+2 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (1,514 puan) tarafından

Oruç çok iyi lakin sigara uyanır uyanmaz geliyor aklıma yaa... Sigara kullanan hanımlar siz nasıl geçiriyorsunuz orucu :) inanın açlık felan hissetmiyorum ya :)

21 Cevaplar

+3 oy
(18,386 puan) tarafından

Beni de zorlayan ortanca çocuğum 🤯

tarafından

Emoss 3 cocukla hayat nasil oluyor

(18,386 puan) tarafından

Bana göre iyi iyi de büyükler anlasamayinca deliriyorum. Kavga gürültü bağırış küçüğü de yoldan çıkaracaklar az kaldı. 

-Reklam-
+1 oy
(1,455 puan) tarafından

Ben iftarda yiyorum sahur yapmıyorum iftardan sonrada birsey yemiyorum sadece su ama biraz rahatsızım o zorluyor beni

(1,514 puan) tarafından

Valla iftarda bendeccok kaçırdım sanırım sahurda yiyemeyecefim yerim kalmadı :)

+1 oy
(577 puan) tarafından

Canimm Allah bir sabrını veriyor bende sigara kullanıyorum hemde çok içerim ama o kadar etkilemiyor beni şimdilik yarın inşallah sağ salim tutarım şimdiden sıkıntı basti

(1,514 puan) tarafından

Valla benide öyle :) herşey iyi hoş diyorum açlık susuzluk önemli değil m paket gözümün önünde. Sabah aklımda sigarayla uyanıyorum :D

(577 puan) tarafından

Canım ben o kadar düşünmüyorum ama son zaman çok vuruyor yemek yaparken yarım saat kala 

(1,514 puan) tarafından

Ay keşke bana da öyle vursa. Kız uyanıyorum hemen aklımda sigara iceneyecegm geliyor :D

(577 puan) tarafından

Canım ben düşünmüyorum o kadar normalde çok içerim hatta eşim tutmuyor o diyor sen git etkilenme der bende sen iç diyirum vurmuyor bana 

+1 oy
tarafından

Bağımlı olmadığım için aklıma gelmiyor çok ama bazen sabahları paketi görünce bakişiyoruz uzaktan 😂

(1,514 puan) tarafından

Şuan bile içiyorum kız :D

tarafından

Dur benim de canım istedi sen diyince aklıma soktun kalkayım şerefine bir tane yakayım bacım 😂

(1,514 puan) tarafından

Kotu örnek oldum sanaa :P

tarafından

Yok yok olmadın 🤗

(11,852 puan) tarafından

Bende öylee hatta nerdeyse 10 senedir keyifçiyim ve hiçbir zaman bağımlı olmadımm 🙃 

Günde 1 en fazla 2 tane içerim. Bazen ona bile fırsat bulamam 😂

+1 oy
(1,258 puan) tarafından

Çok iyi iftardan sona üç dört kez iciyorim sahurda hiç içmiyorum aklıma gelmiyo

(1,514 puan) tarafından

Gün içinde geliyormuuu

(1,258 puan) tarafından

Yo hiç aklım gelmiyo ben daha çok bişi yedikten sona sigara aklıma gelir yemedigim için gelmiyo

(1,514 puan) tarafından

Çorba içinde sigara molası verip devam eden ben:D

+1 oy
(1,705 puan) tarafından

Kafami duvarlara vuruyorum dişlerimi sıka sıka geçiyor aksama kadar iftardan sahura bi paket iciyorum stok yapiyorum :)

(1,514 puan) tarafından

Aha benden bu da gel sarılalım :D

+1 oy
(973 puan) tarafından

Tıpkısının aynısı yemek içmek değil cugaraaa😂

+1 oy
(9,613 puan) tarafından

Bi bakıyorum sigarasızlık vuruyor.Bir bakıyorum midem gurulduyor.Birde bakıyorum halsizleşiyorum uyuyum hiç uyanmayım diorum garip geciyor cok zorlanıyorum .itiraf ediyorum 25 sene içinde ilk defa tutuyorm bu sene tam tutacam inşallah 

0 oy
(5,905 puan) tarafından

Sigaranın iletliğini kardeşimde gördüm 😂

Evde geziniyor ay sigara vs neyse bebeğim uyandı kucağıma aldım abla ver bebeği bi içeyim dedi (öpeceğim ) diyeceğine o an aldım onu bi güldüm oda kendi haline gördü 

