+1 oy
162 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Arkadaşlar koltuklarima kılıf alicam. Cift renk seçmek istiyorum ama renk uyumunda kararsiz kaldim. Bide kumaş konusunda emin olamadim. 

Büyük koltuklara italyan süet kumaştan küçük koltuklara babface kumaştan seçmek istiyorum yardimci olur musunuz onerir misiniz bu kılıfları kaliteli mıdır?

• image

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

çift renk aldım pişmanım. modası geçen şeyler bunlar. biri lacivert gibi koyu mavi biri bej bendekiler. renk uyumu güzel ama sıkıldım diyebilirim. her döneme uygun renk seçebilirsin.

kadife bence hiç güzel olmaz.

vizon tercihim. illa iki renk dersen de 

vizonla zümrüt veya petrol

canlı renk istersen de kiremit

(2 puan) tarafından

Tek renk mi alayim yani

Bnde büyük koltuğa kiremit küçük koltuğa vizon düşünmüştüm 

tarafından

ben şimdi alacak olsam tek renk alırım, yastıklar farklı olur. ama senin tercihin beğeniyorsan olur.

kiremit vizon uyumu güzel. ha yine ben olsam berjeri kiremit yaparım, büyükler vizon olur. 

benim büyükten biri burdaki petrol gibi işte rengi geri kalan hepsi bej. 

(2 puan) tarafından

Peki büyük koltuğu mint küçüğü vizon alsam nasıl olur. Sen koyu renk aldığın için pismansin galiba bnm koltuklarimin rengi de büyük olanlar lacivert küçükleri de gri bnde açık renk istiyirum bu yüzden evi çok kapatiyo

tarafından

koyu renkte toz oluyor sürekli. belki de evet dediğin gibi koyudan dolayı olabilir.

mint de güzel bir renk ama ben yine küçük parçada tercih ederim gibi geliyor. 

(2 puan) tarafından

Ewt açık renkler küçük koltuğa daha çok yakışıyor. Büyük koltuklara biraz daha koyu renkler guzel olur

-Reklam-
0 oy
(1,317 puan) tarafından

Kadife pişmanlıktır çift renkte pişmanlık 

(2 puan) tarafından

Kadife derken kumaş seçimi iyi degilmi

(1,317 puan) tarafından

Yok. Cnm kadife güzel değil farklı kumaş kataloğu yokmu 

(1,317 puan) tarafından

image

bak bu kumaşlardan koltuk yaptırsan harikaa ötesi olur ne leke tutar ne örtü kayar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
+2 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
6 cevap 873 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mardinlii (696 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,734 soru