+2 oy
1,248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kayınpederim başka şehirden yatılı bize gelecek eşim çalıştığı için kayınpederle evde tek kalmayı istemiyorum ne yapmalıyım 

27 Cevaplar

+11 oy
(6,776 puan) tarafından

Eş ailesi düşmaniyim ama bazen abartıyorsunuz eşinin babasi sonuçta ters bir davranışı olmadiysa (ne bilim bakma elleme yeltenme filan ki böyle birşey olsa eminim susmazsiniz 2 günden birşey olmaz he Temelli gelecek olsa belki hak veririm ama suan haklı bulmuyorum sizi eşin 2 gün senin ailen den biri gelecek olsada istemese ne düşünürsünüz empati yaparak hareket edin o gelmek isteyen senin babanda olabilirdi 

(3 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
+5

Ters bir davranışını görmedim ama görebileceğim kadar vakit geçirmedik ki sonuçta daha yeni evliyim. Ayrıca benim ailemden birinin gelmesiyle aynı durum değil. Ben bir kadınım ve eşim işteyken evde gün boyu tekim gelecek erkek bir misafirin de bu hassasiyeti göz önünde bulundurmasını istiyorum

tarafından
+6

o erkek misafir değil. eşinin babası. dinen ve resmen senin de baban sayılır. 

(8,278 puan) tarafından

@honki ponki toninok maalesef çok kötü bir devirde yaşıyoruz öz babaya bile güven olmazken kayınpedere hiç olmaz. Asla baba olmuyorlar olamıyorlar. Yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Bence post sahibi haklı eşi evde yoksa ne kayınpeder ne kaynın gelmesi kalması yanlış 

(9,080 puan) tarafından

yani benim esimin babadi yok ama eminimki olsa gelse zaten gun boyu evin icinde tikili kalmaz vikar dolanir esimin yanina gder. falan z yani amcasi geldi esimin esiyle . amca biz rahat edelim diye cikti dolandi mesela esimin isi rahat esimin isine gtti falan.

-Reklam-
+4 oy
(74 puan) tarafından

Canm kayinpederin baban gibidir abdestin bile bozulmuyor. Doğru bulmamaniz doğru değil. İki günde çok birsry değil güzelce agirla gönlü hoş ayrılsin evinden. Üç gunluk dünya 🌹

(672 puan) tarafından

Allah senden razi olsun icimdekileri yazmissin artilar sana feda olsun...

(74 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim ama olması gereken bence bu. Kendi babamız olsa nasıl ağırlamak istersek eşinizin aileside öyle oda bizim gibi duygu olan anne babasını seven bir insan 

+4 oy
(54,085 puan) tarafından

ne isi varmis bayramda sizin gitmeniz gerekir ben bu yaslilari anlamiyorum 

(3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

ben yatılı olarak sadece eşiyle gelmesini uygun görüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. 

(54,085 puan) tarafından
+1

herhangi biri olsa esiyle gelsin dersin de oda baban sayilir ters yanlis bir hareketini gorduysen neyse de iki gun idare ediver 

fikrim sabit yeni evliye pat diye yatili gidilmez gelmese ölmez ya da gelincede katlanacaksin mecbur

+2 oy
(260 puan) tarafından

Oda bir baban sayılır ona nasıl davranıyorsan ona da öyle davrana bilirsin yeni evli olduğun için çekine bilirsin. Bir odanız barsa müsait orada kalır çıkmaz veya dışarı çıkar oda rahat edemez büyük ihtimalle. 

+2 oy
(4,763 puan) tarafından

Vallah kimse kusura bakmasın da bu gözler neler okudu bu platformda her kayinbaba iyi niyetli değil. Ha adamı tanımıyorum etmiyorum ama rahatsız hissetmen normal. Ben 5.5 yıldır evliyim kaynanam olmadığı zamanlar kayinbabam evde benimle yanlız bile durmaz. İstediğin kadar sonradan baban olmuş olsun. Bende rahatsız olurdum. Ha çalışan biri olsaydın mesela fazla yan yana durmuş olmasaydın tamam diyecektim de sanırım çalışmıyorsun. Bilemedim eşine bir şey desen yanlış anlar mı

