+1 oy
1,015 göst.
Diğer kategorisinde (4,711 puan) tarafından

Kızlar eşimin yigenin karısı bugün mesaj attı işte yenge ne yapiyon iyi canım sen dedim bende iyiyim dedi Allah iyilik versin dedim gebelik testini atmış pozitif hayırlı olsun dedim istemiyordum falan dedi bende nasip dedim sonra işte yenge baksana ne güzel bir duygu demi  falan dedi biliyor iki ay önce bebeğimi kaybettigimi böyle nisbet yapar gibi daha çok küçük çok güzel bir duygu falan dedi ikinci çocuğu bu rafa yani soyleyos tarzından nisbet yapar gibi sezdim yoksa başka bir şeyden değil sizce nisbetten mi dedi yoksa sevincini mi paylastti ben mi alındım 

21 Cevaplar

+1 oy
(797 puan) tarafından

En İyi Cevap

Senin bebeğinin kaybettiğini bile bile nispet yapmış ya tövbe tövbe tövbe yani günahı başına olsun başka biri mi kalmamış sana yazıyor 

(4,711 puan) tarafından

Yani biliyor benim bebeğimi kaybettigimi İşte canım çok zoruma gitti zoruma giden şey hamile olması değil hani iki ay oldu bebeğimi kaybedeli ve çok taze ustunede çok güzel bir duygu demi minicik falan yazdı çok üzüldüm kendimi kötü hissettim nisbet yapar gibi sezdim yazma tarzından falan 

(797 puan) tarafından

Rabbim sanada nasip etsin ben buradan içim acıdı eşine anlattn mi

(4,711 puan) tarafından

Anlatmadım canım eşim uyuyor anlatmamda herhalde gerek yok o ne desin 

-Reklam-
+2 oy
(2,569 puan) tarafından

Nispet yapıyorsa evladını yeni kaybetmis bir anneye. Karnındaki bebeğe üzüldüm böyle bir anneye sahip olduğu için... Kendi ne biliyor böyle bir acıyla sınanmayacagini. İnşallah dusunememistir. Cahilligine gelmistir

(4,711 puan) tarafından

Canım benim bir kızım var şükür ama bebeğimi kaybedeli iki ay oldu ve ne kadar üzüldüğümü falan biliyorlar başka şehirde normalde mesaj atan biri değil hal hatır sormaz hatta mesaj attı şaşırdım mesafemde vardır kendisiyle 3 aylıktı bebeğim kalbi durdu aldılar yani üstüne basa basa ne güzel bir duygu demi minicik demesinden yani yazdığı yazıdan bile nisbet sezdim o derece 

+1 oy
(2,483 puan) tarafından

Bisey diyeyim mi kötülere bisey olmaz bende hamileyken kalbi durduğu icin kürtaj olmustum tanıdık telefonla  konuşurken boyle bıyık altı gülerek konuşuyordu ALLAH a havale ettim ama simdi bakıyorum hergun daha mutlu busey oldgu yok kötülere bisey olduğu yok

(4,711 puan) tarafından

Aynen öyle canım iki ay oldu 3 aylık bebeğimin kalbi durdu aldılar oda testi atmış yani hamile olması değil hayırlı olsun da dedim zoruma giden şey bile bile daha yeni bide yazdiki cok güzel bir duygu demi minicik diye nisbet yapar gibi yazdı yani onu sezdim gerçekten çok üzüldüm kendini kötü hissettim elim ayağım titredi 

+1 oy
(1,102 puan) tarafından

Kesinlikle art niyet sezdim valla saygısızlık yani 

Burda birbirimizi hiç tanımayan insanlarız konusuyoruz ediyoruz. Böyle olayları okuyunca bizler bile dikkat ediyoruz yorumlarımıza yakınindan gelince çok daha kırıcı. Ama boşver canım ya rabbim sana da en kısa zamanda hayirlisiyla bir evlat nasip etsin. Mübarek aydayiz bol bol dua en güzeli. Etrafımda çok var öyle seneler sonra bile tedavisiz hatta bianda çocuk sahibi olanlar. O yüzden rabbimin bı bildiği vardır sabret canım boş insanları da takma hiç ❤️

(4,711 puan) tarafından

Canım çok şükür benim bir kızım var ikinciyi de çok istiyorduk bayada üzüldüm yani kaybedince buda onu biliyor ki farklı şehirlerde yüz normalde yazıp hal hatır bile sormaz yani ben sevindim onun adına aaa ne güzel gozunaydin falan dedim hiç bir şey zoruma gitmedi yani ama kalkıp ne güzel bir duygu demi minicik dedi ya orda art niye sezdim çünkü bebeğimi 2 ay önce kaybettim 3 aylıktı 

(1,102 puan) tarafından

Anladım canım Allah bağışlasın ❤️ yine de evet yanlış bir hareket o kadar dillendirmesi hoş degil.

