+1 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından

Makina alıp kendim evde lazer yapasım var acaba yapan var mı

3 Cevaplar

0 oy
(10,014 puan) tarafından

Kendine yapacaksın değil mi ev ortamında kuaför gibi baikalarına yapanlar var çünkü tam anlamadım kendin içinse bende riomi var cihaz memnunum 

(357 puan) tarafından

Evet kendim için denemek istiyorum 

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

evde yaptigin lazen kokten cozum degilki tuyleri uyutuyor. surekli yapacaksin. dgru durust bir merkeze gt 8 on ayda omurluk kurtul . aha 18 senelik lazerliyim . onsekiz senedir hic cikmiyor. eve alinan makinalar tuyleri uyutuyor sadece sonra gene cikiyir. zaten alacagin makinanin parasini biraz daha fazlasidir yani lazer yaptirmak

(552 puan) tarafından

Cqnim sen hangi epilasyona gittin?ya ben diode lazer yaptırdım ağustosta bitti seanlarim .boşuna geri geri cikiyor.

(9,080 puan) tarafından

aleksandirite lazer. ben teee  2006 yilinda yaptirdim ozamanlar yeni yeni lazer cikiyodu heryerde yoktu yani. yaptirdigim yer lazer uzerine bir merkezdi suan baska uygulamalarida var ama as estetik internetten bakanilirsin. aleksandirite lazer. ozamanlar dioddu buz du ipl di falan yoktu zaten iki cesit vardir ben iyisinden olmustum. mesela kuzenim baska biryere gitti daha ucuzdu. onun cikti uc dogum yapti evlenirken de almis agdayla. hic yapilmamis gibi suan bastan gitti yine ucuz biyere. yine memnun kalmadi. benim gittigim yere baslayacak yaza. hala duruyor benim gttigim yer

(357 puan) tarafından

Lazere yazıldım ama çocuk var gidemedim o yüzden evde kendi yöntemlerimle bitirmek istiyorum 

(552 puan) tarafından

Alexsan.esimde yıllar önce yapmisti .başlamadan önce baktım o cihaz bu merkezlerde yoktu.

0 oy
(358 puan) tarafından

Bende Almayı Düşünüyorum Nasıl Birşey Almayı Düşünüyorsunuz War Mı Aklınızda Bı Model Falan

(357 puan) tarafından

Yok inan internetten baktım da bugün çok zamanım olmadı arastırmaya

(358 puan) tarafından

Anladım canım

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 117 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Rarara (1,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,247 göst.
+1 oy
2 cevap 112 göst.