+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

Ben 3 ay önce sağlıksız düzensiz kese ve kese etrafi kanama oluşumundan 6 haftalik olarak düşük yaptım  bir düşük sonrası bir kez adet oldum ve şuan tekrar hamileyim benim hissetigim betama göre 3 haftaligim ama sata göre 4+5 im bir düşük yasayipda bir sonraki hamileliği sağlıklı gecen varmı bu benim ilk düşüğüm olduğu için doktorlar 2 ve 3 ten sonrasini araştıriyorlar ayrıca iki tane de sağlıklı oğlum var hiç daha önce böyle bişey yaşamadım şuan ister istemez psikolojik men buda öyle olacak gibi düşünüyorum istemsiz bisekilde etkilendim ister istemez 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,305 puan) tarafından

Gecmis olsun canim oncelikle

Ben de ayni seyleri yasadim 2 saglikli evladim var 3. Gebeliğim oldu 7 haftalik kalbi durmustu asiri kanama ve alttan fitille düşük yaptim kürtaj kabul etmedim

Sonra kanamam bitti ve ben bjr daha adet gormedim 2 ay falan aile hekimime sordum o lohusa gibi olabilirsin dedi ve korunuyormusun dedi :) hayır cevabi verince iyice azar işitip kan verdim ve sonuç 1 bucuk aylik gebeymisim dusukten 18 gun sonra yeni gebeliğim başlamiş ultrasyona gore şuan 24 haftalık gebeyim asla korkma Rqbbim buyuktur herseyin hayirlisini nasip etsin bizde kaybettiğimiz yavrularimizin yerine bu bebislerimizi sağlıkla doğuralımm😊💙💙

(140 puan) tarafından

Yaa maşallah Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok umut verici güzel bı yorum için teşekkürler ☺️ ❤️ çokça aminnnn

(5,305 puan) tarafından

Rica ederim cnm benzer şeyleri yaşamışız hiç korkma en azından sen bir kere adet görmüşsün ben hiç görmeden hamile kaldım ve şükür bir damla kanama bile gormedim gayet sağlıklı ilerliyor sürec daha güzeli senin olsun ❤❤

(140 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 😘 🤗 

-Reklam-
0 oy
(3,472 puan) tarafından

Bi kayıp yaşadıktan sonra sanıyoruz ki diğerleri de hep öyle olacak. Karamsarlıktan öyle gibi geliyor ama inan bana değil. İlk gebeliğim 10 haftalıkken boş gebelikten düşük yaptım. Oğluma hamile olduğumu öğrenince ve o da ilki gibi kanamalı başlayınca düşüyor sandım çok üzüldüm. Şuan 4 yaşında. Sonra bir kızım daha oldu. Şimdi 2. Kızım yolda 😊nasibi olan tutunup geliyor bir şekilde. Karamsarlığa kapılma lütfen 

(140 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bu güzel umut verici yorumun için Rabbim evlatlarının acılarını göstermesin bu yavrunuda sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ ☺️ 

(3,472 puan) tarafından

Amin inşallah. Allah sana da hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲

(140 puan) tarafından

Amin hepimize inşallah teşekkür ederim 🥰 🤗 🥰 

0 oy
(3,978 puan) tarafından

Benim 3 düşüğüm oldu. Ama şükür şuan 2 sağlıklı çocuğum var. Bir akrabam sizin gibi, 2 sağlıklı çocuk sonrasında 1 düşük yaşadı. Hatta sonra 1 çocuğu daha oldu ve sonra yine 2 düşük yaşadı.

Evet, araştırmak için 2 veya daha fazla düşük yaşamak lazım. Ya da anne yaşının ileşri olması lazım vs. 

(140 puan) tarafından

Yaa Allah kimseye yaşatmasın ya zor bı durum bı heves istekle hamile kalıyorsun sonra düşük yaşıyorsun bundan sonrakine yine hamile kalıyorsun budefa sevinemiyorsun acaba tutuncakmi yoksa dusecekmi diye nebilm insallaj bunu sagsalim alirm.kucagima 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
0 oy
18 cevap 631 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.

Kategoriler

1,476,702 soru

24,172,974 cevap

335,944 kullanıcı

...