Bende tek zorlandığım nokta akşama doğru Hanife açlık basıyor elim ayağım titriyor böyle değildim ama galiba emzirmekten oluyor 

0 oy
(2,615 puan) tarafından

Geçmiyor geçmiyor 😭

İlk gün çok zor geçirdim bugün biraz daha iyiydi. Ne açlık ne susuzluk. Ama şu sigara illeti beni mahvediyor 🥹

(1,514 puan) tarafından

Sen bensiinn :) :(((

0 oy
(53,685 puan) tarafından

aleejik rinit geniz akintisi ve susuzluk cok zorluyor beni 

0 oy
(11,343 puan) tarafından

Benide susuzluk zorluyor hamileliktrn sanırım 

(3,380 puan) tarafından

Sen neden tutuyorsun ki hamilesin yazık çocuga tıtmamalısın o senden besleniyor gelişiyor sonuçta 

(11,343 puan) tarafından

Bir sorunum yok çok şükür tutabildigim kadar tutacam yapamazsam yada bir sorun olsa tutmam

0 oy
(812 puan) tarafından

Benim açlık  hissrtmiyorm ya normal gün gibi geçiyor maşallah onun dışında kızım  abisiyle birbirlerine giriyorlar ben ondan başka bir Zorluk yaşamadım maşallah çok düzenli gidiyorum akşamdan menüyü belirleyip sabahtan hazırlığını yapıp işlerimi hallediyorum iftardan sonrada sahur menüsü okeyler keyif yapar yatarım :)) sbaah iş okuk ondan sonra keyif kalan zamanda çocuklar öğlenden sonra cüz hatmi vs..vs. 😂😂

0 oy
(1,912 puan) tarafından

Bende çok şükür bişey zorlamıyor zaten sigarada içimiyorum 1 buçuk yaşındaki kızım hiç durmuyor bide bel agrım var bacağıma vuruyor en çok zorlayan o ayakta durmakta bile zorluk çekiyorum 

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Eşim de habire saat sayıyor o da sigara kullanıyor hatta bugün üç gün bitti falan diyordu 😅😅 beni biraz su zorluyor ya o da emzirdigim için büyük ihtimal ama genel olarak yorucu olsada güzel geçiyor ❤️

0 oy
(2,098 puan) tarafından

Beni zorlayan tek şey deli gibi midemin yanması. 

0 oy
(6,795 puan) tarafından

Sigara icmiyorum sükur zorlanmiyorum ama ogluma karsi sabrim iftira yakin bitiyor sinirlerim.zipliyor 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Sigaranın yokluğu bana sonlara doğru vuruyor sahurda küçük oğlum uyandığı için pek birşey yememe izin vermiyor uyut diye ağlıyor dün o yüzden açlık zorladı ve susuzluk ☺️ bir ara oğlana su verirken bir bardak suyu götürecektim eşim uyardı 🤭

0 oy
(532 puan) tarafından

Bağımlılık oldukça daha çok istiyor demi 😂😂 Ben Regl im oruç tutamıyorum Ama Bide ben 2 gündür Baş ağrısından Duramiyom bayıldım Hastaneye götürdüler Meğersem sigara beni mahvetmişş Tansiyon 9un altındaydı Şimdi içesim geliyor ama malum içmiyorum doktor yasakladı Yoksa ölüme yol aciyormuş benim😖😖😖 bağımlılık oldukça İnsan bırakamıyor 

(11,852 puan) tarafından

Çok mu içiyordun da kız

(532 puan) tarafından

Evet çok içiyorum ondan öyle olmuş Doktor da bana kızıyor yaşın genç 2 çocuğun var olan çocuklara olacak sigara içme Sağlığıni düşün diyo haklı Ama bağımlılık yaptıkça bırakamıyor um işte 

0 oy
(6,545 puan) tarafından

Bn çocuklarla uğraşmaktan temizlik  hatim tesbihat bakym geçti bitti sigara değil sadece susuzluk bni yoruyor genel olarak çok su tüketen biriyim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
30 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 408 göst.
+1 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
57 cevap 1,456 göst.
25 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,975 soru

24,009,907 cevap

327,738 kullanıcı

...