3aylık evliyim. Korunmuyoruz ama hamile değilim adetim düzenli. Belkide zamanı değil ama ben kafama takıyorum acaba sorun mu var diye. Doktora gitmekte fayda var mı? Nişanlı olduğum zaman gitmiştim genel kontrol için bir sorun olmadığını söylemişti ama ben bu konuya takılıyorum:(
Eşimde boşver falan diyor ama gel görki bana laf dinletemiyor
Cok erken degil mi bunu dusunmek icin
Bilmiyorum ya belkide abartıyorum ama çevreninde desteği var buna
Çevreyi hiç takmaa ben 1 aylık evliyken habire hani yok mu manasında laflar ettiler hiç de umrumda olmadı ben kendim istemedim ama bir insan korunmuyo diye hemen çocuk olacağı anlamına da gelmez belki bir zamanı vardır bak eşin de boşver diyormuş rahat ol bu konularda bakarsın kafaya takmadığın an hamile olduğunu öğrenirsin Allah hayırlısını versin sıkma canını ❣️
Doktora gitmek için erken mi yani? Normal şartlarda 1sene sonra gidiyorlarmış
Evet erken önceden gitmişsin zaten bir problemin olsa o zaman söylerlerdi takma kafana 😊
Yumurtlama gunune denk gelmiyorsa zaten hamilwlik olmaz
Nisanliyken doktor bi sorun yok demis demekki sadece yumurtlama gunlerinde iliski yasamamissiniz o yuzden hamile kalmamissiniz
Bende yeni evliyken hamile kalmayinca korktum sonra internette arastirdim yumurtlama gunumu ogrendim ve o ay hamile kaldim
1 çevrenin ne dediğine takılma
2 kadın doğuma gitsen dâhi şuan sana birşey demez ki nişanlı iken gitmissin
3 hamile kalcam psikolojisinden kurtar kendini
4 BU NE ACALE BACIM ÖNCE BİR EVLİLİĞİNİN TADINI CIKAR GEZ TOZ EYLEN COCUK OLUNCA AYDA BİR EVDEN ÇIKINCA ŞÜKÜR EDİYORSUN
Dünden sordun herkes akıl verdi.
Neyin acelesi anlamadım valla sende ki...
Çocuk istiyorsan yumurtlama takibi yapıp günleri değerlendirmen lazım ama üçüncü ayda neden olmadı diye kafana niye takıyorsun ki biz yazın temmuzda evlendik ben Nisan'da hamile olduğumu öğrendim o süreçte bile neden olmalı diye düşünmedim ilk aydan hamile kalmayı mı istiyordun? Bu arada sürekli kafana takarsan süreci olumsuz etkilersin doktora da gitsen rutin kontrol edip bir yıl denemeden sonra gel der
1,486,689 soru
24,304,404 cevap
344,296 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın