+1 oy
491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (129 puan) tarafından

7 yıl kaynanamla yaşa yani çok Zor günlerim oldu kadının psikolojisi sorunları vardı sürekli küsüyordum sürekli her şeye bahane buluyordu sonunda ayrı eve çıkabiliyorum 7 yıldan sonra onlar yüzünden kocamla çok sorunlar yaşadım boşama derecesine kadar geldi yani lafın kısası en azından çıkıyorum artık Güneş yalarım gitti evin içinde dünden beri trip yapıyor tavır yapıyor bana yani tartışmak için sorunlar yaratıyor bayramdan sonra kendi evimize geçeceğiz eşim diyor ki bayramda burada olalım yani bu durumda kaynanam laf sokuyor yani tavır yapıyor o trip yapıyor benimle konuşmuyor nasıl davranacağım bu süreçte bilmiyorum arkadaşlar neden böyle  davranıyor zaten sürekli kendi evimize çıkın diyrdu şimdi 1 ay sonra gitcez zaten bence bayrama kadar burdayiz diye niye yapiyr  gitmemiz için sorun çıkartıyor sizce öyle degilmi

7 Cevaplar

+2 oy
(4,870 puan) tarafından

Ses etme gideceğin günün hayalini kur ister konuşsun ister konusmasın sadece eşinle aranı iyi tut bu kadının oyunlarına gelme 

(129 puan) tarafından

Sağ ol bacım Allah razı olsun aynen çünkü onun yüzünden çok sorunlar yaşadın öyle yapınca eşime yansıtıyordum eşimle kavga ediyordum boşanma derecesine kadar geldim 5 yaşında oğlum var çok zorluklar şey yaşadım bu güne kadar son günlerim kalmış hala tavır yapıyor trip yapıyor

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Dünden beri 4 keredir  post açtın anladık ayrı eve çıkıyon hayırlı olsun 😅

(129 puan) tarafından

Aynen canm anlamadım onuda

tarafından

Hahahah hayırdır niye atlıyor lsun bn acamaz fln demedim ki 😅 @Annesininmasali

(1,287 puan) tarafından

Atlayasım geldi ,😂 bende acamaz dedin diye bir cümle kurmadım 4 keredir post açıyorsun diye sitemin var bende 10 tanede açar dedim 

tarafından

Bu gidişle nazar değecek çıkamayacaksiniz

tarafından

😅😅😅😅

+1 oy
(4,281 puan) tarafından

Bence şimdiden gidin evinize bayrama ziyarete gidersiniz daha iyi olur evijizde iftara cagirirsiniz falan 

(129 puan) tarafından

Babası rahatsız biraz ondan dolayı 

+1 oy
(30 puan) tarafından

Başka bir sıkıntısı yok değil mi kayınvalidenin yani belki başka bir şey olmuştur

0 oy
tarafından

Aynı durumu ben yaşadım cnm 7 sene birlik oturdum eltimlede görümce kaynana peder kayın derken kalabalıktık İstanbul'a ailemin yanına gittim bi duydum dediler eltim ayrı evde çıkmış dedim vallah ben geri dönmem😂😂

Ogün bugündür ayrı evdeyim 2 sene oldu hamdolsun 

0 oy
(28,217 puan) tarafından

7 yıl nasıl dayandın gııııı🫢

0 oy
(1,312 puan) tarafından

Eskı postlarına baktım da senın sorunun tek kaynanan değil canım ama Rabbim huzur eksık etmesin kimsenin yuvasından

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 203 göst.
0 oy
44 cevap 1,517 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 414 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,072 göst.
29 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Aşkımızın meyvesi♥️ (3,797 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,392 soru

24,153,862 cevap

335,044 kullanıcı

...