+1 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba kızlar çalışıyorum kızım 1.5 yaşındayken işe başladım aslında başlamayı hem düşünüyordum hem düşünmüyordum duruma göre hareket edecektim ama kayınvalidemgil ile samimiyetimiz beni bıktırdıgı için bende başlamaya karar verdim. Çok sık görüşmemiz ya onlar bizdeydiler ya biz onlarda. Bu durum yüzünden işe başladım prensesime kayınvalidem bakıyor çokta güzel bakıyor ufak tefek eksiklikler haricinde gözüm hiç arkada kalmıyor kızım ona o kızıma çok alıştı bazen kızım anne diyor hiç sorun etmiyorum o da kızım diyerek seviyor kızım onu sevsin diye her şeyi yapıyorlar kayınbabamda öyle her dediğini yapıyorlar kızımda bunu biraz kullanıyor yoksa bize yapmıyor. Sorum şu ki yeniden anne olacağım ve yine evlatlarımın başında duracağım bir süre ama bu süre zarfında bu samimi günlerimize dönecek olacağımı bilmek beni çok geriyor çat kapı geliyorlar bazen haber veriyorlar ama gelme diyemiyorsun geçerken uğruyorlar şimdi haftasonu bile sürekli ya telefonda arıyorlar ya evlerine çağırıyorlar sürekli görüşmekten bıktım usandım konuşacak konu da olmuyor sıkılıyorum şimdi sen izne ayrılınca biz kızı alırız yatıya bizde kalır felan diyorlar yani özleriz götürürüz diyorlar henüz hiç kalmadı yanlarında ama kalmasını istemiyorum eşime bunu söylediğimde beni yanlış anlıyor bir şey mi yapıyorlar çocuğa diyor bir ayıp mı yapıyorlar niye göndermek istemiyorsun diyorlar kendi ailem başka şehirde yaşıyor bazen doğum yapınca oraya mı kaçsam uzuuun süre kalsam eşimde kıymetimi bilsin istiyorum ama kendi annemle de anlaşamıyorum kendi evimde özgürce rahatça kalmak istiyorum arıyorlar çocuğu uyandırıyorlar zile basıyorlar yani kızımda onları çok seviyor ama bu samimiyet beni hasta etti 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bu bana biraz şey gibi heldi cocuk olmasa ise başlasan kayikvalide büyü cocuga baksa bunlar sorun olmuyordu menfaat gibi olmus.

-Reklam-
0 oy
(1,499 puan) tarafından

Eşin yanlış anlıyorsa sende uygun bir dille anlat sürekli sürekli gelmeyin diye benide eşim varken kaynanam uzakta olmasına rağmen gece gündüz arardi en son çatladim sizin heralde özel hayatınız yok birakin bari bizim özel hayatımiz olsun dedim şimdi eşim görevde ama umarım gelince aynı hareketlere devam etmezler çok ayıp zırt pırt gelmekte nedir sende soğuk yap onları usandir baktın olmuyor

0 oy
(1,302 puan) tarafından

Çat kapı mı geldıler aa çıkacaktım veya işlerım vardı keşke arasaydınız deyıp hem sert hem tatlı şekilde söyle. Ama bu tutumunu devam ettır diğer sefer kı emrıvakıde aynısını yap. Çocuğun konusunda da tamam şimdi iyi hoş ama çok zorlanırsın yıne düzen kurmakta. Çünkü çocuklar hayır demeyen ebeveyn sever ve anneler genelde kuralcıdır. Hem kırmadan hem biraz sert şekilde konuşursan anlarlar

0 oy
(4,823 puan) tarafından

Birakamam ben ozluuorum cocugumu, kusura bakmayin diyip kestirip atacaksin. Cat kapi geliyorlarsa, bir iki acma kapiyi anlasinlar. Bidahakine arayin gelmeden kapida kalmayin de. Hatta arasalar bile hic halim yok anne kusura bakmayin baska bir zaman misafir etsem sizi de, yeter bu ne bende sevmem bu kdr samimiyeti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 724 göst.
1 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Rabias (76 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,325 göst.
0 oy
23 cevap 835 göst.
24 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 236 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,062 soru

24,148,820 cevap

334,792 kullanıcı

...