+3 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (298 puan) tarafından

Kızım 1 yaşında ekranı günde toplasan 1 saati geçmez ama arad çok üstüme gelince bakıyor sıkıntı olur mu

10 Cevaplar

+2 oy
(11,852 puan) tarafından

1 saati geçmez derken kaç saat olması lazım 2 3 fln mı? 1 yaşında bebekten bahsediyoruz hiç bakmaması gerekiyor. Benim oğlum 14 aylık gezegenlerin müziğini açıyorum ses olarak dinliyor sadece hoşuna gidiyor. Onu da sırf zorda kalınca oyalamak için yapıyorum

-Reklam-
+1 oy
(715 puan) tarafından

Canım normalde 2 yaşından önce ekran gösterilmemeli 1 yaşında bir bebek için 1 saat çok çok fazla ilerde hiç baş edemezsin bence tamamen kes ekranı 

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

Ekran derken telefona mi bakıyor televizyon mu bence çok fazla oğlum 2 buçuk yaşında daha telefon bilmez televizyon sınırlı izletiyordum şimdi yeni bebişim var 4 aylık ipin ucu biraz kaçtı fazla izliyo ama hemen kapatıyorum kiziuo saldırıyor aç diye 

0 oy
(5,403 puan) tarafından

Bence baya çok. Oğlum 41 aylık olacak, haftada bir saat bile izlemiyor o da kuzen gününde yeğenimle sinema yapıyorlar öyle 40-45 dakika 

(11,852 puan) tarafından

Ekran deyince de "indigo" 😂😂😍

(5,403 puan) tarafından
+1

Hahahah ekran reis olacam 💪

Evde TV olmaması çok etkili bence, bir de anne babanın bağımlı gibi sürekli telefonda olmaması 👌

(11,852 puan) tarafından

Kesinlikle Tv olmaması en büyük avantaj ☺️

Konudan bağımsız ama senin ismin neydi ya hep indigo diyoruz 😂😂

(5,403 puan) tarafından

Hahaha isim vermiyorum 😄 ama burada bana isim veren çok oldu. Buket dediler İnci dediler. Damla diyen oldu sen de tak bir isim 😄

(11,852 puan) tarafından

😂😂 o zaman ben yine indigodan devam 😃

0 oy
(2,762 puan) tarafından

Kızım 3.5 yaşında daha şimdiye kadar günlük hiç öyle izlemedi hatta bazen günlerce bakmadığı olur tercih meselesi tabi ama bir yaş için bence uzun bir saat dilimi 

0 oy
tarafından

sıfır ekran tabiiki. sonra bebeğim konuşmuyor, isme tepki vermiyor post açma buralarda 

0 oy
(1,463 puan) tarafından

Benim kızım 4 yaşında 1 saat izliyor sizin çok geldi bana 

0 oy
(1,706 puan) tarafından

Size tavsiyem izletmeyin o hatayı bende yaptım şimdi 27 aylık ekran yüzünden ikili cümlelere geçemedi değil 1 saat 10 dakika bile izlememesi gerekiyormus beyin gelişimini duruyormuş bize doktor 2 yaşında izlemelerine izin veriyoruz ama oda bir sorun olmazsa 10 dakika izleyebilirler dedi 2 yaşına kadar ekranın hiç açılmaması gerek sadece çizgi film değil hepsi izlemiyor gibi duruyor ama dikkat dağınıklığı bile yapıyor çok fazla uyaran olduğu için bende geç öğrendim 

0 oy
(1,294 puan) tarafından

1 yaş çok erken çok

0 oy
(4,177 puan) tarafından

1 yaşında bir çocuğun ekran süresi en fazla 10 dk falan olmalı o da işte ilaç falan icirirkrn tuvalete giderken çok ağlıyorsa 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 125 göst.
0 oy
8 cevap 333 göst.
0 oy
2 cevap 120 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,466 soru

24,017,087 cevap

328,068 kullanıcı