0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (560 puan) tarafından

Yorgunum, keşke dinlenince geçecek bir yorgunluk olsa bu

2 Cevaplar

0 oy
(186 puan) tarafından

İnşallah geçer Cnm ne oldu ki 

(560 puan) tarafından

2 tane tane küçük çocuğum var eşimde sorunlarım var çok yoruldum artık ne yapacağımı bilmiyorum

(186 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun benim de iki tane çocuğum var biri 1 yaşında biri de 3 benimde eşim bazen öyle yapıyorki ölumu bile göze alıyorum 

(560 puan) tarafından

Normalde çok iyi eşim içti mi başka biri oluyor evle alakası kesiyor öyle bı hale gelmişki bu oruç ayında bile içiyor ben kendimi geçtim büyük oglum 20aylik ona bile vakit ayirmiyor içti mi benle kavga etmesi anneligime laf etmesi yoruldum artık dertlesecek kimsem yok birgün cinnet geçirip çocuklara ve kendime zarar verecegimden korkuyorum Allah korusun 

(186 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun Cnm sen her şeyi boş ver çocuklarla ilgililen onlara iyi bak boş ver onu 

(560 puan) tarafından

Çoğu zaman öyle yapıyorum bazen patlıyorum gurbetteyim bı kaynana bı görümce var kafa dağıtacak yakinimda kimse ailem 1 saatlik mesafede ama ulaşım sıkıntisi var 4 defa aktarmalı oluyor bı yüzündende doluyum içime ata ata

(186 puan) tarafından

Ne zaman kadar içine atacaksin baban onlar orda değil mi Cnm yada onun babası 

(560 puan) tarafından

Kaynanam altta oturuyor düzeliyor 1 2 hafta sonra yine aynı bı ara ailemle gitmeye kalktım kaynanam tansiyonum yükseldi dedi bağırıp çağırdı kriz geçirdi korktum bişey olacak diye ben herşeyde haklıyım ama başına bişe gelse suç bende kalacak diye korktum sakin kafayla bu sefer gidecem eşim işteyken 

(186 puan) tarafından

Bence ona bi ders ver akılansin kaç sene dir öyle dir cnm

(560 puan) tarafından

1 senedir canım 2 3 aydır daha beter oldu annesi alt katimda oturmaya başlayınca ona güveniyor ev umrunda olmuyor o kadar beddua küfür ediyorum hem çok seviyorum hemde nefret ediyorum 

(186 puan) tarafından

Kaynanan bişey demiyor mu ona aylen çok mu uzak 

(560 puan) tarafından

Kıssa nolck sonra hiç bişe olmamış gibi davranıyor anasındanda yüz buluyor ilk zamanlar bana karşı onu hep savunuyordu laf soyletmiyordu bu aralar oda bıktı artık 

(186 puan) tarafından

Bence cnm bi aylığına baban gile gitt biraz akılansin 

-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından

Rabbim gönlüne ferahlık versin sıkıntılarını gidersin inşallah kardeşim bu mübarek günlerde dua et bol bol 

(560 puan) tarafından

İnşallah canım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 958 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 319 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,082 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 468 göst.
29 Mart 2022 Kültür-Sanat kategorisinde terslale (3,407 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,469 soru

24,154,916 cevap

335,087 kullanıcı

...