+3 oy
692 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

İki kizim var en güzel nimetim Binlerce kez sukurler olsun.Rabbim isteyen herkese basıp etsin en hayırlısının inşallah.esim kizlar içinde kaldım bir tane daha yapalım erkek olursa yalnız kalmam :)diyor bende dedim kız olursa ne yapacaksın bir daha deneriz diyor  ya haydi  oradan kediye mi benziyorum doğurup duracağım dedim ;) kızlarım büyüsün biraz henüz çok küçükler dedim kapattım konuyu da çok gündeme getiriyor bu ara  nasıl geliştireceğiz bilemiyorum isteğine normal geliyor bana acayip bisey yokta çocuk büyük sorumluluk bunun için bu  sorumluluk  göze alınır mı?

25 Cevaplar

0 oy
(1,956 puan) tarafından

Aşırı saçma erkek olsun diye çocuk doğurmak bu benim fikrim hani kız olsun diye doğurmak bana daha mantıklı geliyor😂😅🩷

-Reklam-
0 oy
(9,673 puan) tarafından

Her iki meyveden istemek en doğal hakkımız tabiki öncelikle sağlıklı hayırlı olması  

💞🤍💞🤍💞🤍💞🤍💞
🧕👧🏻kız çocuğu olmasını isteyen kadın Ali İmran suresi 36. ayetini hamileyken çok  çok okursa Biiznillah kız çocuğu olur.🤲
💞🤍💞🤍💞
Erkek çocuğu olmasını isteyen kadın Ali İmran suresi 38. ayetini hamileliği boyunca çok çok okursa Biiznillah doğacak çocuk erkek olur.🤲
💞🌤️💞🌤️💞🌤️💞🌤️💞🌤️

0 oy
(2,855 puan) tarafından

Benim de iki kızım var eşim üçüncüyü istiyor erkek olur diye dile getirmiyor ama istiyor yani anlıyorum. Eşini yadrgamamak lazım iki oğlu olsaydı üçüncü kız isterdi belki bunun cahil olmakla alakası yok. Çevrenin de etkisi var . Üçüncü kız olsa dördüncüyü isteyecek bu sefer de . Keşke herkes iki meyveden de tada bilse. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

0 oy
(197 puan) tarafından

Bulana kadar devam mı yani ne saçma kızlarınız var işte ne güzel

0 oy
(5,647 puan) tarafından

Siparis uzerine oluyosa bende ucuncuyu dogurayim. Zira bende erkekler icinde kalmaktan mahmut abiye dondum 🤪 saka bi yana cinsiyet icin asla cocuk yapilmaz. Bana da ucuncuyu yap kiz olsun diyolar. Benim amacim kiz veya erkek olmasi degil ki, tabi gonul isterdi kizimda olsun ama olani hayirli ve saglikli buyutmek onemli.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 27 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
+1 oy
5 cevap 313 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Esra2012 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,777 soru