Ay sabahtan beri giremiyorum sıkıntıdan patladım be dedim acaba sıkıntı bende mi😁
Soru soracam alıştım buraya sormaya😁
Aranızdan hellim peyniri kullanan var mı? Börek olur mu ondan?
Sjsjsjs ayy nasl alışmışz burya elim ayağım titredi giremeyince hahaja
Kız bende mail bile attım 😁
Ahaha bende öyle ben şimdi ne yemek yapıcam ne tatlı yapıcam diye üzüldüm giremeyince
Hahaha burdan mi alıyorsun menü fikirlerini 😁
Bende arada takılınca bakarım
Bugün burdan tatlı falan fikir olur demiştim ama girememiştim 😂kocam her yemegi yemez bacım yemekler stabil
Hellim peyniri kızartılabilen bi peynir. Böreğe yakışacağını sanmıyorum. İçinde erimez yani. Dünden beri burayla alakalı bi sorun vardı zaten sabah giremeyince anladım🤣
Kizartmadan yenmiyor mu. Nasıl bir tadı var
Kızarmış peynir tadı işte canım nasıl tarif edeyim 🤣🤭 tereyağında kızartıyorum sabahları çok güzel oluyo tadı. Ama böreğe yakışmaz. Lastik gibi kalır içinde. İnce dilimler halinde kes tavada kızart bak tadına. Tost makinesinde de kızartabilirsin. Hellimin markasına göre değişir tadı. Ben ekicinin hellim peynirini beğeniyorum.
Bu Kıbrıs'tan geldi markasını unuttum bile 😁
Kıbrıs'taki süt peynir markaları da güzeldir. Annem orda yaşıyor. Müptelasıdır hellimin.
Kız vallaha giremedim içerdeki tanıdıklarımi düşündüm 🤣😂😂 herkez gözümün önünden geçti ayayayay
Ne istersin aşkom ne atayım sana telefon instagram ev adresi 😁
Bı telefon numarası alırım . Benim instagramim yok ya . Şuan dusundumde kaç yıl olmuş vay be
Gel özelden atayım aşkom kıymetini bil ilk sana atıyorum numaramı 😁
Yaaaa kurban olurum ❤️
Yerim seni ❤🤗😘
1,470,857 soru
24,091,175 cevap
331,755 kullanıcı