+1 oy
239 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (239 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar yaz için tatil olarak otel il nereleri önerirsiniz 2 yaş bebeyle nasıl olur tecrübeli anneler?

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
(86 puan) tarafından

Ya bn de aynı şekilde öneri bekliyorum kimse yazmadı bana da yazin

(7,429 puan) tarafından

iki yas bebekle yani uyku zamani oaln bebekle en guzel villa tatili ben vok mmnun kaldim sahsen . otelde bebek uyku zamani bizde tikiliyorduk odaya. villada okunca vocugu uyuttuk iceriye biz havuzda takildik gunduzde gecede . benim ccklar erken yatar . otelde aksam yemegi yeriz bi iki turlariz saat 9 bucuk on n gec kostur kostur odaya geceriz. villada uyuttuk rahatca .

(7,429 puan) tarafından

yemekde sabah kahvalti ben hazirladim annem tipladi. makina var zaten bilasigi tikdik yikadik yani makinada zor bisey degil . aksamlarida mangal yaptik hergun . zaten erkekler pusiriyir biz bi salata ile ugrastik o da on dklik is yaz salatasi zaten domates salatalik biber sogan ugrasmali degl yesilliksiz falan vok rahatti vocuklarada istediklerinseyi yaptim yedirdim otelde begenmiyorlar falan filan bitin dert

-Reklam-
+1 oy
(2,542 puan) tarafından

Çocuğunuzun huyunu bilemicem ama arkadaşım gitti 2 yaşında 1 gün bile kalamamışlar burnumuzdan getirdi dedi özellikle oyun alanlı bebeğe uygun yer seçmişlerdi gidecekseniz kesinlikle bebeğe uygun oyun alanlı yer seçin birde huysuz dönemdeyse erteleyin derim 

+1 oy
(6,652 puan) tarafından

Yalova Termal City harika ötesi bir otel bide Sakarya Elite World Grand otel tavsiye ederim Antalya tarafida guzel

(239 puan) tarafından

Bebek içinde uygun alanlar varmı

(6,652 puan) tarafından

Var cnm 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,451,247 soru

23,827,819 cevap

318,691 kullanıcı

...