Günaydın herkese 25-26 Şubat'ta yumurtlama günümdü o günleri değerlendirdik bazı belirtiler var hassasiyet olsun şeffaf akıntı olsun ateş basması olsun gibi evde testte ne zaman belli olur acaba geçen ayki Adetim 10 Ocak bu arada
Ben tam adet günümde ogrenmistim erken oldugunda silik cikar kan testinde kesin çıkar
Erken mi yapmışım bende yaptım ama silik falan çıkmadı
Bir hafta sonra bakarsan cikabilir varsa
Son adetin 10 Ocak mı 10 Şubat mı?
Benim gebeliğimde SAT 10 Şubat'tı, ama bu tarihlerde hiçbir belirtim yoktu Leyla gibi karın düzleştirme işlerine sarmıştım :D 10 Mart'ta öğrendim gebeliğimi
10 şubat canım test yaptım ama hiç silik falanda yok erken mi yaptım acaba
Evet bence erken yapmışsın daha adet gelmemiş. 10 Mart'ı bekle derim ben
Tamam canım teşekkür ederim
Bende 28-29 şubatta öyle bir kazaya uğradım ertesi gün hapı içtim ama baya gecikti test yaptım negatif ama bekliyorum biraz daha kan vericem
Benim isteyerek pcosluyum ben 2. Çocugu istiyorum ovülasyon günlerini takip ettim değerlendirdim çok istiyorum ya belki. Psikolojik belirti olabilir
4 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı
Mide yanması ve koku hassasiyeti
Benim göğüslerim ağrıyo kökü alamıyorum gribim
Gogus ağrısı da vardı ama çok ciddi bir acı sanki kesilmiş gibi açıyordu özellikle egilince falan
O kadar değil sızlıyo sadece hassas çok da hastayım ilaç kullanmak istemiyorum
Bunların hepsi hastalıktan da olabilir biraz bekleyin
Benide 23 subatta yumurtam çatladı 26 Şubat'ta Dr çağırmıştı klomen kullanmistim diye gittim Dr çatlamış dedi evet dedim 23 de teste gördüm dedim değerlendirdim benim akıntı var göğüs hassasiyeti var o kadar sana bir önerim var Kur'an okumayı biliyorsan günde bir defa Meryem suresi oku ben öyle yapıyorum inşe allah rabbim nasip eder ikimizede
Okurum tabi sen test yaptın mı canım
Hayır ben nasipse inşeallah yarın kan verecem
İnşallah Hayırlı haber alırsın
Amin bu mübarek günde benim senin gibi isteyen herkese rabbim nasip etsin
Amin inşallah canım
Canım msj atmışsın ***** Dr yüzünden bugün verdim yarın sonuç çıkar yazarım sen ne yaptın
Ben beklemedeyim seni merak ettim de buldum yazdım umarım rahatsız etmemişimdir
Yok canım sonuc yazarım ama umudum yok
Yaa hakkında hayırlısı olsun canım
Canım Dr Beta istememiş diğer tahlilleri yapmis
Tüh sağlık ocagına giit bari
E zaten oraya gittim yarın gidip o doktorla tartisacam
Bişey soylicem 3 gündür yürüyüşe gidiyorum ama bugün sol kasigim aşırı ağrıdı geldim uzandım geçti
Sorumsuzlar ya kendi bildiklerini okuyolar
Tutunma sancısıysada geçer bence belli süre benimde geçti. Gibi
Bir haber aldın mı canım kandaki sonuçları ilgili
Yok yapmadım ama 3 gündür sabah bulantıları oluyor sırt ağrım var yorgunluk ve baş agrisida var
Canım ben dün adet oldum hamile değilim
Yaa hayırlısı hakkında bende adet olamadım perşembe gününe randevu aldım
İnşallah hamilesin dir Rabbim gönlüne göre versin
Hiç umufım yok ama hayırlısı artık
1,472,081 soru
24,106,862 cevap
332,748 kullanıcı