+1 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Arkadaşlar 2  aylık bebeğim var. Genelde onunla ilgileniyorum ama eşimi de ihmal etmek istemiyorum. Elimden geldiği kadar eşim geldiğinde düzenli olmaya çalışsam da bazen yetişemiyorum. Bu süreçte eşim benden uzaklaştı hatta bazen dile bile getiriyor artık farklı duyguda aklıma gelmiyorsun özel hayatımız yok sadece ev arkadaşı gibiyiz deyince bende teklif ettim daha fazla soğumasın diye. Neyse sonra yine aynı uzak duruyor. Bebekle yatıyoruz park yatağına koyuyorum bebeği. Eşimde gidip sabah kafa oyun oynayıp video izliyor yatağa gelmiyor. Sebebini de sorduğumda bebeği sebep gösterdi. Sizin eşinizde doğum sonrası uzaklaştı mı ne önerirsiniz benim için 

11 Cevaplar

+4 oy
(805 puan) tarafından

Sen anne olduysan oda baba oldu . Başlarım onun lohusa sendromuna . E sebebi bebekse ne yapacakmis . Kaldırıp çöpe atacak halin yok . Adam olsun . Gece gece sinirlerimi ziplatti.

tarafından

Evet benim de sinirlerim bozuldu. Az önce söyledim iyi anne baba oluruz ama iyi bir eş olamayız bu gidişle birbirimizden soğuruz sonu da kötü olur dedim umursamadı. Şu an odada kapalı kapısı oyun oynuyor. Bende bebeğimle odadayız

-Reklam-
+2 oy
(1,255 puan) tarafından

Canım senin önceki postlarını da biliyorum amacım seni üzmek değil ama insanın yedisi neyse yetmişi o olur maalesef kocan bir türlü büyüyemiyor sen sürekli tek başına mücadele verip bu evliliği ayakta tutmaya çalışıyorsun ama o halen evlendiğinin bile farkında değil bence. Çocuk olmadan önce de sürekli sana küsüp hayatı zehir ediyordu yanlış hatırlamıyorsam 

+1 oy
(5,607 puan) tarafından

Acil care bulun sonu kotu oluyo bunun insan karisina nasil baska duygu hissetmez seni suan sadece anne olarak goruyo 

tarafından

Evet. Sadece anne olarak görüyor. Ben öyle görmemesi için elimden geleni yapıyorum ama yok eşimden geri dönüş alamıyorum. Kendime bakımda yapıyorum ama haliyle yine de 2 aylık bebekle ne kadar olursa o kadar oluyor 

(5,607 puan) tarafından
+1

Canim sen naparsam yap bi yerde okumustum afedersin meme onceden tahrik eden organken cocuk dogduktan sonra karin doyurmak icin aparak gibi goruyolarmis buzdolabi firim ocak gibi geliyomus bazi seyleri gorde bile etkilenmiyoken sen napcan ki sana kiyamiyo olabilir mi peki iyice iyiles falan diye ya da cocukla yoruluyosundiye boyle yspiyo olabilir mi 

tarafından

Tam da bu dediğini yaşadığını söyledi eşim. Yani göğsümü artık çekici bulamadığını bebeği doyurmak için bir organ olarak gördüğünü söyledi. Önceden olsa evet iyileşmeni bekliyor olabilir ama şu an öyle değil canım 

(5,607 puan) tarafından

Ben bunu bi doktorun yazisinda gordum canim boyle kisilerin tedavi olmasi gerekiyo yaziyodu bence konus esinle onunda seninde ihtiyaciniz yani bu daha yasiniz gencken evliyken yapmayacakmisiniz 

+1 oy
tarafından

Şuan bebeğinize daha çok vakit ayırdığınız için kıskanıp içten içe ihmal edildiğini düşünüp kırılıyor olabilir elinizden geldiğince eşinizden vakit ayırın ozel konularda giyinin suslenin falan açık açık yazamıyorum da öyle şeyler yapın 

tarafından

Emin olun yapıyorum yani 2 aylık bebekle yapmaya çalışıyorum. Eskisi kadar değil ama yine de istediğimi belli ediyor dile getiriyorum ama eşim umursamıyor bile 

tarafından

Merak etme bu çok normal bebek doğduktan sonra düzen bozuluyor çocuk çok küçük biraz sabredin büyüdükçe daha rahat edersiniz şuan bebek olduğu için çokta tepki veremez ya biraz gülmeye ağlamaya başladığı zaman bu duyguları geçer zamanla düzelir alışma süreci 

+1 oy
tarafından

Güzel bı dille sana nasıl hissettirdiğini anlat istersen ben öyle yapmıştım genede anlamazsa Allah iyi etsin ne diyelim erkeklerin hepsi öyle yeni doğum yapmışsin ilgi alaka onun göstermesi gerekiyor ama yanlız değilsin inşallah düzelir kısa zamanda.bide kör olana süslensende boş bacım 

tarafından

Doğru diyoraun canım. Güzel bakımlı bir kadınım yeni evliyken de kendime bakım yapardım süslenir kocamı öyle karşılardım ama o beni görmezdi bile. 

tarafından

Sende onu görmemeyi dene ozaman ama öncesinde konuş ben kapalı bı bayanım eşim asla makyaja izin vermez ama sıkıntı oldumu önce konuşurum yoksada onun gibi davranırım 

+1 oy
(4,772 puan) tarafından

Yani neyin kafası bu bebek mi sorunmus yaparken sorun değildi bebeğin ona bir zararı yok işine gelip bahane uretmesin bebek beşiğinde yatıyor oda gelsin telefonu bırakıp biraz senle ilgilensin öyle uzaktan konuşmak bedava 

+1 oy
(2,231 puan) tarafından

Eşler çocuk olduktan sonra evet yatak boşanması oluyor...ama bu süreç uzayınca kotuye gidebiliyor.. inşallah eşiniz lohusa depresyonundan çıkar Allah yardım etsin

+1 oy
(6,417 puan) tarafından

Bizde tam tersi oldu ben uzaklaştım Allah razı olsun eşim bana yardım etti kendini bana yaklaştırdi benimde aklım başıma geldi toparladım elhamdülillah, sana tavsiyem arada ona sürpriz yap işten gelince bebeğinle kapıda karşıla onu ve bebeği uyutup film keyfi yapın ona aşkla bakarsan o zaman inşallah düzelir 

+1 oy
(3,524 puan) tarafından

Aynı valla yüzüme bakmıyor hasbam.. Bu üçüncü bebem ve hepsini de o istedi. Ev arkadaşı gibiyiz.. görücü usulü olduğu için mi böyleyiz anlamadım. Defalarca da konuştum. Zaten ailesini de sevmiyorum. Evlenmiş bulunduk.. 

+1 oy
(502 puan) tarafından

Bebek sorunsa yapmasaydı o zaman bu kadar basit çocuğu bi yere atıpta onunla ilgilenemezsin sonuçta. bune koca koca adamlarda 3 yaşında çocuk tribi yaa

+1 oy
tarafından

2 Ay da noluyormus bunun 3 4 8975 ayları var, adam olsun da yardımcı olsun 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 386 göst.
0 oy
15 cevap 657 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 947 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu