Kızlar aranızda oruc tutunca adeti geciken yada başına gelen var mı 3 gun geçti bide bogaz agrisi var üstüne ya
27 gün gecikti adet söktürücü ile dün oldum 😑
Alakası yok ki. açlıkla regl kel alaka
7.5 aylik daha korunduk eşimde olmadı öyle bisey diyor
Şuan aynin dertten muzdaribim bende 29 unda olmam gerekiyodu 28 çekti ay martın birinde olurum dedim hala olucam çok korkuyorum perşembe gününü bekliyorum test alcam o zaman çok korkuyorum ama üç tane var zaten korunuyoz da doktor 4.e hamile kalamazsın demişti doğumhanedeylen hayatın riske girer dedi nasıl tırsıyom bi bilsen
Bende ocak 29 da oldum en son şubatta olmadım marta girdik umarim ikimizinde de gecikmistir
Ayyyy inşallah ya
Hayati riskin varken kesin korunma yöntemini önermedi mi doktor ?
Hiç yaşamadım böyle birşey kuzum hamile olmadığından eminsen gecikmiştir o zaman . Boğaz ağrın için sirkeli su yapıp içebilirsin
İftardan sonra içerim cnm
Keşke niyetlenmeseydin canm bugün benmde boğazım körü ve öksürüyorm niyetlenemedim rabbim şifa versin inşallah ikimizede
iftar ve sahurda gerekli besinleri almıyorsan, yeterli sıvı almıyorsan evet gecikme olabilir. 12-13 saat açlık var, sadece bu bile etkileyebilir tabii ki
Keşke ramazan boyunca geciksede yemesem😁🤣😁
Evet duzensizlik olabiliyor biraz fizyolojik biraz psikolojik
2 sene önceki ramazanda hiç adet olmadım bayarımın 3. Günü falan olmuştum
Geçen sene de 3 gün gecikmişti olabiliyor yani
İnşallah böyle olur ya
Beslenme düzeni miktarı değişiyor ya hormonlar da değiiiyor ister istemez. O yüzden olabilir
Keşke öyle bı şey olsa da tam tutsam ramazanimj 😁
Her ay gününde olur benimki bu ay 3 gün geçti test yaptım silik çıktı çok üzgünüm üçüncü çocuğu istemiyordum en azından şimdi değil 2 çocuğum var kızım 3 buçuk yaşında oğlum 1 yaşını 2 ay geçti gerçekten çok yorgunum
Valla oruçtan mi bilmiyorum ama normalde de benim bı iki gün sapmalarim olur. Benim de ikinci günüm bugün gecikmede. Ama olabilir de yani bence etkileyebilir de
Tesekkurler hanimlar🥰
1,450,372 soru
23,816,811 cevap
318,110 kullanıcı