+1 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından

Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim. 3 4 gün boyunca full kustum hicbirsey yiyip icemedim su dahil sonra kontrole gittim doktor bana prizin bulantı ilacı yazdım gece yatmadan önce 2 tane içiyorum ve gün boyunca bulantım olmuyor yemem içmem de güzel sadece ağzımın tadı kötü. Yani sormak istediğim ilacin etkisiyle iyiyimdir demi bebeğimde bir problem yoktur içime kuşku düştü. Lütfen hamileliği kötü gecipte bulantı hapı ile rahatlayanlar yorum yazsın ki içim biraz olsun rahatlasın.🤔😩

8 Cevaplar

0 oy
(4,210 puan) tarafından

Benim rezalet gecti prilam kullandım %50 iyi geliyordu bebegim dogdu şükür bir sorun yok :) daha önce bebeğimin kalbi durmuştu ama bulantım devam ediyordu kürtaj olana kadar da devam etti

(33 puan) tarafından

Kalp atışını da duyamadım erken diye 6+5 te gitmiştim. Benimde bir kaybım var o yüzden korkuyorum.

(4,210 puan) tarafından

Bir sonraki kontrolde duyarsınız inşallah dert etmeyin 

-Reklam-
0 oy
(11,957 puan) tarafından

Inanır mısın doğurana kadar prilam kullandım :) ne oğlumda ne bende sıkıntı olmadı çok şükur. Onu içmediğim gün ruh gibi geziyordum valla evin içinde

(33 puan) tarafından

Teşekkür ederim canim 

0 oy
(348 puan) tarafından

Bende hamiliyekn 5 ay boyunca prizin ilacını kulandim günde 1 tane gece 11 de alıyordum gün boyu mide bulantım olmazdı 

(33 puan) tarafından

Çok sağol canim

0 oy
(1,813 puan) tarafından

5 ay kullandım prilam hatta bazen daha kötü oluyordum serum takiyorlardı icmesem daha kötü oluyordum bu sefer de açlıktan şekerim düşecek gibi oluyordu bulantidan yiyemediğim zaman doktor da zaten hamile olduğunu bile bile veriyor bir sakınca yok yani ağzında ki değişik tat hamilelikle alakalıdır çünkü benim de öyleydi 

(33 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

0 oy
(11,501 puan) tarafından

Vala benim berbat geciyo şimdi 20 haftalık hala prilam içiyorum. Pek bir yararida olmadı bana zofer ve diramamine içiyordum onlar bir tık daha iyi yapiyirdu 

0 oy
(1,268 puan) tarafından

Bende prizin kullandım canım bana birkaç saatlik fayda sağlıyordu sonra yine çıkartıyordum. Gerçi 27 haftaligim hala daha çıkarıyorum. Ama merak etme bebek iyidir bende de o psikoloji çok oluyordu ❤️

(33 puan) tarafından

Bebeğiniz kız mı acaba?

(1,268 puan) tarafından

Erkek canım. İlk oğlumda 13. Haftadan sonra bulantı ne bilmemiştim tamamen kesilmişti ama bu hamileliğimde tam tersini yaşıyorum resmen zorladı açıkçası. Cinsiyet ile hiç alakası yokmuş dedim 

(33 puan) tarafından

Allah bağışlasın canim 

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Bende kullandım gayet normal benimde öyle olüyodu . 

(33 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

0 oy
(1,966 puan) tarafından

İkizlerime hamile iken 5 ay boyunca aralıksız içtim, hamile kategorisinde kullanabilecek temiz ilaç grubunda için rahat olsun, iç hamileliğini eziyete çevirme 

(33 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

(1,966 puan) tarafından

Rica ederim sağlıkla kucağına al inşallah 🤲 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 184 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,297 göst.
8 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Merve22 (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 205 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde serpil123 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 309 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,106 soru

24,082,117 cevap

331,259 kullanıcı

...