+1 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (1,488 puan) tarafından

image

image

image

image

Kizim 3 yaşında doğum günü birkaç gün sonra bu kıyafetler arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha güzel fikir verir misiniz?

16 Cevaplar

+1 oy
(1,488 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu arada sarışın kızım beyaz tenli alt ton rengi pembe kızlar.

(8,471 puan) tarafından

niyoya elsa falan sevmiyormu kostumlu birsey yapabilirsin aslinda . yada pullu payetli kokos elbiseler . tabi onlari herzaman giyemiyor bunlar daha kullanisli pudra rengi jile vok tatli dirur bence

(1,488 puan) tarafından

Canım her kombini var elsali var Barbie kiyafetide var ama kullanışlı olsun istiyorum bunları 1 sefer kullandık dahası yok öyle duruyorlar aldığımı bayramda da giydirmk istiyorum ondan böyle olsun istedim canım 

-Reklam-
+3 oy
(1,520 puan) tarafından

Ben olsam kesin bunu giydirirdim 🥰

image

(1,488 puan) tarafından

Ya bu daha güzel degilmi kafam.o kadar karistiki sormasam catliycaktim

(1,520 puan) tarafından

Ben kız çocuğu delisiyim gerçekten . Bir tane oğlum var Allah bana bağışlası uzunsağlık ömrü olsun oğluma da aşık bir anneyim abartısız ama kız çocuğu çok farklı sen daha iyi bilirsin yani kıyafetlerine falan bakarım arada hatta bir daha kız doğuracağımı bilsem hemen yaparım ama erkek hissediyorum o yüzden 1 tane yeter elhamdullilah 😂❤️. 

Ay lafı da çok uzattım demem o ki ben bu kıyafete bayıldım valla tabi yine karar senin doğum günü kutlu olsun şimdiden 🥳

(1,488 puan) tarafından
+1

Ya çok teşekkür ederim Allah sanada bı kız çocuğu nasip etsin inşallah aynen valla tokası börtü böceği bebeği bitmiyor bende ne zamandirli kıyafet almadım denemeyede gitmedik çarşıda uzak ondan ne yakışır diye aklım gitti geldi ama bencede bunu alicam büyük ihtimalle cok sağol umarım bnimde ileride bir oglum olur ya o kadar istiyorum ki baba oğul trasa gidenlere saçına model veren çocuklara tabi daha zor diyorlr ama başta can sağlığı Rabbim isteyen herkese evladin tadını tattirsin inşallah 

(1,520 puan) tarafından

Amin canım amin 🌺

+1 oy
(909 puan) tarafından

En üstteki çok güzel 

(1,488 puan) tarafından

Bende onu düşündüm model olarak ama diğerleri de hoş geldi bilemedim ya bu doğum gününe gidermi peki canim

(909 puan) tarafından

Bence gider çokta güzel şık durur 

0 oy
(468 puan) tarafından

En sondaki yada ikinci olan bence 

0 oy
(7,490 puan) tarafından

1. Ye aşık oldum ama 2. De daha çıtı pıtı ikisi çok güzel 

Çok yardımcı oldum yeterli bu kadar 😂

0 oy
(780 puan) tarafından

Kararsız kalmakta çok haklısın. Hepsi güzel ama birinci sanki doğum günü için değil bence. Doğum günü diyince daha renkli çıtı pıtı kıyafet geliyor aklıma. 

(1,488 puan) tarafından

Aynen öyle canım şimdi o beyazlı dantelli olanı da almak istiyorum ama mevsim biraz soğuk olduğundan dolayı kısa kollu giydiremem onun altına body ve külotlu çorap da giydirmeyi düşünüyorum sence öyle güzel olur mu ya da hangisini alsan o kadar kararsızım ki hepsi güzel aynen öyle hepsini almak istiyorum ama bütçe işte bütçe olmasa hepsini alacağım

(780 puan) tarafından

Badi külotlu çorap için askılı pembeli de güzel olur. Ayy gerçekten zor karar vermek. Ama hangisini alırsan gğzel olacak. O yüzden için rahat olsun

0 oy
(53,600 puan) tarafından

2 cok tatli...

0 oy
(2,167 puan) tarafından

Kesinlikle 2 çok guzellll 😍

0 oy
(5,006 puan) tarafından

1 çok güzelmiş rica etsem link atabilir misin canım 😁

(1,488 puan) tarafından

Kiz valla herkes çok farklı tercih yaptı olan beynimde gitti hmnin ürünü canım gormustum bende 

(5,006 puan) tarafından

Hm mi ayy bayıldım dur bakacam çok teşekkür ederim canım 😁

0 oy
(676 puan) tarafından

Kesinlikle 2 guzel ve sade bi tacla harika olur

0 oy
(8,264 puan) tarafından

İkinciye benzer bi de üçüncüden kızımda vardı. İkisi de çok güzeldi. İstersen görsel atarım. 

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Ayy direk iki canım ya o tarz benim çok hoşuma gidiyor 🥰❤️

0 oy
(4,316 puan) tarafından

Kendine sorabilirsiniz muhakkak kendi de fikir beyan edecektir :))

Biraz daha canlı renkler iyi  olmaz mı bunlarda güzeller tabi ama minnoslar renkli canlı seviyorlar diye söylemek istedim.

0 oy
(4,713 puan) tarafından

2 hoşuma gitti ☺️

0 oy
(956 puan) tarafından

Kesinlikle 2. 

0 oy
(16,936 puan) tarafından

Birinci güzel ❣️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 182 göst.
+2 oy
9 cevap 474 göst.
13 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seri (3,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 213 göst.
+1 oy
9 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,461,450 soru

23,958,512 cevap

325,521 kullanıcı

...