Aksama iftara ne yemek yapacaksınız kizlar fikirleselim benim kafamda sadece mercimek corbasi var😂
Benimde dunden kalma mercimek corbam var nohut pilav dusunuyorum ama hic belli olmaz
Ben öyle yapamıyorum
Neden
Kız ne gerek var nohut olsun fasulye olsun hiç farketmez yıka soğuk suya koy ocakta yarım saat haşla kapağı kapalı 1 saat dursun mis gibi şişiyor zaten
1 gece suda durmasi saglikli olan. Bi de bu sekilde gazi gider. Hatta cok rahatsiz olanlara 2 gece suda bekletmesi tavsiye edilir. Bagirsaklara iyi bakmak lazim :)
Ben ramazan oncesi hem islanmis 1 gece beklemis hwm haslanmis olarak buzluga koymustum biri yemeklik biri pilavlik
Bizde de mercimek çorbası fırında tavuk ve pilav var yanına da cacık veya salata yapmayı düşünüyorum canımm
Fırında köfte patates var ezogelin çorba şekerpare tatlısı var belki bide bulgur yada pirinç pilavı yapabilirim
Yayla çorbası yapcam dünden nohut pilav var benimde tatlım yok ne yapsam diye düşünüyorum
Mantar sote pilav üstü tavuk yoğurt çorbası lazanya salata
Eşim yok bugün kızımla tekiz firinda patatesli tavuk bulgur pilavı salata var şuan aklimda
Rahatım hamsi tava yapacam😁🤣😁son kes yiyelim yesinler bebeler bool yeşillik sağan salatası kola corbam var yeter Allah beraket versin
Köfte patates yapıcam, yanınada az çorba yaparım
Dünden kalma sulu patates var yanınada bulgur pilavı yapacam, yeşillikte var yeter
İspanak yemeği yapacam. Ama yanina ne yemek yapacam bilmiyorum su an.
hamsi buğulama salata tarhana çorbası bide şalgam keserim
Mercimek çorbası
Kaytaz böreği
Kocam karnıyarık istiyor ama ikisi gidermi bilemedim hiç pilav yapasım yok bugün
Şuan aklımdaki yemek ıspanaklı börek ve patatesli börek
benimde dünden mercimek çorbam var
fırında köfte patates
pilav
cacık
https://x.com/basar98920/status/1896195071718068566?t=IDuxQmQNwgl7Vh8ZXmtxmw&s=19
Kaç gündür yaşadığım video
Karnıyarık bulgur pılavi dundende mercimek çorbası var
Şehriye çorbası
Çökertme kebabı
Cacık
Muhallebili kadayıf
Mercimek corbasi
Etli bulgur pilavi
Salata
Tursu
Ayran
Et kavurma pilav salata ayran var çorba da kararsız kaldım yapsam mı yapmasam mi diye ☺
Off off günün en zor şeyi 😅 büyük ihtimal mercimek çorbası kıymalı taze fasulye yemeği pirinç pilavı közlenmiş kırmızı biber yogurtlarim
1,465,422 soru
24,016,107 cevap
328,018 kullanıcı