+1 oy
1,090 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (467 puan) tarafından

Bugün kaldırım sa beklerken hamiş bi abla arabay bindi dört beş yaşlarında çocuğu vardı yanunda eşiydi herhalde adam kadının kafasına vurdu iki kez ay nasıl üzüldüm kızlar ya bende bi kere görmüştüm itmisti beni 

25 Cevaplar

0 oy
(2,705 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Çok fırtınalar kopdu  garip yüreğimde dışarı dan yaprak kimildatmadim....🍂🍁

-Reklam-
+5 oy
tarafından

Herkes asıp kesip biçiyor ama ben bir keresinde burada buna benzer bir postta yorumları okumuştum biri baya baya büyük konuşmuştu sonra aradan çok geçmedi çok büyük konuştum başıma geldi hiç birşey yapamadım diye post açmıştı. Büyük konuşmamak gerek insanın başına gelmedikçe . Allah'a şükür benim başıma hiç gelmedi gelse ne yaparım onuda bilmiyorum 

+3 oy
(26,012 puan) tarafından

Gormedim ama gorsem o gün ayrilirim. Bir evlilikte siddet varsa o evlilik bitmistir zaten🤷🏻‍♀️

+2 oy
(9,297 puan) tarafından

Görmedim büyük konuşamam asarım keserim diye Rabbim yaşatmasın 

+1 oy
(4,784 puan) tarafından

O ne be hem hamile hem baska cocugu var yaninda utanmiyo mu pislik ben esimden gormedim bi kere el kaldirdi 1 hafta yuzune bakmadim ben sana nasil guvencem diye oyle bisey yapsim buyuk konusmuyorum kayinbabam cig cig yer onu kaynanam evlatliktan reddeder asla kaldiramazlar oyle bisey 

(1,692 puan) tarafından

Maşallah maşallah valla bir insann içinde olcak ahlâki düzgünse emanete sahip çıkmak işte evlatlarına kötülük yapmamaktır yani bilmiyorum benim kayınvalidem çok değişik bir karakter senin gibi değil Allah'ım hiçbir zaman da bozmasın aranızı Rabbim daha iyi etsin ama benim kayınvalidem kıskançlık ve hasretlikten başka bir şey bilmiyor ve evliliğimizin başından beri bir şeylerin daha kötü gitmesine sebep olan eşimden çok ailesidir yani evet her evde tartışma olur kavga olur dediğin gibi bir insanın iyi kötü günleri olur her zaman bir olmaz işte bir taraf susarsa alttan alırsa bir şekilde gün yüzüne çıkar ama biz de öyle olmuyor çünkü bir evde kayınvalide anne çok önemli eğer oğlunu dolduruşa getirip gaz verip işin kötüsünü gösteriyorsa o adamdan hayır beklemeyeceksin ki eşim de sahip çıkabilen birisi değil yani biz iki evliliğimizde ilk zamanlarda yani bu kadar bozuşmamiştk eşimle yine mesela hasta olduğumda bana yardım ediyordu bakıyordu elinden geleni yapıyordu ama annesi sağ olsun her şeyin içine ettiği için bunlardan bile muaf adamı yani sen şöyle söyleyeyim hastane odasında çocuğum ve kendim canımla cebelleşirken ben çocuğumun derdine düşmüşken kayınvalidem ortalığı birbirine katıp sezeryan olmayacaksın normal doğum olacaksın işte doktor yüzünden böyle diye olay çıkartmaya kalkışırken ben hüngür hüngür ağlarken benim eşim sadece izledi annesine sen ne yapıyorsun çocuğum önemli karım önemli demedi ben hastane odasındayım hüngür hüngür ağladım Bir insanın için ahlak yoksa o evlilikten de hayır gelmez yani kendi ailem de herkes şunu söylüyor eşim için çocuk görmemiş çocuğu kendine geliştirmesi için bir alan tanımamışlar eşim için söylüyorlar bunu ya bunun ben de farkındayım görmemiş olabilir ama geliştirebilirdi o yüzden Rabbim hepimize çoluğumuzu çocuğumuza hayırlı insanlar çıkarsın iyi insanlar çıkarsın