(3 puan) tarafından
+1

Aynen öyle insan bu devirde kimseye güvenemiyor kayınbabam olması babam olduğu anlamına gelmiyor sevgim saygım sonsuz ama onlar da bana saygı göstermeliler diye düşünüyorum. Evde çocuk falan olsa çekinmem dediğin gibi çalışıyor olsam yine idare edilir ama Şu an çalışmıyorum tekim ve şehirde kocam dışında kimseyi tanımıyorum şehri bilmiyorum kayınbabamı da çok tanıyor sayılmam sonuçta bir aylık evliyim daha yani ben adamın dışarı çıkmasını beklemek zorunda mıyım

+2 oy
(3,433 puan) tarafından

Ben şahsen kabul etmem eşin yokmuş ne işi var 

+1 oy
(13,440 puan) tarafından

Nasıl ne yapmalıyım E sen çok evden o zaman adam otursun eşin gelene kadar

(3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Şehrin yabancısıyım 

(74 puan) tarafından

Peki sizin babanız gelince eşiniz evden çıksa hoş olur mu bence çok yanlış bir düşünce 

(3 puan) tarafından

Erkek erkekten neden rahatsız olup da çıksın allah aşkına örnek verirken de bari benzer örnek verin 

(74 puan) tarafından

Ne farkeder ki. Sizde ve yorum yapanların çoğu da sanki evine sapik geliyormus gibi davranıyorsunuz. Tamm eşiniz annenizden rahatsız olsa hoşunuza gider mi. Bir ayda artık insan gidip görmek ister merak eder. Bir adamı eşinizin babasını iki gün idare edemiyorsunuz sanki dünyanın sonu gelmiş gibi bide ne işi var falan gibi yorumlar yapılıyor, çok merak ediyorum Allah korusun büyük bir problem olsa nasıl baş edersiniz. Valla ben tasvip etmiyorum ama akşam evime gelin gittim sabahi kaynanam kayinpederim kaynanamın babası görümcem bir baktim geldiler ne yapsaydım eşim için Allah rızası için agirladim, buda onların ayıbı dedim bazen alttan almayı idare etmeyi, hatır gönül bilmeyi gerek. Kayinpederim şimdi babam gibidir Allah var kaynanmda öyle keza. Çok sıkıntıda yaşadık ama idare edebilmek lazim

+1 oy
(23,930 puan) tarafından

Eşin gece çalışmıyor ise sorun olmaz diye düşünüyorum gündüz evde oturacak değildir 

(3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Vardiyaları değişebiliyor 

+1 oy
(8,798 puan) tarafından

Evde oturacağını sanmam o da rahat edemez çıkar dolaşır. Olmadı sen de ailene gidersin gün içerisinde 

(3 puan) tarafından

Ailelerimizden başka şehirde yaşıyoruz yani şu an yaşadığım şehrin de yabancısıyım

+1 oy
(6,462 puan) tarafından

2 gün gelicekmiş sonuçta bir şekilde idare ederdim . Bence kayınpederin evde kalmaz dişarı felan çıkar 

+1 oy
(1,295 puan) tarafından

Diyelim ki adam hastalandı ve hastalık oldu bir şey oldu mecbur birinin bakması gerekiyor çoluğu çocuğu da yok hepsi öldü gitti bir tek seninle oğlu kaldı adam mecbur size ne oldu adamı kapının önüne mi koyacaksın ya şu an şimdiden bunu mu düşünüyorsun ki ben aile tarafından nefret eder bir insanım eşimin ailesinden tiksinen bir insanım bana çok kötülükleri dokunan insanlar ama ben bile senin yaptığını yapmam biliyor musun gerçekten yapmam çok saygısızca çok terbiyesizce bir şey kendi baban gelse de o zaman senin annen geldiğinde de kocan çıksın gitsin ben duramam desin öyle bir saçmalık mı olabilir iki gün sonra senin annen de senin yanına gelecek o zaman daha kocana tepkiyi mi versin saçmalığın böylesi ya gerçekten bir su kapatıp çenensiz insanı sinirini hoplatmayın Sabah sabah ya