+1 oy
(11,287 puan) tarafından

Bazı insanlar düşüncesiz oluyi belki sevincini paylaştı senin uzulecegini tahmin etmedi. Bazı insanlarda empati duygusu sıfır oda o insanlardan olabilir 

(4,711 puan) tarafından

Canım normalde mesaj atan biri bile değil yani mesajına şaşırdım bile bide üstüne usluk kalkıp ne güzel bir duygu demi dedi ya gerçekten çok üzüldüm böyle elim ayağım titredi resmen 

+1 oy
(22,667 puan) tarafından

Kesinlikle silerdim numarasını çok güzel bir duygu değil mi falan alenen nispet böyle şuursuz insanları çevremde tutmam ben.

(4,711 puan) tarafından

İşte canım benimde çok zoruma gitti normalde mesaj atan biri değil 

(22,667 puan) tarafından

Kız ben senin yerinde olsam kesin laf söylerdim o süreçte hiç konusmadıysanız canım bilmiyorsun sanırım ben düşük yaptım kürtaj oldum derdim veya biliyorsun yakın zamanda kayıp yaşadım o yüzden bunun çok güzel bir duygu olmasını algılamayabilirim derdim kimsenin beni üzmesine kirmasina izin veremem ben 

(4,711 puan) tarafından

Canım vallahi o kadar üzüldüm ki eside benim yakın arkadaşım hiç bir şey demedim 

+1 oy
(1,044 puan) tarafından

Tam bir terbiyesiz gerçekten ben olsam engellerim 

(4,711 puan) tarafından

Bende komple sildim canım 

+1 oy
(644 puan) tarafından

Nispet yapıp yapmadığına bişey diyemem o an onun duygularını bilemeyiz ama çok çok ayıp etmiş sana atarak acına saygı duymak zorunda 

(4,711 puan) tarafından

Aynen öyle canım bide normalde hal hatır soran biri değil 

0 oy
(3,431 puan) tarafından

Saf değilse basbayağı nisbet yapmış ayıp etmiş. Allah ıslah etsin. Hiç canını sıkma dost düşman böyle durumlarda belli oluyor. 

(4,711 puan) tarafından
+1

Görevden alındı canım babam şikayette bulunmustu 

(3,431 puan) tarafından

Sevindim canım o tam bi patolojik vaka. Allah öylelerinden cümlemizi korusun. 

(4,711 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım 

(5,330 puan) tarafından

Nerdeymis o doktor

(3,431 puan) tarafından
0 oy
tarafından

Şimdi kimsenin kalbini bilemeyiz ama keşke direk söyleseydiniz daha yeni bebeğimi kaybettigimi biliyorsun. Bana mı soruyorsun bunları nispet yapar gibi diye bende orada burada kizlarimi paylaşamam yengemin olmadı görürse üzülür diye herkesin kalbi ve niyeti işte 

(4,711 puan) tarafından

Şimdi canım biiyor tabiki yeni kaybettigimi ve normalde mesaj atıp hal hatır soran biride değil 3 aylıktı bebeğim kalbi durdu aldılar 2 ay oldu alalı üstüne basa basa işte ne kadar güzel bir duygu demi minicik dedi ya yani yazım tarzından bile nisbet sezdim anlatabiliyor muyum elim ayağım titredi çok üzüldüm gerçekten bir şey diyemedim 

(4,711 puan) tarafından

Benim bir kızım var ikinciyi çok istiyorduk Allah'ın vardır bir bildiği ama gerçekten çok üzüldüm böyle yapmasına 

tarafından

Bosver eğer çok istiyorsan şey de  bazı insanlarının kalbinin kötülüğü sözlerine yansıyor bir tane varmış Rabbım hayırlısını nasip etsin şöyle okumuştum bir yerde hatırlamıyorum nerede olduğunu bebek sagliksiz olacaksa ya düşük olur yada kalbi düşürmüş vardır bunda bir hayır Rabbım hayırlısını doğru zamanda nasip etsin inşallah birde şöyle düşün doğsa emek versen koklasan görsen inan ki daha zor böyle teselli et kendini 

(4,711 puan) tarafından

Canım aya uzulduk en acisida kızıma bu durumu anlatmak oldu bazen aklıma geliyor ağlıyorum ama  evet sağlıksız bir bebekmis biliyorum yani Alahin vardir bir bildiği diyorum dua ediyorum hayırlısını istiyorum 

0 oy
(1,685 puan) tarafından

Aranızda nasıl bir smaimiyet var? Böyle her şeyini seninle paylaşır mi? 

