0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar telefonların kullanım ömrü 2 3 yıl diye bir yerden duymustum yani bu süreden sonra donma olayi yavaşlık oluyormuş. 4.yılına girdiğim telefonum su an bu şekilde donma yapıyor ve yavaşlık ben bunu 2 sene falan daha kullanırım diye düşünüyordum :D en fazla kaç sene bozulmadan bir telefonu kullandınız benim eskiden 5 sene sonunda bozuldu bir telefonum.

Su an yaptırsam mi değiştirsem mi bilemiyorum eşim yapılması faydalı olmaz yenisini alalım dedi ama ben telefon konusunda biraz cimriyim yani isterim ki uzun süre kullanayım telefonlar pahalı bir şey sonuçta:) kendi emegimle mesai yaparak almıştım o yüzden kiyamiyorum ama değişecek gibi mecbur

28 Cevaplar

0 oy
(7,296 puan) tarafından

Telefon markasına göre değişiyor önceden Samsung kullanıyordum bekarken babamdan bana gelirdi hiçbir sorun olmazdı şimdi elimde general Mobile var 3 yıl oluyo memnun değilim aldığımız günden itibaren telefonla konuşurken ses gelmiyo diyorlar artık donmaya başladı felan 

-Reklam-
0 oy
(18,554 puan) tarafından

J7 prime kullanmıştım 5 yıl boyunca hiç sorun yaşamadım sadece son zamanlarda şarjı gün içinde hemen bitiyordu o da 5 yıla göre gayet normal ve çok tel kullanan biriyim ondan. Hız donma vs hiç olmadı. Ondan sonra 2 3 ay kadar A50 kullandım düşürdüm iç ekran pert. Sonra bu teli aldım işte xiaomi 10 pro aldım 2 yıl oldu. Bakalım ne kadar dayanacak bu bende.

0 oy
(4,054 puan) tarafından

En fazla üç sene kullanıyorum 

0 oy
(375 puan) tarafından

Huawei kullanıyorum. 7 yıl oldu hala güzel Bi sorun yok sadece hafızası doldu. Tamire hiç gitmedi. Çocukların elinde de dolandı sureklı😂ama ben güzel kullanırım arkasında çizik dahi yok kılıfsız kullanmam. Esım değiştirelim diyor ama biraz daha goturur beni

0 oy
(355 puan) tarafından

Önceki telimi 5 yıl kullandım 

0 oy
(2,679 puan) tarafından

5 er  sene kullandim 2 telefonumu da. Ben çok pahalı telefonlar almıyorum sevmiyorum telefona o kadar para vermeyi. Girdiğimiz 3 4 uygulama var sonuçta 

0 oy
(1,204 puan) tarafından

Eşime 2020de samsung a71 aldık 5 yıldır kullaniyor maşallah dipçik gibi 😂

0 oy
tarafından

iPhone 6 s plusum vardı. 2014 de almıştım. Çok severdim kendisini. Ama son güncellemeyle 2022 de kendi kendisini imha etti. Hala sağlamdı ama malesef uygulama güncellemelerini durdurdu iPhone WhatsApp falan kullanilamiyordu. 8 sene kullanmışım :)

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 150 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Derince (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 115 göst.
24 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,617 soru

24,113,431 cevap

333,092 kullanıcı

...