+1 oy
283 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,032 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Anneler lazanya hiç yapan varmı aranizdw bende ilk kez yapcamda sizler nasıl yapıyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(163,446 puan) tarafından

haftada 1 yaparim sor merak ettigini

(7,032 puan) tarafından

Resim attim cnm haslaniyormu

evet haslaniyo bu normal reyonda olan lazanya haslanmayanlar dolapta oluyo

(7,032 puan) tarafından

Hadi ya ne kadar sürede haslanacak cnm kagitta on pişirme gereketirmez  diyor ama çok sert 

sert o kuru lazanya cunku 3, max 4 dk haslasan yeter

(7,032 puan) tarafından

Çok saol cnm

-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Sos olarak istediğinizi yapabilirsiniz, sadece yeteri kadar sıvı (ya da sulu) olmasına dikkat edin. Diğer türlü hamuru kuru kalıyor. Genellikle hamur paketi üzerinde suda haşlamaya gerek yok yazar ama bence var. Diğer türlü kupkuru kalıyor. Kuru kalmaması için harcımçn aşırı derecede sıvı olması gerekiyor yoksa. O yüzden ön haşlama yapıyorum. 

(7,032 puan) tarafından

Normal makarna haşlanır gibi pişiriyorsun cnm sanki biraz sert resim attim bu sekil

(3,675 puan) tarafından

Makarna kadar yumuşatmaya gerek yok. Sadece o sertliği gitmesi yeterli. Bende bazen bu markadan alıyorum. Kaynayan suda 3-4 dk yeterli. Harcınız da yeteri kadar sıvı olursa hiç kuru olmaz. İlk katı koymadan önce ya sostan, ya da beşamel sostan tabana yayın ki dibe yapışmasın.

(7,032 puan) tarafından

Çok saol cnm tadı guzelmi bari

(3,675 puan) tarafından

Tadı aynı su böreği gibi düşünün. İçine koyduğunuz harca göre değişir tabi ama, bildiğin börek tadında oluyor. 

(7,032 puan) tarafından

Çok saol cnm bari emeğe deysin

(3,675 puan) tarafından

Rica ederim, afiyet olsun şimdiden. 

(7,032 puan) tarafından
+1

Saol cnm

0 oy
(1,957 puan) tarafından

Azıcık YouTube 'u kurcala canım muhakkak bulursun bir sürü tarif. Biz burdan anlatsak da ordaki gibi detaylı olmaz. Afiyet olsun şimdiden 

(7,032 puan) tarafından

Baktım sadece suda haşlanır mi  haşlanmaz  anlamadım on pişirme gerekmez diyor ama çok sert geldi bana

(1,957 puan) tarafından

Sert böyle kağıt gibi bir şey ise ben hep ondan yapıyorum sana tarif atayım istersen

(7,032 puan) tarafından

At bakayım cnm resmi attım yukarı bu sekil

(1,957 puan) tarafından

https://youtu.be/QBEdqnjRiqA?si=I31pJg70F1R7WCRM

Ben hep böyle yapıyorum. On haslamaya da gerek kalmiyor

(7,032 puan) tarafından

Çok saol cnm

0 oy
tarafından

refikanın mutfağını izle ona göre yap

(7,032 puan) tarafından

TM cnm çok saol 

0 oy
(552 puan) tarafından

Benim kardeşimde hep yapar malzemesi cıvık yapar ve heryeri kapatacak şekilde malzemesini döküyor. Haşlamaya gerek kalmıyor.

(7,032 puan) tarafından

Cnm bunun lazanyarsi biraz sert bende ilk.kez yaptim hasladim biraz üç dakika filan

(552 puan) tarafından

Ewt biliyorum resimdeki aynısını aliyor.ilk deneyimlerinde sert geliyordu çünkü malzemesinj dagitmamisti ondan sonra alıştı çok güzel yapıyor.bende birgun deneyeceğim bakalım biraz masraflı 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 195 göst.
+1 oy
3 cevap 88 göst.
+1 oy
18 cevap 493 göst.

Kategoriler

1,473,318 soru

24,123,221 cevap

333,587 kullanıcı

...