(4,711 puan) tarafından

Canım normalde hal hatır soran biri değil aramızda mesefade var çok samimi değiliz yan yana gelirsek farklı şehirlerde yüz zaten bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu 3 aylıktı kalbi durmuştu aldılar üstüne basa basa ne güzel bir duygu demi minicik dedi yani bir kızım var zaten benim ama bebeğimi kaybettiğinde ne kadar üzüldüğümü biliyorlar yani nisbet yapar gibi sezdim yazdığı yazıdan o derece 

0 oy
(4,711 puan) tarafından

Fikrî olan yok mu 

0 oy
(152 puan) tarafından

Benim cocugum öldü en yakınımdakiler cocugunun resimlerini videolarını gizlemediler bile benden paylaştılar umurlarında bile olmadı dahası da varda neyse Allaha atıyorum ben herşeyi acı düştüğü yeri yakıyo onun dışında herkes kendi keyfinde devam ediyo yani ama unutmam yapılanları asla

(4,711 puan) tarafından

İşte canım benimde zoruna gitti yani birden nisbet yapar gibi sinir oldum 

0 oy
tarafından

Seninle samimiyete bagli. Her gün mesaj atar mı yoksa sadece gebelik için mi yazdi

(4,711 puan) tarafından

Bir samimiyetimiz yok canım normalde hal hatır sormaz özellikle hamilelik için yazmış yani 

0 oy
(53,617 puan) tarafından

boş boğazliktan insan olamamasindan karaktersizliginden küfür etse daha iyi 

(4,711 puan) tarafından

Aynen öyle canım 

0 oy
(2,572 puan) tarafından

Herkes olumsuz yorum yaptı ama ben öyle olduğunu hiç düşünmüyorum.

Ben hamile kaldığım zaman resmen cümle aleme duyurdum, çok samimi olmadığım birine bile söyledim çünkü ilk gebelikti, hem kabullenmeyiş hem heyecan bekleyiş falan ondan önüme gelene söyledim . Muhtemelen bu kadınında ilk çocuğu ve senin 1 tane kızın olduğu için söylemiştir. Daha henüz kaybetme duygusunu yaşamadığı için empati yapamamıştır. Sen çok üzüldün anlıyorum canım ama bu kadında art niyet olduğunu düşünmüyorum neden sana karnındaki çocuğu için nispet yapsın ki? 

(4,711 puan) tarafından

Kız ikinci gebeliği onun ve şöyle normalde yazmayan biri bana ve bebeğimize yeni kaybebtiim 

0 oy
(850 puan) tarafından

İyi niyetli düşünüyorum çünkü benimde başıma geldi. Ablamla aynı ay hamile kaldık. O söyledi ben dört beş gün sonra öğrendim . Ben öğrendiğimde düşük yaptı . Beraber doğum olcakti ama kısmet olmadı. Ben ona paylaşıyordum vs ruh halimi. Ama asla nispet yapmadım. Sen şuan alıngan olduğun için böyle dusunebilirsin. Belki ilk ondan duy bozulma diye demiş olabilir.

(4,711 puan) tarafından

Canım hamile olmasına bir şey demedik ki hayırlı olsun gozunaydin dedim kalkıp ne güzel bir duygu minicik dedi 

0 oy
(1,562 puan) tarafından

Herkes kalbinin ekmeğini yer kuzum üzülme dengeszlik yapmış Allah akıl fikir versin ona rabbim hayırlsyla sağlıklı bir evlat daha naslip etsn sana o bebegede üzüldüm onn kadar bencil annesi olcak

(4,711 puan) tarafından

Saolsin canım benim Allah razı olsun 

(1,562 puan) tarafından

Cümlemizden inşallah canım benim

0 oy
(2,603 puan) tarafından

Böylelerine **** oluyorum bencede jispet yapmis ama sen üzülme Allah sana hayırlısını nasip eder..

(4,711 puan) tarafından

İnşallah canım 🤲🤲🤲

0 oy
(1,336 puan) tarafından

Benim kuzenimin çocuğu olmuyor teyze kızımın

İlk hamileliğimde en son teyzeme söyledim o söyledi kızına üzülür eder diye nispet yapmasa bile söylemese iyiydş

İ

(4,711 puan) tarafından

Söyleyiş tarzı hoşuma gitmedi Can m 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
11 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 2,428 göst.
22 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,463,047 soru

23,980,578 cevap

326,482 kullanıcı

...