Kizlar ben sezeryan oldum bebeğim ilk orda burun tıkanıklığı vardı kontrole gelen doktor bir sorun yok normal dedi bende normal diye düşündüm sonra iki aydır gecmeyunce doktora gideyim dedim açıkçası salgın yüzünden de gitmek istemedim ama olacak gibi değildi neyse gittim bana burnunda et olduğunu söyledi sadece sprey verdi başka bir şey demedi başınıza böyle bir şey geldi mi nasıl bir yol izlemm gerek.? :(
kbb doktoru mu gördü çocuk doktoru mu?
çocuk doktoru ise mutlaka kbbye de götür. ve doktor me diyorsa yap
Çocuk doktoru gördü cnm
kbbye de götür mutlaka
Hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim canım
KBB çıkarirsaniz tomografi önermiyor çoğu prof soyliyim 5 yaşında oğluma bakılacak burnuna oda kamerayla altta başka yorum yazdım okursunuz
tomografinin zırt pırt çekilmesi ya da olur olmaz yerde çekilmesi tabii ki doğru değil ama bazı durumlarda zorunlu olabiliyor. maalesef bir kaza sonucu bebeğim 13 aylıkken çekildi. şimdi 19 aylık bu ay içinde 1 kere daha çekilecek başka bir sebepten ötürü hem de narkozlu olacak. kulak zarında kist var
Çok çok geçmiş olsun...evet bende oğlum 2 kez düştü mecbur çekildi yoksa içim rahat edemezdi birinde bayıldı çünkü...öyle acil durumlarda olabilir tomografi ama bayanun çocuğu çok küçük zaten karin nefesi alıp veriyorlar...yani doktor ne derse
tabii ki doktor bakar. inşallah da çekilmek zorunda kalmaz
Çok geçmiş olsun canım
cok ekstra bisey degilse burun eti geniz eti her cocukda olur ve buyudukce cocuk et kuculur. kimi dr hemen ameliyat etmr yanlisi . kimi dr 8 on yasa kadar bekleme yanlisi et kuculuyir zamanla. iki aylik bebek zaten ameliyat edilmz ekstra bisey olmadikca. spreylerle aspire ederek dikkat edecen yani baska bildigim caresi yok her bebek hemen hemen ayni size ozel degildir diye dusunuyorum cok ekstra buyuk birsey degilse
Benim oğlumda doğdu doğalı öyleydi hırıltı geçecek dedi doktor zamanla bu çocuğun burnu tıkalı dedi halbuki aciyordum sol deliği çekerken nazalda gariplik olduğunu biliyordum kısa keseyim ni tekim şuan 3.5 yaşında ya düşürdüm darbeden 2 kez yada doğuştan içi eğri burnunun doktor söyledi...yani etleri alerjik şişiyor şuan sabaha kadar horluyor malesef etler alerjidende şişiyor büyüdükçe küçülüyorda
1,472,418 soru
24,110,909 cevap
332,960 kullanıcı