(4,784 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anliyorum ki benzer durumlari bende yasadim benim esim 10 sene sonra olmus haliyle el bebek gul bebek buyumus hic bi zor is yapmamis markete gittiklerinde poset bile tasitmamislar hic unutmuyorum nisan alisverisine gittik esim posetleri tasiyamiyo onden arkadan ayagina carpiyo hep enson kayinbabam aldi elinden sonra da kaldirim kenarindaki renkli taslar olurya bi pembe bi gri mesela esim grilere basmadan pembelere basarak yuruyodu 24 yasindaydik ikimizde cocuk da degiliz asla olgunlasmamis ve hayirli evlat olcam diye ailesi ne derse asla ikiletmemis sonuc noldu evlendik esim nasilsa bende oyle olayim istediler sadece itaat et dusuncesi herseye karistilae hic yalniz birakmadilar surekli dipdibe ve hersey onlarin istedigi gibiydi zamanla ben bunaldim kayinvalidem bunu farketti sanirim esime artik birazda kendi evinizde kalsin oglum hep burda hep burda sikiliyo babam yasli halden anlamiyo dedidigini duydum benim o gunden sonra yatili kalmadim ama herseye karismaya devam ettiler tabiki kaynanam bi sure sonra tepkimden dolayi sustu ama kayinbabam baska biseye sinirlenir etrafindakilere sarar bana sarardi cocuga bak kendine bak ye biraz yok soyle yok boyle hep bu her gittigimde bu laflar zaten yapiyorum yani ayrintiya gitmiyorum anla demek istedigimi bi gun dayanamadim o konustu bende cevap verdim asla saygisizlik etmedim sadece gerekn cevabi verdim kayinbabam crn cen konusuyon dedi bende sende herseye karisiyon dedim esim bi tarafta cit cikarmiyo kaynanam hadi kizim sen cocugun altini degistir diyo beni gondermeye calisiyo nihat tamam sus diyo kayinbabami susturmaya calisiyo 1 saat icinde oldu hepsi eve geldik cocugu uyuttum ben esimle bi kavga ettim bi kavga ettim sesimi komsular duymus hakli oldugumu essek gibi biliyosun da agzini acip bisey diyemedin hala cocuksun sen ne kendini ne beni bi kere savunmadin hep ezdirdin agzini acipta baba zaten yapmiyo mu diyemedin benin sana karsi kredim bitti istemiyorum seni bosancam diye tutturdum sabaha kadad ikna edemedi esim yalvar yakar kaynanami aramis anlatmis o gun bufundur cok cok iyiyiz demekki arada boyle seyler yapmak lazim bu esim pasif deyince anlatmak istedim erkeklerde genelde var bu durum tepkiyi koyabilirsen mutlusun koyamazsan isin zor ben koydum suan cok cok iyiyiz iftara davet etcem mesela farkli tarifler bukuyorum ki guzel agirlayim diye biraz once kayinbabami aradim disardaymis biseyi ihtiyacin var mi dedi Allah razı olsun 

(1,692 puan) tarafından

Vallahi bilmiyorum biz bir gün düzelir miyiz ben de rahat eder miyim çok şükür düzeldi diyebilecek miyim İnan bilmiyorum çünkü eşim de artık böyle yön değiştirmeye başladı ben iki kere falan ayrılmak istedim ortalığı birbirine kattım aileleri topladım ama yok yani üçüncüsü olmayacak bir daha olduğunda bu sefer kesin ayrılırsınız muhabbeti oldu işte bilmiyorum ben de çok şey yaşadım işte kayınvalidem  yani hiç kimse eline eteğini çekmedi kimse susayım ben karışmayayım demedi ben bir şey yaptıkça kayınvalidem daha çok üstüme geldi kayınpeder zaten umurumda değil hiçbir şey ondan sonra kaynanam haddini aşmaya başladığında ağzımı açtım işte kötü ben oldum artık böyle hani ona karşı bir sınır koydum ama  yaptığını yine yapıyor oğluyla yine araba bozacak bir şey buluyor yine ortalığı karıştıracak bir şey buluyor yani geçen eşime de söyledim  bunu senin annenin yatacak yeri yok dedim çünkü işte iki gün önce mi ne eşimle oğlum işte ekmek almaya gittiler sözde hani böyle iftara yakın geziyorlar oradan annesigile geçmiş eşim gidene kadar birbirimzle iyiydik gülüyordu eğleniyor da benim geri geldi böyle bir somurtma böyle bir kavga eşiğinde böyle bir sürekli bir değişik yani anlatamam ne oldu dedim yani annenin evine gitti ne oldu dedim o gün mesela iftar vakit kavga ettik gerek yok kadın gerçekten değişik bir karakter hani benimle kendini çok yarıştırıyor bir daha gelini var ona hiçbir şey söyleyemiyor mesela neyim ben bu kadar benimle neden yüz göz oluyor neden benim evliliğim bu kadar bu hale geldi artık ben eşimi de gözden çıkardım ne olursa olsun istiyorum artık

