engellemiş mesajları sildim sonra yorum yaptım sen kimsin bahçemizde ve kocamın arabasında ne işin var diye sonra engellemiş
Kocanın e devletine gir bak biri yazmış acaba çocuk eşinden felan mi diye ordan öğrenmeye çalış ayrıca hat frlan varsa eşinin üstünde başka onları da ordan görürsün yani sadece yardım olsaydı kadın enegellemezdi
+ yazacaklarımı yazmışsın. Allah yardımcısı olsun inşallah
Düşündüğüm ama söylemek istemediğim şey aile dökümü hat dökümü bir çok şeye e devletten ulaşabilir
Evet gerçekten zor bir durum Allah yardım etsin gizli saklı iş yapanın da ayağına dolansın
Kız o nasıl bir mesaj yazamadım ama kendini eziklemissin kocaniza sesinzi çıkmayınca karşı tarafa yazıyorsunuz da kendinizi degersz gösteriyorsnz senin direk eşinden halletmn lazım adam konum vs demiş de oyalamis demek ki başka bir şey var koçanı daha iyi takip et
Canım sana gaz vermek istemem yalnız görünen köyde kılavuz istemez bu işte bir iş var yani bu açık açık belli. Rabbim bu mübarek günde yardımcın olsun inşallah
Ne olmuşki canm konu ne birşey anlamadm
Önceki postlarını oku canım galiba eşi aldatıyor
Evet şimdi okudum canm çok saol allah yardımcısı olsın arkadaşın😞
Amin inşaAllah çok zor valla. Rabbim bu aldatan erkekleri de( adam demiyorum erkek sadece adam olamamış ki evdeki namuslu düzgün eşlerini elin şey kadınlarıyla aldatıyor) bildiği gibi yapsın
Bence Engellenmesi senin şüphelerini doğru çıkartıyor
Benim şimdi söylüyorum Her şeyin kanıta ihtiyacı yoktur ortada zaten
İstersen neyin ne olduğunu öğrenebikirsin canım
Takip et didik didik kurcala her yeri her şeyi
Keske hic yazmasaydin o mesaj senjn ne kadar gucsuz oldugunu gostermis esknede cok buyuk ders vermen lazimdi e devletten esknin ustune kayitli cocuklara bak bi onun adi falanda yaziyor mu
İş buraya gelmişse senin yerinde olsam hiç sorgulamaz kendimi çekerdim eşimde beni ikna edecekse ortada gerçekten birşey yoksa tabi onun çabalamasını isterdim neticede yanlış anlaşılmada varsa ona sebebiyet verende kendisi o düzeltsin madem o kadar uğraştın iş işten geçti dahada fazla kurcalama bence bırak ne yapıyorsa yapsın Allaha havale et yanından ayrıl daha fazla yıpratma kendini
Yazmışlar ama bende yazayım eşinin e devletine gir bak bu çocuk eşinden olmasın
Hem.ne münasebet sizin bahçeye gidiyor eşin birakyor filan.
Seni engellediyse anla işte var bisey aralarında malesef..yoksa seni engellemezdi agzına geleni sayardı sen nasıl böyle bisey diyorsun diye ..ama bisey varki engelleyip kactı yada bilerek yaptı anla diye
Hatin üstünde uygulama var mesela. Hangi hattı kullaniyr eşin mesela Turkcell mi uygulamsini indir detaylar bölümünden kimle kaç dk ne zaman konuşmuş cikiyr bütün numaralri kendi telefonuna kaydet profilerine bak o kadında var sa eğer numarada o numarayı eski tarihlerine bak kaç defa konuşma var kaç dk hepsi çıkıyor
1,462,246 soru
23,969,587 cevap
325,991 kullanıcı