(299 puan) tarafından

nHBBBhahahahahahahahah ay gercek bir zir deli bu cok tatli ajaajaha ❤️🤭

(1,295 puan) tarafından

Esma gel de az önce yalakalık yaptığın ablanın benim gözümdeki tataliliguna bak şimdi burası kurtlar sofrası kızım kimseye güvenme 😂😂

(299 puan) tarafından

kiz ne alaka esmayi hala hakli buluyorum bu seni tatli bulmama engel degil ki 

(3 puan) tarafından

Neresi tatlı zehirli dili görmüyo musun 

(1,295 puan) tarafından

Esma kes sesini az konuş dolu konuş çok konuşuyorsun boş konuşuyorsun yavrum 

+1 oy
(7,030 puan) tarafından

Sanmam bütün gün evde olsun cnm dışarı filanda çıkar   benim kayinpderimde  iki gün kaldı eşim  çalışıyordu yemek yerdi dışarı çıkardı eşim gelene kadar gezerdi 

+1 oy
(186 puan) tarafından

Canım o senin baban gibi dir senin abdestin ondan kırmaz 

+1 oy
(4,933 puan) tarafından

Abartıyorsunuz, herkes sapık değil. Yorumlarda benim babam gibi değil vs demişsin ama zamanı gelince, isteklerin olmadığında ben de kızınız sayılırım bana neden kızınız gibi davranmadınız diye laf söylersin. 

(114 puan) tarafından

Krall yorumm 🫅♥️

(3 puan) tarafından

Yo demem

+1 oy
(9,884 puan) tarafından

Abartıyorsun çokta saçma düşünüyorsun herkes sapıkk değil sonuçta 2 aylık eyliyken benimde kayınbabam geldi eviniz düzeniniz nasıl diye bakayım bir kızım diye gelmiş meğerse tabi bunu baştan söylemedi gezmeye geliyor gibi geldi 3 gün kaldı giderken erzak depoladı gitti resmen o kadar alma dememize rağmen niyeti sadece gezmek olmayabilir seninkinde yaşlılar hassas düşünüyor oda baban sayılır sonuçta 

0 oy
(1,880 puan) tarafından

Ben bu herkes bana birşeyler yapmak istiyor algısını çok komik buluyorum ya kusura bakmayın

(1,880 puan) tarafından

E o zaman sokağa da çıkma hayatım. Heryer erkek en nihayetinde. Kocan da erkek. 

(3 puan) tarafından

Üf kafanız niye basmıyor ben burda evden bahsediyorum kapalı ortamda tek kalmaktan rahatsız olabileceğimden bahsetmişim 

(1,880 puan) tarafından

Ben seninle aynı evde miyim? Senden de rahatsız olayım demişsin ya. Bizim kafamız basmıyor değil. Senin kıt Türkçenin kendini ifade etmeye yetmiyor 

(3 puan) tarafından

Yahu ben senden niye rahatsız olayım iyi misin sen kendinle çelişiyorsun durduk yere kendini attın ortaya. “O zaman benden de rahatsız olabilirsiniz” diyen sensin. Bende farkını açıkladım. Benim türkçem gayet açık sen algıda eksiksin.

(1,295 puan) tarafından

Esmnur slkmisjn kaç gün önceki postu ne diye hortlatiyorsun 

0 oy
(186 puan) tarafından

Peki cnm niye başka şehir de geliyor  yani şehirde değil miydiniz 

(3 puan) tarafından

Aynı şehirdeydik ama eşim başka şehirde çalışıyordu o yüzden ben de onun yanına geldim

(186 puan) tarafından

Anladım bak cnm öyle istemesen de eşin için mecmur bişey olmaz o da senin bi baban dir 

(3 puan) tarafından

Aynen yapacak bir şey yok napalim 

0 oy
(2,213 puan) tarafından

Benim ablamın kayınbabasıda gider kalır eşi öldü bi sorun görmüyoruz 

Hem gelsin ne olacak hemen kötüye yoruyorsunuz her insan sapık değil ya 

(3 puan) tarafından

Benimkinin eşi yaşıyor eşiyle gelsin

0 oy
(11,557 puan) tarafından

Ama oda senin baban sayılır yabancı değil ki yaşlı bir adam 2 gün idare et 

0 oy