(4,784 puan) tarafından

Canim senin esinde is yok ki bu kadar seyi nasil gormuyo yani bende benimki cocuk gibi diyodum seninkinin hic akli yok ne demis ki esine 

(1,692 puan) tarafından

Valla benim eşim çocuk dan beter herşeyi farklı anlatıyor eşime mesela oğluma hamileyken taşındık biz biliyor tasincam kiradan Kendi evime geçiyorum karnım burnumda tek basıma bütün evi topladım bı eşim yardım etti neyse İlk gün eşimle kardeşi büyük kaba eşyaları götürüyor bnde mutfak da dolapda ne var ne yok indiriyorum kaynanam ne arıyor ne geliyor komşum geldi yardm.etti sen bu kadar uzanmq bir yerlere diye neyse eşim ne ddi bilmiyorum ama bu geldi niye söylemiyirmusuz taşınıyoruz gel.diye ben eski evden yeni eve gidiyorum koli almaya eşim aramış hamile o niye yardm.etmiyorsn eşim öle deyince laf demesinler diye benim toplicam.eve değil boş ölen eve geliyor hani ne var yapılacak burda ne olcak yapilcak dedim bişi yok bu evde ddm ne olcak öbür evde iş ddm gelmiş diyor bana niye söylemiyon gel.demiyon niye benim dememe gerek mı var sen bilmiyor musn tasincaz biz yardm lazım ben böle ddm ya giriş de deli gibi sebepsizce bagriyo suçluluk psikolojisi bu neyse SLK.slk bağırdı gitti eşimi aramış aglayrak neymiş ben onu demism.bunu demism karın bqnq neler ddi diyomus ben eski eve gidiyorum eşimle kavga ettm senden adam olmaz ddm.esime qnlqttm.olani aradm.bunn annesi handdm oglunla kavga ettik kına yak bi yerine bu ve bunn gibi bir sürü bu hiç bir şey yqni

+1 oy
(4,194 puan) tarafından

Pamuk gibi bir esim vardır 3 yıllık evliyim kimseye sinirlendiğini görmedim hele bana gözümün içine içine bakar kurban olduğum. 

+1 oy
(825 puan) tarafından

Eşim bana bir kere tokat atti. Bende kendimi dövdüm ağzımı burnumu kanattim sonra gidip karakola eşim beni dövdü diye şikayet ettim. Hala birdaha Cesaret edemez artık 

(2,166 puan) tarafından

Kendini nasıl dovdun ya valla helal olsun . Güzel korku vermişsin 

(825 puan) tarafından

Baya bildiğin kendimi tokatladim yüzümü tırnaklarım dudagima vurdum öyle 

(23,003 puan) tarafından

Ferhunde yapmıştı bunu en son onda görmüştüm:)

(825 puan) tarafından

Ferhunde kim bilmiyorum ama iyi yapmis :)

(2,166 puan) tarafından

Yaprak dökümü  yorumu yeni gordum

+1 oy
(23,003 puan) tarafından

Yaşamadım büyük konuşmakta istemiyorum görsem evliliğimizin sonu olur şükür ki eşim öyle biri değil 

+1 oy
(11,412 puan) tarafından

Kadına üzüldüm ya kıyamam birde hamile nasıl kırılmıştır şimdi..

Şükür bende görmedim Rabbim göstermesin 11 yıl oluyi evleneli 

0 oy
(1,739 puan) tarafından

Benim eşim bana şiddet uygularsa maile eşimi öldürmeye gelirler  Benim tepki vermeme gerek kalmaz 

(1,739 puan) tarafından

deşerim adamı valla banaman

(9,614 puan) tarafından

Bi huyumuzın aynı oldugunu gördüm sevinsemmi üzülsemmi😆

(1,739 puan) tarafından

Bende bilemedim nfndnf

tarafından

İdil sen nasıl bir psikopatsın sjsj adam korkusundan yanaşmaz sana 😅😅

(1,739 puan) tarafından

Valla korkuyorsa yapmayacak 😂 zaten elimi kaldırsam mesela vurmak içim değil tabi siniyor böyle 😂 kendisinin boksör lisansı olması dışında problem yok 😂😂😂

0 oy
(6,669 puan) tarafından

Görmedim rabbimde yaşatmasın benim için  ölüm olur

tarafından

Bizim enişte parmakla gösterilir yapmaz o büşüü

(6,669 puan) tarafından

Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah canim bende beklemiyorum öyle bir şey o yüzden yeltenmesi bile ölüm ölür benim için çok zoruma gider

tarafından

Allah korusun canım. Toprağa ne aldınız kutu oyunu mu 🥰

(6,669 puan) tarafından

Tren takımı almaz olaydım tren yaylardan çıktıkça mami baba 2 dakika oturtmadi bizi 😂

tarafından

Puhahaha kolay gelsin. İyi oynamaları toprak beye 🤣

0 oy
(163,308 puan) tarafından

ben bana vuracak adami anlindan vurrum vuramazsam yemegine camasirsuyu koyarim her turlu yasatmam 

