+3 oy
689 göst.
Diğer kategorisinde (1,453 puan) tarafından

engellemiş mesajları sildim sonra yorum yaptım sen kimsin bahçemizde ve kocamın arabasında ne işin var diye sonra engellemiş 

11 Cevaplar

+6 oy
(233 puan) tarafından

Kocanın e devletine gir bak biri yazmış acaba çocuk eşinden felan mi diye ordan öğrenmeye çalış ayrıca hat frlan varsa eşinin üstünde başka onları da ordan görürsün yani sadece yardım olsaydı kadın enegellemezdi 

(1,454 puan) tarafından

+ yazacaklarımı yazmışsın. Allah yardımcısı olsun inşallah 

(22,609 puan) tarafından

Düşündüğüm ama söylemek istemediğim şey aile dökümü hat dökümü bir çok şeye e devletten ulaşabilir 

(233 puan) tarafından

Evet gerçekten zor bir durum Allah yardım etsin gizli saklı iş yapanın da ayağına dolansın 

-Reklam-
+2 oy
(791 puan) tarafından

Kız o nasıl bir mesaj yazamadım ama kendini eziklemissin kocaniza sesinzi çıkmayınca karşı tarafa yazıyorsunuz da kendinizi degersz gösteriyorsnz senin direk eşinden halletmn lazım adam konum vs   demiş de oyalamis demek ki başka bir şey var koçanı daha iyi takip et 

+1 oy
(7,171 puan) tarafından

Canım sana gaz vermek istemem yalnız görünen köyde kılavuz istemez bu işte bir iş var yani bu açık açık belli. Rabbim bu mübarek günde yardımcın olsun inşallah

(5,554 puan) tarafından

Ne olmuşki canm konu ne birşey anlamadm

(7,171 puan) tarafından

Önceki postlarını oku canım galiba eşi aldatıyor

(5,554 puan) tarafından

Evet şimdi okudum canm çok saol allah yardımcısı olsın arkadaşın😞

(7,171 puan) tarafından

Amin inşaAllah çok zor valla. Rabbim bu aldatan erkekleri de( adam demiyorum erkek sadece adam olamamış ki evdeki namuslu düzgün eşlerini elin şey kadınlarıyla  aldatıyor) bildiği gibi yapsın 

+1 oy
(3,959 puan) tarafından

Bence Engellenmesi senin şüphelerini doğru çıkartıyor 

+1 oy
tarafından

Benim şimdi söylüyorum Her şeyin kanıta  ihtiyacı yoktur ortada zaten

+1 oy
(2,713 puan) tarafından

İstersen neyin ne olduğunu öğrenebikirsin canım

Takip et didik didik kurcala her yeri her şeyi

+1 oy
(3,259 puan) tarafından

Keske hic yazmasaydin o mesaj senjn ne kadar gucsuz oldugunu gostermis esknede cok buyuk ders vermen lazimdi e devletten esknin ustune kayitli cocuklara bak bi onun adi falanda yaziyor mu

+1 oy
(2,699 puan) tarafından

İş buraya gelmişse senin yerinde olsam hiç sorgulamaz kendimi çekerdim eşimde beni ikna edecekse ortada gerçekten birşey yoksa tabi onun çabalamasını isterdim neticede yanlış anlaşılmada varsa ona sebebiyet verende kendisi o düzeltsin madem o kadar uğraştın iş işten geçti dahada fazla kurcalama bence bırak ne yapıyorsa yapsın Allaha havale et yanından ayrıl daha fazla yıpratma kendini

+1 oy
(12,034 puan) tarafından

Yazmışlar ama bende yazayım eşinin e devletine gir bak bu çocuk eşinden olmasın

Hem.ne münasebet sizin bahçeye gidiyor eşin birakyor filan.

0 oy
(162 puan) tarafından

Seni engellediyse anla işte var bisey aralarında malesef..yoksa seni engellemezdi agzına geleni sayardı sen nasıl böyle bisey diyorsun diye ..ama bisey varki engelleyip kactı yada bilerek yaptı anla diye

0 oy
(666 puan) tarafından

Hatin üstünde uygulama var mesela. Hangi hattı kullaniyr eşin mesela Turkcell mi uygulamsini indir detaylar bölümünden kimle kaç dk ne zaman konuşmuş cikiyr bütün numaralri kendi telefonuna kaydet profilerine bak o kadında var sa eğer numarada o numarayı eski tarihlerine bak kaç defa konuşma var kaç dk hepsi çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 380 göst.
0 oy
32 cevap 1,053 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 920 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,124 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu