+1 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

Kızlar yarın tam 1 aylık olacak ne gece ne gündüz asla uyumuyor asla öyle yerde de bırakamıyorsun illa kucağına alıcaksın öyle susuyor ya da emmek istiyor bi ara sütüm mü yetmiyor diye düşündüm doymuyor mu falan yani onunda takibini yapıyorum kakası da çişi de sürekli var + 4 yaşında bir oğlum daha var ikisiyle artık baş edemiyorum o da çok huysuz beni çok üzüyor dediğim dedik sürekli bağırıyor hiperaktif delirecemmm ne olur biri bana yalnız olmadığımı ne yapmam gerektiğini söylesin Allah aşkına

7 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

yalnız değilsin o kesin de ne yapman gerekiyor onu bilemiyorum. havalar biraz daha ısınınca çık çık gezdir bence çocukları belki işe yarar açık hava

(140 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum direk dışarı atarız kendimizi 

(1,965 puan) tarafından

benim kızları kışın da evde tutamıyoruz. hava eksilere düşmediği sürece her gün en az bi kere çıkıyorlar parka ve daha 2 yaşında bile değiller. büyüyünce sokaklardan toplicaz galiba çocukları ama dışarı çıkmak bize çok iyi geliyor inşallah size de iyi gelir

-Reklam-
+1 oy
(3,049 puan) tarafından

Ben 😃🥴Kızım 4 yaşında biri 1 yaşında Ve ben 9 aylık hamileyim temizlik yapıyorum onlar arkamdan dağıtıyor 3 çocukluğu daha zor olacak Eminim ama yapacak bir şey yok sabretmekten başka bebişin de gazı olabilir gaz için bir şeyler kullandın mı

(140 puan) tarafından

Allah gerçekten sabır versin canım benim güzel ama bir o kadar da zor dediğin gibi bilincinde ve farkındayım ama gerçekten çok yoruldum

+1 oy
(2,231 puan) tarafından

3.5 yaş tansiyon hastası oldum asla çocuk istemiyorum hele ikinciyi... Allah yardım etsin size.. hergun sinir krizine giriyorum.asla bu devrin insanı değilim bunu anladım şimdiki çocukları anlamıyorum aşırı hareketli şımarık yediklerinden ictiklerinden sınır koyuyorum genede dinlemiyor doğdu doğalı.

(140 puan) tarafından

Resmennnn benim oğlumdan bahsetmişsin bu aralar bana eli bile kalkar oldu asla sınır tanımıyor aslaaaa bende sakin kalamıyorum tıpkı senin gibi krizler geçiriyorum artık sonra da vicdan azabı ertesi günü asla ona kızmayacağım diyorum amaaa beni öyle bir tahrik ediyor ki elimde değil gerçekten Allah yardımcımız olsun 

(2,231 puan) tarafından

Aminn inşallah 6 dönümlük yerdeyim iş sebebiyle parksa park deniz kenarı bahçeli ... Sürekli disardayiz yetmiyor kesmiyor hergun cinnet geçiriyorum ne istiyorsun diye daha 60 metrekare evde dursan tikilip kalsan diye..... nekadar üstü olursa kesmiyor üstünü istiyorlar maalesef... Allah'tan dua ediyorum her gün akıl sagligim yerinde kalsın diye hayattan soğudum çünkü..annem ben eşimde evde 3 kişi zor bakıyoruz cikmazdayim

(4,724 puan) tarafından
+1

+1 al benden de o kadar. 3.5 yaş inatçı her şeye ağlıyor bu son 10 gün çok yoruldum 

0 oy
(1,924 puan) tarafından

Eşin yardımcı olmuyor mu? Ya da başka biri

(140 puan) tarafından

Eşim sabah 7 de gidiyor akşam 6 buçukta evde bazen mesai oluyor onun dışında sürekli olmasa bile büyüğüyle ilgileniyor ben daha çok küçüğüyle ama yetmiyor ne yazık ki ona da çok üzülüyorum sürekli iş güç çok yoruluyor 

0 oy
(5,795 puan) tarafından

Ne yapmalısın bilmiyorum ama yalnız değilsin ondan eminim 🩵 Buradaki hanımların çoğu iki çocuklu ve hepsinin benzer şeyleri yaşadıklarını okuyorum.

Büyük oğlunun dört kişi olmayı idrak edebilmesi için zaman lazım. Miniğin de temas seviyor belli ki. Gaz problemi varsa Gripe Water öneririm epey rahatlatıyor. 

0 oy
(4,724 puan) tarafından

2 çocuk çok zor cidden. Bitmeyen bir koşturma bi ona bi diğerine. Benimde iki kızım var 3.5 büyüğü küçüğü 8 aylık 

(140 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun ya

0 oy
(428 puan) tarafından

Aynı durumdayız.bir aylık oğlum ve 4 yaş bebeyle uğraşıyorum.

(140 puan) tarafından

Ayy Allah yardımcımız olsun gerçekten 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
5 cevap 186 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 191 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Bla Bla bla (511 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,621 soru

24,113,467 cevap

333,093 kullanıcı

...