardı adı da Fidika... İlk aynada görmüştüm çorabımın tekini almıştı hep onunla oyunlar oynuyordum sonra uzak bir yere gitti telefonla konuşmaya başladık sonra da aramamaya başladı 

tarafından

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(2,738 puan) tarafından

Hemen de gitmemiş. Zamanla aranız soğumuş. O çorabı almayacaktı😅

(53,498 puan) tarafından

o bozmuş dostluğu ☺️

+1 oy
(4,491 puan) tarafından

Kızım da 4 yaşında hayali arkadaşı var hemde çok mutlu ondan bahsedince aşırı mutlu oluyor  hincaz benim arkadaşım hincaz şöyle hincaz böyle akşama kadar böyle takılıyor 😂

+1 oy
tarafından

Benimde vardı 5 yaşlarından 13 yaşlarıma kadar

+1 oy
(3,701 puan) tarafından

Neden oluyomus ki acaba brn cok korkuyorum boyle seylerden 

+1 oy
(3,107 puan) tarafından

Bir pedegogla görüşmeniz gerekiyor. Neden kendine bir hayali arkadaş yaratmış, ancak pedegog anlayabilir

+1 oy
(589 puan) tarafından

Normal de olabilir kötü de olabilir kötüsü yetişkin şizofren hastaların çocuklukta hayali arkadaşları oluyormuş

+1 oy
(1,500 puan) tarafından

Benim de vardı ◉‿◉bı zaman sonra o da kalmıyor bir sorun olacağını sanmıyorum

+1 oy
(731 puan) tarafından

İnan ilk defa duyuyorum. Etrafındaki bebeklerden, çocuklardan da duymadım. Yorumlara baktım. Varmış öyle şey demek ki. Değişik geldi bana. İyi mi kötü mü bilemem. 

+1 oy
(53,498 puan) tarafından

arkadasimin kızının vardı cok tatli oluyordu eze diyodu bide adına ☺️

+1 oy
(3,300 puan) tarafından

Benim de hayali hayvanım vardı 😅 kocaman köpek görüyordum evin içinde 😕

+1 oy
(156 puan) tarafından

Benim de kızım 4 yaşında Kendi kendine evet arkadaşlar şimdi şöyle yapıyoruz falan der hep herhalde izlediği çocuk videolarından etkileniyor çocuklar 

+1 oy
(4,668 puan) tarafından

Benim kızımda var 4 yaşında tek çocuk kendi kendine arkadaşları varmış konusturuyir onları bilemedim bende ama baksan çoğu kişide de varmış 

+1 oy
(1,182 puan) tarafından

Kız kardesimin vardı sonra unuttu adıni da Yusuf koymuştu 😁

+1 oy
(1,182 puan) tarafından

Benim kardeşimin de vardı şimdi soruyoruz unutmuş hatırlamıyor bir şey soracağım hayali arkadaşı olanlar gördüğünü mu söylüyor

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 357 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,555 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
+4 oy
15 cevap 712 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Simaygule (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.

Kategoriler