+2 oy
1,036 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,268 puan) tarafından

Oglusumun ilk bayramı bayrama 9 aylik olacak bayram şekeri gibi olsun istiyorum. Esim yelekli gömlekli takım elbise giydirelim diyor ama sadece kenarlardan tutarak sıralıyor yürümüyor takım elbise olmaz gibi geliyor bir de çocuk gibi giydirmek istiyorum öyle buyumus de kuculmus bej tonlarında grimsi falan değil normal çocuk gibi dinazorlu renkli falan giyinsin istiyorum. Siz nelere baktınız neler almayı düşünüyorsunuz resim atın fikir olsun

33 Cevaplar

0 oy
(912 puan) tarafından

Kızıma bunları aldım 

image

(4,268 puan) tarafından

Çok tatlıymış kızlar ivin çok güzel şeyler var

(912 puan) tarafından

Evet teşekkür ederim ♥️🌺

-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından

Kizima beyaz body ve bordo bir elbise ,ogluma da keten bej rengi pantolon ve spor kesim  blazer ceket  beyaz spor ayakkabi

(4,268 puan) tarafından

Güle güle giysin minik şekerler. Kardesleri genelde kombin giydiriyorlar siz öyle düşünmediniz herhalde :)

(1,791 puan) tarafından

Tesekkurler tum bebekler ve cocuklar saglikla bayramliklarini giysinler insallah. Kizim 5 aylik ondan ayni renk uyumlu dusunmedim. Ama seneye biraz buyuyjnce yurumeye baslayinca bayramlarda insallah uyumlu giydirecegim

(4,268 puan) tarafından

İnşallah hayırlısıyla çok bayram görürler 💞💞

0 oy
(4,834 puan) tarafından

1. Gün çalışıyorum galiba ya 😔

(4,268 puan) tarafından

Ay oyle zor  oluyor ya insan bayramı anlamıyor 

0 oy
(4,337 puan) tarafından

Ay benim oğlumda bayramdan 2 gün önce 9 aylık olacak ❤️❤️

(4,337 puan) tarafından

Benim ki de 28 ❤️🫶

(4,268 puan) tarafından

Ay bebeğime çok yakın birini buldum çok sevindim neler yapabiliyor yemeklerle aranız nasıl? Gel gel alkış falan yapabiliyor mu? Benim oğlan 6 aylıkken biraz gel gel uapiyordu şimdi hiç umurunda değil ben gösteriyorum gülüyor sadece

(4,337 puan) tarafından

Benim ki bu 1 haftadır anamı ağlatıyor hatta 9 10 gündür. Ateş burun tıkanıklığı vs vardı doktor diş dedi hala tikanikligi düzelmedi üstüne ben de veremli gibi öksürüyorum. Gel gel hiç yapmadi canım 1 aydır alkış yapiyor alkış dediğimizde. İştahı normalde vardı bu 10 gündür sıfıra yakın. Hasta diye, sütü bile zor tutuyor. Oturması az hemen atıyor kendini sıkılıyor. Ama yüz üstü surunuyor 2 haftadır ve 4 aydan beri dönüyor yine 2 aydır döne döne evi geziyor 😄 

(4,268 puan) tarafından

Benim oğlumun da 10 gündür burnu tıkalı gibi temizliyorum bir şey çıkmıyor alerji herhalde 4. Disi yeni çıktı hemen 5. Gelir mi bilemedim. 

(4,337 puan) tarafından

2 tane daha 2 hafta önce çıktı. Ama diğerleri ne zaman gelir bilmiyorum canım 

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Benim oğlum 16 aylık canım. Kot bahçıvan aldım. İçine beyaz ince sweet altına spor ayakkabı öyle yapicam. 

İkinci kombin de vizon renk spor bir pantalonu var onun üstüne yeşilli kremli kareli oduncu gömleği var içine beyaz tsort giydirip öyle bir kombin yapicam bakalım.😊

(4,268 puan) tarafından

Bana da fikir oldi ben de bir iki takım alacağım güle güle giysin sizin minnak da

(1,092 puan) tarafından

Sagol canım ❤️

0 oy
(723 puan) tarafından

Kızıma aldık oğluma sweat aldım altına da jeaan alacam 13 Nisan'da oğlumun doğum günü ona da ayrı yine alacam bakalm 

(4,268 puan) tarafından

Yeni yasi kutlu olsun 🎂 

(723 puan) tarafından

Teşekkürler canım

0 oy
(2,736 puan) tarafından

Ben bugün aldım lc Waikikiden kendim takım yaptim pantolon t-shirt kot ceket.

yarın foto atarım 😀

0 oy
(3,699 puan) tarafından

Doğru yapıyorsun benim kız 3 yaşında çok nadiren daha büyük işi giydiriyorum 

Sende belki dinozorlu gömlek veya sweat bide pantolon tarzı bakabilirsin yeşil renk güzel duruyor bebeklere 

0 oy
(2,106 puan) tarafından

Benim oğlumunda ilk bayramlığı böyleydi ❤️ Ay ne çabuk büyüyorlar 🥲… Bende karar vermedim daha sın güne de bırakmak istemiyorum yaşadığım şehirde öyle mağazalar yok o yüzden internetten sipariş vereceğim maaşlar yatsın bakmaya başlarım Güzel bir takım alırım 🥰

image

0 oy
(11,586 puan) tarafından

Kaynanamla kayınpeder kızıma sana biz bayramlık alacaz demişler ne kdr doğru bilmiyorum yarım soracam eğer doğruysa. Sadece oğluma alacam ama daha ne alacam hiç bir fikrim yok LC ye gidip bakacam. Kendimedr bir hamile kıyafeti bakacam

0 oy
(1,652 puan) tarafından

Ben kot jean beyaz gömlek üzerine de anneme süveter ördürdüm bunlarla kombin yapacağım :) bende her bayram ayıcıklı desenli şeyler giydirdim bu bayram biri 3 diğeri 17 aylık olacak nasipse jean pantolonlar hoşuma gidiyor 

0 oy
(5 puan) tarafından

Kızım 3yaşında ben kızımla takım olmak istiyorum ama kızım o çirkin sarı elbisesini giyinecek yine:(

0 oy
(449 puan) tarafından

Nice bayramları olsun inşallah annesi benim kızda elbise istiyor da evden biseyelr giydirecem güç yetmiyor maalesef kısa kollu elbisesi var yenj değil ama kiltolu corap badiyle giydirrim soğuk olur çünkü hevesi geçer en azından 🥰

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 146 göst.
17 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (11,332 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
61 cevap 1,317 göst.
0 oy
2 cevap 134 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozge6561 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,111 soru

24,134,607 cevap

334,226 kullanıcı

...