(467 puan) tarafından

Allah korusun Allah yaşatmasın canım 

ben öldurmezsem babam.öldurur zaten bi kez esim babamin yaninda dediki yarin sabah erken kalkalim erken gidelim tammam sevdos dedi (sehir disina gidicekdik) babam o an bile azarladi kime erken kalkalim diyon hayirdir dedi 🤣🤣🤣 bana vurdunu duysa yasatmaz  kizariz küseriz konusmayoz ama suan arasam bana vurdu desem sulalesini halleder hos benimkide vuracak bi tip degil

(4,194 puan) tarafından

Bunu da annem derdi ben kendimi dövdurur muyum hiç hadi bir kere dovdu o günden sonra evde yemek yemesin yemeği ben yapıyorum derdi 😅 hatta bir gün babam şöyle bir ayaklandi annem dedi ki bak ise gidiyorum sanarsın bir bakmışsın merdivenden yuvarlanmissin 😅

intikam boyle bisi iste evde su bile icmeye korksunlar 🤣🤣🤣

(2,166 puan) tarafından

Çamaşır suyu iyi fikir ahah manyaksin yeminle 😂

0 oy
(2,626 puan) tarafından

Babam abim kardeşim gelip ümüğünü sıkar valla kocamın. 4 sene oldu evleneli 1 kere sinirlendirdim kocamı onda da bana bağırmamak için kendi kafasına vurdu evden çıkıp gitti. Ondan sonra bacağı sorunlu kocamın mesaj atmış düştüm diye gittim bı de onu eve kadar tasıdım 🤣🤣🤣

(467 puan) tarafından

Ahahah olan sana olmuş 😂😂

(2,626 puan) tarafından

Artık tartisiinca evden çıkmıyor diğer odaya gidiyor ajajsjs

0 oy
tarafından

Görmedim görmemde  karşı taraf ölmeyi bayılmak sanıyorsa eğer o başka tabi yaşarken mezara girer öyle bişey yaparsa

(467 puan) tarafından

Helal olsun ne güzel kadınlarımız var kendini ezdirmeyen çok güzel yaaa herkesenornek olsun 🥰🥰🥰

tarafından

annelerimiz bizi dayak yiyelim eziyet görelim diye doğurmadı Allahta kadını erkeğin ezeceği bi varlık olarak yaratmadı allah bile kabul etmezken hangi kulun haddine bi kadını ezmek el kaldırmak

0 oy
(672 puan) tarafından

Bneim esim hep kendine zarar verir elini duvara vurmusdu bi keresinde benim yuzumden cok ustune gitmisdim.seni vuracagima elimi kirarim diyor hep Allah ondan razi olsun:)

0 oy
(6,941 puan) tarafından

Benim eşim gözümden akan yaşa dayanamaz kaldi saçımın teline zarar verecek

0 oy
(7,049 puan) tarafından

Çok üzgünüm 😭😥😭🥺gördüm 

(467 puan) tarafından

Beraber misin hala

(7,049 puan) tarafından

Evet cnm 

(467 puan) tarafından

Bende öyle

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Öyle itiş kakış oldu şiddet yani büyük birsey olmadı cok sinirlenirsek ki nir tokat atması onun için büyük bir kayıp olur anasından emdiği sütü burnundan getirir ayrılırım drek 

0 oy
(1,650 puan) tarafından

Hele bi de çocuğunun yanında hele bi de hamile... Şimdi hakaret edecem olmayacak Ramazan boyunca kötü söz etmeyeceğim kimseye. Yani bu kadınlar neden hala böyle adamlara çocuk doğuruyor ki sağlıksız bir aile ortamında buyumeletine sebebp oluyor belki de ayrılacaklar neden yanı? Asla ilk değildir hamile ve cocugun yanında bunu yapan adam defalarca bu kadına şiddet göstermiştir Allah akıl fikir versin 

0 oy
(6,419 puan) tarafından

Allah muhafaza eşim bana el kaldırsa bir saniye evde durmam 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 559 göst.
0 oy
34 cevap 1,442 göst.
4 Aralık 2019 Diğer kategorisinde & 2 Bal Annesi & (1,312 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 243 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 409 göst.

Kategoriler

1,467,066 soru

24,038,956 cevap

329,046 kullanıcı

...