Merhaba kızlar bir sorum olacak fikirlerinizi istiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum . Benim kız kardeşim nisanlanmisti. Memur olduğu için nikahı 6 ay kadar erken kıydılar tayin istemek için. Şimdi düğün Haziran'da olacak kardeşimin tayini de çıktı oğlanın olduğu şehire ama düğün daha olmadı. Bunlar aynı evde yaşamak istiyor düğüne kadar. Ama biz istemedik. Anne babamiz vefat etti abim ve ben de aynı evde olmaz dedik uygun olmaz diye düşündük. Bunu da söyledik ama bize baya çıkıştı kardeşim. Kocam sonuçta şöyle böyle falan diye. Oturduğu yerde kirası 8.000 TL şuan. Gideceği şehirde evet kiralar çok fazla 15-20 bin tek kişilik eşyalı daireler. Ben de kiralık olmasa da apart bulsun orda kalsın dedim. Buldum da şuan kaldığı evinin kirasiyla aynı para. Elektrik su doğalgaz internet dahil 8.000 e apart buldum. Mecbur kaldı şimdi görüşecek apartla ama bize çok tepkili. Yani ben ilerde kardeşimin bir ağırlığı olsun, değersiz görülmesin. Kendini ağırdan alsın istiyorum. Dugunsuz kalmasın istiyorum. Düğün yapilmicak olsa kalsınlar. Ama bu sefer düğünün ne anlamı olacak ki? Abim de benim gibi düşünüyor tabi. Biz yanlış mı düşünüyoruz sizce? Yani baştan ağırlığını koyması gerekmez mi? Sıkıntı ediyorsanız imam nikahını da kiyariz diyor. Böyle düşünen tek kişi sizsiniz kime sorsam ne var ki diyor bize diyor. Ben de çevremde kime desem ben haklıyım yani. Kim haklı kim haksız anlamadım