Kızım 1 yaşında ekranı günde toplasan 1 saati geçmez ama arad çok üstüme gelince bakıyor sıkıntı olur mu
1 saati geçmez derken kaç saat olması lazım 2 3 fln mı? 1 yaşında bebekten bahsediyoruz hiç bakmaması gerekiyor. Benim oğlum 14 aylık gezegenlerin müziğini açıyorum ses olarak dinliyor sadece hoşuna gidiyor. Onu da sırf zorda kalınca oyalamak için yapıyorum
Canım normalde 2 yaşından önce ekran gösterilmemeli 1 yaşında bir bebek için 1 saat çok çok fazla ilerde hiç baş edemezsin bence tamamen kes ekranı
Ekran derken telefona mi bakıyor televizyon mu bence çok fazla oğlum 2 buçuk yaşında daha telefon bilmez televizyon sınırlı izletiyordum şimdi yeni bebişim var 4 aylık ipin ucu biraz kaçtı fazla izliyo ama hemen kapatıyorum kiziuo saldırıyor aç diye
Bence baya çok. Oğlum 41 aylık olacak, haftada bir saat bile izlemiyor o da kuzen gününde yeğenimle sinema yapıyorlar öyle 40-45 dakika
Ekran deyince de "indigo" 😂😂😍
Hahahah ekran reis olacam 💪
Evde TV olmaması çok etkili bence, bir de anne babanın bağımlı gibi sürekli telefonda olmaması 👌
Kesinlikle Tv olmaması en büyük avantaj ☺️
Konudan bağımsız ama senin ismin neydi ya hep indigo diyoruz 😂😂
Hahaha isim vermiyorum 😄 ama burada bana isim veren çok oldu. Buket dediler İnci dediler. Damla diyen oldu sen de tak bir isim 😄
😂😂 o zaman ben yine indigodan devam 😃
Kızım 3.5 yaşında daha şimdiye kadar günlük hiç öyle izlemedi hatta bazen günlerce bakmadığı olur tercih meselesi tabi ama bir yaş için bence uzun bir saat dilimi
sıfır ekran tabiiki. sonra bebeğim konuşmuyor, isme tepki vermiyor post açma buralarda
Benim kızım 4 yaşında 1 saat izliyor sizin çok geldi bana
Size tavsiyem izletmeyin o hatayı bende yaptım şimdi 27 aylık ekran yüzünden ikili cümlelere geçemedi değil 1 saat 10 dakika bile izlememesi gerekiyormus beyin gelişimini duruyormuş bize doktor 2 yaşında izlemelerine izin veriyoruz ama oda bir sorun olmazsa 10 dakika izleyebilirler dedi 2 yaşına kadar ekranın hiç açılmaması gerek sadece çizgi film değil hepsi izlemiyor gibi duruyor ama dikkat dağınıklığı bile yapıyor çok fazla uyaran olduğu için bende geç öğrendim
1 yaş çok erken çok
1 yaşında bir çocuğun ekran süresi en fazla 10 dk falan olmalı o da işte ilaç falan icirirkrn tuvalete giderken çok ağlıyorsa
1,465,466 soru
24,017,087 cevap
328,068 kullanıcı