+2 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından

Kızlar aslında terleyen biriyim ama terim kokmazdı hamilelik sürecinde koku arttı yediklerime  dikket ediyorum soğan sarımsak severim çigdde yerdim ama 2 yıldır yemiyorum çiğ şekilde doğumdan sonra aşırı ter ve kötü  koku kaldı 2 yıl oldu dogum yapalım ter kokum düzelmedi çök kötü kokuyor kendi kokumdan tiksindim duşta karbonot yapıyorum ama fayda etmedi ne yapmam lazım hangi bölüme gitmem lazım başınıza geldimi acaba

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

gebelikte bende de oldu ama geçti sonra. ter e cildiye bakıyor diye biliyorum ben

-Reklam-
+1 oy
(9,082 puan) tarafından

hirmoneldir ya . bende hic kokmam

hamileyken kasiklarim les kokuodu .kilotun  lastiklerine gelen yer bacak aram yani ter de degil asli da degisik

pis bir koku apisarasi kokusu denirya ole bise.pis erkeklerden gelir genelde ole koku. dogurdum yine ile. camasirlarimda kaliteli yuzde 100 pamuk alirim falan zaten banyo yaparim gunde

kac kez heleki lihusalikta . emzirirken sevmem sutlu kokmayi gunde bes 6 kez bile dus tvaletten cikinca bile belden asami yikiodum dusakabine girip. . ama gecmiodu. sukur duzeldi sonra hormonlardan bence zamanla duzelir.

+1 oy
tarafından

Doğumdan sonra bende de öyle oldu iğrenç kokuyorum ya deotak krem deodorant iyi diyorlar benim ilk doğumdan 4 yıl geçti hala öyle 

(107 puan) tarafından

Yaaa 4 yıl çok benimde 2 yıl oldu yani artık utanıyorum başka birinin yanında kokarım diye

0 oy
(1,443 puan) tarafından

Canım ben napıcam ya cildiyeye gidicem o zaman diyeyim eşime hic geçmiyor ya senelerdir sende ben gibisin o zaman :) 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 818 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 502 göst.
16 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde 1kiz1erkekannesi (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde hadisee (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 292 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,832 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,044 soru

24,081,027 cevap

331,210 kullanıcı

...