+2 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,324 puan) tarafından

Görümcem sürekli aramayı bekleyen biriymiş eltim öyle söyledi yani aransin halı hatri sorulsun istermiş zamanında öyle söylediler ilk aylarda tanımam açısından benim kimseyi arama huyum yoktur mesaj atarım ama öyle aramam yani napiyorsun ne ediyorsun diye telefonda rahat edemiyorum ben 8 aylık hamileyim hiç beni kendisi durumun nasıl diye aramadı açıkçası arayasim da gelmiyor bir kaç kere ben aramıştım zamanında o beni hiç aramayınca bende geri dönmedim bir daha sizce haksız mıyım kayinvalidem meyve indirirken bile bulaşıkları yıkayıp oturmustum çok ayakta durunca bel ağrım oluyo biliyor kaynanan meyve indiriyor yardım et istersen demişti zoruma gitti oda

10 Cevaplar

+1 oy
(2,780 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ne kadar uzak o kadar iyi canım uzaklıktan kastım mekan olarak değil iletişim mesafeli olmalı bırak ne hâli varsa görsün arama sorma merak edilecek biri varsa sensin o seni arasın sorsun. Şahsen bende bir görümceyim sürekli rahatsız etmek istemem ama iletişimimi koparmam yapmam gereken varsa yaparım aramam gerekiyorsa ararım bizim gelinde hamileydi her işini yaptım yine olsa yine yaparım yanında olamadığım zaman telefonla sordum ki gelinimiz de gerçekten kıymet değer bildi. Sende ona göre davran kim neyi hak ediyorsa 

-Reklam-
+2 oy
(1,694 puan) tarafından

Saçmalık yaptıgı hep bana hep bana olmaz şuan seni o aramadı gerekiyo en önemlisi hamilesin. Ben olsam ararmam biri bişey dediğinde ben hamileyim o değil onun beni araması gerek en cok ihtiyaca olan bnm derdim şımaraklık yaptıgı belli 

Annesi meyve indiiryoken annesine üzülüp senin hamile oldugunu bildiği halde indir demesi de hem ayıp hem de merhametsizlik sn kendin şuan merdivenden zor iniyosundur zaten 

(1,324 puan) tarafından

2 yıllık evliyim o başlarda bekliyormus ama aradıktan bir müddet sonra beni aramadılar baktım o gün eltimi aradılar bende geri dönmedim bidaha

+1 oy
(21,962 puan) tarafından

İçimden gelmeyen hiç bir şeyi yapmam kaç yaşında ki bu kadın senden ilgi bekliyor annesi olsa bir nebze eşimi doğurmuş falan der ilgi gösteririm ama görümcenin hiç şansı yok. Annem yaşlı ben de hamileyim istersen sen bir el at derdim 

+1 oy
(257 puan) tarafından

Görümcen hangi kraliyet ailesinin kızıymışta herkes onu arayıp halini hatrını soracakmış😂ay şöyle kendini bişey sana insanlara çok gülüyorum😂

+1 oy
(1,726 puan) tarafından

Once den gruptan her gün faln arar konuşurdk kaynanam gorumcem ben. Görüşürüz de 2 güne bir ama yinede Bi gruptan konuşurdk. Nerdeyse bir aydr görüntülü konuşmuyorz. Kaynanam ile konuşuyorm.ama gorumcem le 1 aydr görüşmüyorm. Böylede çok iyimis. Mesefa en güzeli 

0 oy
tarafından

Benim gorumcem de öyle. Put gibi dursunlar onlara tapalim isterler tobe estagfurullah

0 oy
(5,232 puan) tarafından

Mesafe gayet önemlidir . Arayanı ararım aramayanı aramam valla kimse kusura bakmasın doğrusunu yapıyosun bence 

0 oy
(100 puan) tarafından

Benimki de öyle hep kendine bekler hasta olsam hayatta aramaz aynı şekil çocuklarda ama ona çocuklarına birşey oldu mu eşim bir yandan kaynanam bir yandan ara diyorlar ama hiç içimden gelmiyor beni aramayani ben neden arıyim ki

0 oy
(564 puan) tarafından

Ne alaka bir o arar bir sen ararsın 

0 oy
(1,504 puan) tarafından

Canım nasıl isterse o şekil davranırım ve kimseyi de yuceltip pohpohlayamamm. 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 58 göst.
+1 oy
4 cevap 123 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Delo (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
26 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu