Kızlar iyi akşamlar ne yapıyorsunuz
Bu anketler yalan oldu galiba 😂
Hane bebek bezi 27.02.2025 te açıklanacaktı
Pet te 02.03.2025 te açıklanacaktı
Galiba unutulup giti 😂
Bende katıldım kız çıkarsa sana göndereyim 😂
Allah razı olsun canım benim ya🥰
Valha bende katıldım beklemedeyim ama yok gelen giden kandırıldık😂😂😂😂
Zaten uygulamada hata verip duruyor admin hanım heralde buraları terkedip gitti 😂
Demi değişik yazılar cikiyo.yorum.yapiyorum ekran bembeyaz oluyo bnede sandım bende sıkıntı var
Yok canım başkaları da yazmış, ilk başta bende öyle sanmıştım sorun var bende diye 😂
Ay bende öyle sandım dedim benden sıkıntı var herhalde
Aydinlandik hepimiz 🤣
Ayn öyle 😂😂
geçen admine msj atmıştım cvp gelmedi hâlâ .Ramazanda hayırlı ramazanlar diye postta açmadı .ankette yok hâlâ .belliki admin bazı sorunları var bir sıkıntısı hiç girmiyor bu aralar uygulamaya .
Olabilir aslında bunu hiç düşünmemiştim dediğin gibi post açar ramazanla ilgili ama oda yok
Açıklanır herhalde ben bir arkadas için katıldım burdan biri icin
Evet Allah razı olsun senden görmüştüm
Bir Melek annesi gibi birşeydi sanki
Evet cnm iki anketide onun adresi üzerine yaptım ilk defa inşallah çıkar diyorum
Allah razı olsun senden inşallah canım bende ikisine katıldık bebek bezi çıksa yeterli valha kaç gündür gözüm ankete ama yok
Evet bende katıldım daha tık yok Belki açıklanır bakalım Burda bekleyelim O kadar İhtiyaç Sahibi insanlar Anketi Katılım heyecanla Bekleyenler vardır hata ben İhtiyaç Sahibiyim durumum da yok Elimde Az bez var çıkar diyordum daha tık yok Bakalım hayırlısı 🙏🤷🤷
Yemin ederim ki bende öyle geçen elimde tek bir bez kalmamıştı rabim bin kere razı olsun İdil kardeşimizden bi baktım o gün kargosu elime ulaştı inanırmısn valha bide kredi kartından bez şipariş etmiştim birtürlü gelmemişti bebeğim resmen bezsiz kalmıştı eşim akşama kredi kartı ile alıp gelecekti Allah razı olsun kardeşimizden kurtarıcım oldu
İnşallah bize çıkar yada ihtiyacı olan başka bı anneye🤲
Açıklama firma tarafindan oluyor onlarda gecikme olmuştur @admin @Yonetim
Olabilir çünkü verilen tahmini tarihler geçti bile
1,471,367 soru
24,098,051 cevap
332,214 kullanıcı