Yapay zeka ( Oruçlu akşamın iftarı ve uyuyan çocuğun muhteşem eğlencesi) diye çevirdi. Oruç bununda kafaya vurdu 😅😅
Puhshahah.
Çok iyi ya 😂😂
Şu tatlı bugün çay kahve hepsinin yanına kondu ama yenmedi yenmedi 😅😅😅
Peki bardağının güzelliğine ne demeli 😍 uzat ben yerim senin yerine bacım 😂💜
O tatlı benim işte
Vallahi hala duruyor gelin buyrun 🥰
Bende ne yapacağımı bilemedim 😅😅 koca gitti oğlan uyudu
Snde kafa dinle canım bnde şimdi hallettim bulaşıkları 🤗
MaşaAllah akıllı Paşa'ya 🤭🥰🥰
Bızde çay içiyoruz revanımle beraber😀😀
Ay revani 🤤🤤🤤
Saol canım benım keşke yakın olsak hep birlikte yerdık 🥰🥰@Cınarınanası2 @Sumisali@UyurGezer
O iki dilimi sana çok bana ver Birini
Canim🌺💜
Gel nuray hocam ben sana koyarım istediğin kadar dilim❤
Yaaa çınar yerim seniii cocuk ne güzel üstünü örtmüş ne istiyon leeeynnn
Kim kaldircak bu danayi burdan
Biz sofrayı toplarken demişsin sjsj yanındaki kimse o sjsj
Gitti o düdük 😅
Ayyy bı an kendi oğlum sandım nasi benzettim varya benimkide yüz üstü uyur 😂 maşallah kuzuya 😘 en sevdigm kendi kendine uyuyan cocuk
Sabah kaçta uyancak merak konusu
Gece uyanmiyomu benim ki uyusa 2 de ayakta sabaha kadar oturur
Sabah 6 da uyandı. Normalde uyanır da babasıyla çok kudurdu yorulmuş 6 ya kadar hiç uyanmadi
memleketimden anlik gelmissss😍😍😍😍
Aman aman aman kim geliyooooooo
son 111
Allah bağışlasınnnn ne güzel uyuyor maşallah bende küçüğü uyutup uzak şehiri izliycem
İyi keyifler
Tatlı rüyalar 😊😊 ben daha yeni çay koydum demlensin içeriz inşallah 😁
Afiyet olsun
Yaa iyi uykular paşama 😘💜
Sağol hulyos
Çay içiyom birazdanda tatlı gömücem bacım maaşallah kuzuya
Kız parmağımıda kestim yazamıyorum düzgün 😂🔪👍🏻
Oyyy maşallah kuzuma daim olsun inşallah 🤲💜 post sahibi tanıdık lütfiş karışmaz bize 😂😍
Aboooooo nasıl kestin kizz çok geçmiş olsun 🥺 iş yerinde demi
Yok kız salata yaparken kestim bıcağı yeni aldım şu solingen marka varya ondan aldm baya keskinmiş maruluda kesme tahtasında kesmeyim kirlenmesin elimle keseyim dedim sağ baş parmak uzunlamqsına mefta oldu 😂😂😂 sizlere ömür
Eee bak işte kirlenmesin dedin bak ne geldi başına 😂aman çok geçmiş olsun bacım dikkat et
Ya ya sorma parmak gtti 😂 geçer inşallah
İyi uykular çınar beye
Teşekkürler
Cocuk kendini kamufle etmiş 😂😂😂
Oo kimleri goruyorum💜@Divayorgun
Hepinizden nefret geldi modunda zaten😅
Hahs gormeyin çocuğu rahat bırakın.
Merve❤️
Ay MasaAllah SubhanAllah kuzum benim benimki de cin gibi hic uyumaya niyeti yok aksama kadar is guc derken iftari yapinca yigildik kaldik biz esimle sofrayi bile kaldirmadan aksami yetistirdim cay ictik simdi cocugu uyutcam gece sahura kalkcak bizimle nasipse onu uyutur mutfagi toplarim
😅😅😅 bizimki de babasıyla pazarlık yapiyodu sabah. Ben acikana kadar tutayım lütfen diye
Kaptı bebeği valla babacımmm hani oruç hediyem diye aldırdı hediyesini geri tutacakmış
@Nur_Ay Bu gece babasi da evde hep birlikte olalim sahur psikolojisi yerssin istiyorum ramazani öğrendi cok sukur anne ramazan mi geldi ya da ramazan geldi oruc tutcaz gibi seyler soyluyo gun icinde cani bisey yemek istemezse anne nite yediriyosun ben orucum diyo gibi gibi ramazan ve orucu ogrendi iftari da bikiyo orucumizu acalim diyo bi sahur kaldi babasi evdeyken onu da ogrensin dedim hep birlikte olalim @Kahvelihuzur @Cinarinanasi2 benimki daha oruc tutacak kadar olmadi kizlar 3 yasini doldurmadi bayramda dogum gunu o zaman dolduracak nasipse
Küçük olduğunu biliyorum o yüzden dedim
Olsun kiz hevesli gorsen ben uyaninca o da uyandi sahur mu oldu diye yedi bizimle davulcuya bakti en son uykusu gelince sahur bitti mi anne dedi evet dedim uyudu namazi da beklese iyiydi de olsun
Sabahtan sütlaç istiyo oğlum şimdi yapacam 😁
Ohh afiyet olsun
Maşallah pasama iyi uykular kuşum 💙
Bu da benden anlık çok kötü hastayım kaç gündür
Vidalara bakmayın 😂😂
Çok seviyorum bu sehpayi atmaya kıyamadım vida attım 😂😂
Benimde var öyle her yeri çizik ama gözümün nuru sehpam
Ne varsa eskilerde var bacım yeniler kırılıp gidiyor hemen
Oy maşallah kıyamam ona ya kendime kahve yapacam icmezsem başım ağrıyor alışkanlık benim
Maşallah benimkide gider nevresim dolabını deserdi böyle birsey olsaydı çözğm üretiş tarzı cidden eymene göre ben benden aldı😆
😅😅😅
Kaç aylık benimki ne zaman kendi uyuyacak 🙁😭
4 yaşında oldum olası uyuyakalir böyle kucukkende salincakta uyuyakalirdi
Maşallah canım
1,455,115 soru
23,878,971 cevap
321,257 kullanıcı