Kızlar merhaba 7 haftalık hamileyim. 3 4 gün boyunca full kustum hicbirsey yiyip icemedim su dahil sonra kontrole gittim doktor bana prizin bulantı ilacı yazdım gece yatmadan önce 2 tane içiyorum ve gün boyunca bulantım olmuyor yemem içmem de güzel sadece ağzımın tadı kötü. Yani sormak istediğim ilacin etkisiyle iyiyimdir demi bebeğimde bir problem yoktur içime kuşku düştü. Lütfen hamileliği kötü gecipte bulantı hapı ile rahatlayanlar yorum yazsın ki içim biraz olsun rahatlasın.🤔😩
Benim rezalet gecti prilam kullandım %50 iyi geliyordu bebegim dogdu şükür bir sorun yok :) daha önce bebeğimin kalbi durmuştu ama bulantım devam ediyordu kürtaj olana kadar da devam etti
Kalp atışını da duyamadım erken diye 6+5 te gitmiştim. Benimde bir kaybım var o yüzden korkuyorum.
Bir sonraki kontrolde duyarsınız inşallah dert etmeyin
Inanır mısın doğurana kadar prilam kullandım :) ne oğlumda ne bende sıkıntı olmadı çok şükur. Onu içmediğim gün ruh gibi geziyordum valla evin içinde
Teşekkür ederim canim
Bende hamiliyekn 5 ay boyunca prizin ilacını kulandim günde 1 tane gece 11 de alıyordum gün boyu mide bulantım olmazdı
Çok sağol canim
5 ay kullandım prilam hatta bazen daha kötü oluyordum serum takiyorlardı icmesem daha kötü oluyordum bu sefer de açlıktan şekerim düşecek gibi oluyordu bulantidan yiyemediğim zaman doktor da zaten hamile olduğunu bile bile veriyor bir sakınca yok yani ağzında ki değişik tat hamilelikle alakalıdır çünkü benim de öyleydi
Teşekkürler canım
Vala benim berbat geciyo şimdi 20 haftalık hala prilam içiyorum. Pek bir yararida olmadı bana zofer ve diramamine içiyordum onlar bir tık daha iyi yapiyirdu
Bende prizin kullandım canım bana birkaç saatlik fayda sağlıyordu sonra yine çıkartıyordum. Gerçi 27 haftaligim hala daha çıkarıyorum. Ama merak etme bebek iyidir bende de o psikoloji çok oluyordu ❤️
Bebeğiniz kız mı acaba?
Erkek canım. İlk oğlumda 13. Haftadan sonra bulantı ne bilmemiştim tamamen kesilmişti ama bu hamileliğimde tam tersini yaşıyorum resmen zorladı açıkçası. Cinsiyet ile hiç alakası yokmuş dedim
Allah bağışlasın canim
Bende kullandım gayet normal benimde öyle olüyodu .
İkizlerime hamile iken 5 ay boyunca aralıksız içtim, hamile kategorisinde kullanabilecek temiz ilaç grubunda için rahat olsun, iç hamileliğini eziyete çevirme
Rica ederim sağlıkla kucağına al inşallah 🤲
1,470,106 soru
24,082,117 cevap
331,259 kullanıcı