İki bacak arası kemik ağrısı neden olur sizce 17+1 haftalık hamileyim bu arada 2ci hamilelik. İlkinde hiç bu kadar zorlanmamışdım. Bu kez aşırı ağrılarım çok bel omurğa ağrısı +sancılar.
Magnezyum eksikliğinden olabilir doktora danış magnezyum verecektir
Her hamilelik farklı oluyor. Şuan başka çocuk da olduğu için muhtemelen iyi dinlenemiyor ve daha çok yoruluyorsunuzdur.
Evet doğru ister istemez yorqunluk oluyor 🙏
20haftaligim bende de var ,yataktan kalkmaya çalışırken kaslarım ağrıyor zor kalkiyorum. Sanki kemik değil de kas ağrısı gibi ama üst bacaklar arasında var, alaşağı inmiyor
Evet aynen en çox sağ bacağımda var kas ağrısı gibi kasıkda var başka yerim ağrımıyor ayaklarımda yani. Merak etdiyim şu ki 8-9 ayında şiddetlenmez İnşAllah.
Amin 😭
13 .haftam 3.gebeliğim benimde öyle bu gece ağrıdan yatamadım bugün doktora gidecem .Bi hafta önce kontrolüm vardı gittiğimde demişti bebek çok sıkışmış ve ağrın var evet vardı ama hafifdi doktorum porgestan verdi geçmesse erken doğum riski dedi çok.korkuyorum bakalım inş birşey çıkmaz .(bu arada tsh 6.haftda yüksek çıkınca tiroid ilacı yazıldı 2 hafta kullandım sonra dozu yükseltti .doz.yükseldiğinden beri kendimi.iyi hissetmiyorum.doz yüksek gelirsede düşük riski yapıyormuş ben ona bağlıyorum endokrinede ayrı gidecem inş)
Allah yardımcın olsun iyimisin şimdi Bebek nasıl? İnşAllah sağ salim kucağına alırsın bebeyini🙏
gittimcanım bebek iyi şükür ağrı içinde progestan iğne verdi geçmezse gel dedi
sen nasıl oldun geçtimi ağrıların
1,474,818 soru
24,145,198 cevap
334,640 kullanıcı