+2 oy
237 göst.
Moda kategorisinde (665 puan) tarafından

Kızlar ben görümce cagirdm yemeğe eltim hemn ertesi gününde yemeğe çağırdı ben doğum günü kutladm haberi yoktu gorumcemin doğum günü olduğunu konisyrduk dediki gereksz ben sevmyrm kendi cocuklarimkini zor kutlyrm yemiyrm o aksm gidyrdk evine gorumcemin bir baktm eltim ordadir diye gitmedk yani benden önce koşmuş pasta alms gitms neyse dedim işte dünde yine konuştuk dedim dün cagircm aksm yemeğe ben de cagirmicm gerk yok dedi baktm konisyrduk bugün cagirms yemeğe,kaynana gilin evini temizlemehe gidecm dedim konusyrduk dediki ben kenri evimi zor temizlyrm gidemm ben gittiktn 1 saat sonra geldi iki dk duvarları sildi kaynanama dyrki çok yoruldum bittim iş bitti halbuki camlar perdeler yerler her yeri ben sildm ettim ne yapmaya calsiyr anlamdm birşey alyrm soruyr fiyatunj gereksz dyr ama ertesi gün ya alms olur ya cagirms olyr sıkıldım bu durumdan madem öyle deki bende cagircm istyrm ben herşeyi ilk yapyrm sonra ertesi gün hep oda yapyr cagiyr edyr 

5 Cevaplar

+6 oy
(864 puan) tarafından

Konudan alakasız ama cümleleri tam yazmak çok mu zor. Kısalta kısalta yazmışsınız kafam karıştı 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Söyleme yapacağın şeyleri

(665 puan) tarafından

Mesela cnm msj atyr kendi şöyle böyle yapacm bende konsyrm o an safliktan mi salakliktan mi bilmyrm yapacgim şeyi soylyrm bir nevi ogrenms olyr sonra yapmam etmem dyr benm yaptığım günün ertesi günü aynı şeyi kendi yapyr kaynana gilin gözüne girmek için ama ben içten dusunyrm yapyrm o benden görüp yapyr

tarafından

Ağzından laf almak için yazıyo olabilir  ama aile büyükleri biliyodur ne olduğunu. Ama dikkat bundan sonra

+3 oy
(21,644 puan) tarafından

Bir kere yaşarsın iki kere yaşarsın üçüncü de söylememen gerektiğini öğrenirsin 

+1 oy
(525 puan) tarafından

Seni kıskanıyordur belki

(665 puan) tarafından

Kaynana gilin doğum gününü ben biliyrdm eşimle kutladık gorumcenle aramız iyi değil biliyr ben böyle birşey yaptığım için görümcem guzl gelinimizden sürpriz diye paylaşım yaptı bir ay geçti gorumcemin doğum günüydü ve konudyrduk dedim gorumcemin doğum günüdür biliyrmsn yok dedi bu sefer o böyle birşey yaptı koştu açaba dedim görümcem onda damı böyle birşey yapıp paylasck diye düşündü yâda birşey olsa inan ondan önce kosyrm edyrm vebince dusunyrm görüyr aynılarını yapyr dusunuyrms gibi onalri çok uaynik biri gerçekten bu hafta anladm 

(525 puan) tarafından

Eltinle mesafe koy bundan sonra bosver takma bence

0 oy
(4,128 puan) tarafından

Mesafe bacım mesafe en güzeli 🤗

tarafından

En güzel sensin be ablaa♥

(4,128 puan) tarafından

Canımsın ❤ sen daha da güzelsin bence ❤

tarafından

Sen daha güzelsindir eminim ❤

İlgili sorular