+4 oy
598 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından

Belki yeri değil ama birilerinin bana yardımcı olması lazım bugün gittim test aldım adet olamiyordum şüphelendim testte Silik çizgi çift çizgi çıktı hamileyim büyük bir ihtimal sprel taktırıcaktim ama yetişemedim 2 aylık bebeğim var ne yapacağımı bilmiyorum kürtajdan da korkuyorum yardımcı olur musunuz lütfen yargılamayin çok kötüyüm 

17 Cevaplar

+10 oy
(6,209 puan) tarafından

Seyinize sahip çıkmayın sonra akliniza ilk  kürtaj gelsinn tabi ya ne kadar kolay varsa bile he kucağındakini öldurmussun he karnindakini ikiside ayni sey ve ben sizin gibilere tek dedigim 

KATİLSİNİZ KATİL 

(6,209 puan) tarafından

Kürtaj meraklılari uyarıda vermiş 🤣🤣🤣 

(162,882 puan) tarafından

++++ sebebsiz kurtaj = katillik

(6,209 puan) tarafından

Ah sevda ah gerçekten minicik canlara kiyiyorlar onu akillarina aliyorlar ya ne diyelim 

(2 puan) tarafından

Yargılamak size kalmamış rabbim görüyor benim halimi günahı sevabı o bilir bütün günahlarımı da size veriyorum hakkımı helal etmiyorum beni bu şekilde YARGILAYAMAZSIN !!

(162,882 puan) tarafından

hii hiiii sen gunahini verdim diyince bizde hemen alcaz dimi sebebsiz kurtah = katillik

-Reklam-
+4 oy
(8,042 puan) tarafından

Akıllarda tek soru neden korunmadin ? Kırkın ne ara çıktı da ne ara gebe kaldın helal olsun . 

+3 oy
(730 puan) tarafından

Öldürmekten korkmayıp da kürtajtan korkmak da ne bilim. Korkma ya o canını çok acıtmaz. 

(6,209 puan) tarafından

++++++++++++++++

(1,500 puan) tarafından

O kadar doğru ki söylediğiniz

+3 oy
(779 puan) tarafından

Kürtajdan korkacaginiza Allah'tan korkun. 

+2 oy
(1,670 puan) tarafından

Dogum yapali 2 ay olmuş daha. Adet duzensizligi olabilir bazen cok gecte gelebiliyor. Once sakin ol bence bi kan ver bakalim belkide yoktur birsey

(1,670 puan) tarafından

Hormonlardan dolayi böyle çıkmış olabilir daha cok yeni dogum yapmissin henuz rahmin bile toparlanmadi. Sen bi kan ver. Ve eger kandada pozitif cikarsada oncelikle bi sakinleş. Senin bebegin suan çok küçük evet ama bu cocuk doğduğunda bebegin yaşına girecek. Yani şuanki stresini anliyorum ama birkac ay sonra bile daha farkli hissedecek farkli bakacaksin. Sen oncelikle bi kan ver ondan sonrasina sonra bakarsin

(2 puan) tarafından

Bebeğim de küçük kendimde küçüğüm yaşım daha 21 ve iki tane kızım var çok stresli bir durum rabbim yardımcı olsun 

(1,670 puan) tarafından

Ah ah evet kendinde küçüksün ha bitane daha cocugun var ben tek sandim. Şey ozaman korunmasiz iliskiden uzak durmalisin yani insallah hormondandirda sonrasında asla korunmadan boyle bi riske girme yazik gunah

(2 puan) tarafından

Spriel taktırıcam en kısa zamanda inşallah bu testle de yanılıyorumdur :(((

(1,670 puan) tarafından

Spirale kadarda farklı yontemlerle korunmaya devam et goz gore gore riske girip sonradan aldirmak hic doğru değil. En basta kendine yapma bu kötülüğü. Olduysada suanki psikolojinle yanlis bir karar verip o vebale girme derim

+2 oy
(2,643 puan) tarafından

Henüz 2 ay olduğu için belki de hormonlarınız  hala yüksektir ve bu yüzden test pozitif çıktı. Öncelikle kan testi verin. 

(2 puan) tarafından

Yarın erkenden gidicem inşallah 

+2 oy
(4,672 puan) tarafından

Horman değerin yüksektir ondanda çıkabilir pozitif canım bir sakin ol varsa nasibi vardır doğana kadar bebeğin büyür zaten bizde istiyoruz olmuyor Allah verdiyse vardır bir bildiği 

(4,672 puan) tarafından

Canım biliyor musun iki ay önce kürtaj oldum bebeğim karnımda öldü o kadar üzüldüm ki yani kizinada durumu zor anlattik çok Zorlu bir surec üstelik sen bile bile diyorsun Allah'ın gücüne gider bir çocuğuna bir şey olur o verdiği canı kiyarsan vicdan azabı çekersin bence yapma 

(4,672 puan) tarafından

Hem belki hamilelik yoktur hormon yükselmiştir kimyasal hamileliktir bunlarda olabilir 

(2 puan) tarafından

Haklısın abla çok geçmiş olsun sizde de Allah yardımcınız olsun 

(2 puan) tarafından

İnşallah hormonlardandır rabbim olmayana versin isteyene versin İnşallah 

(4,672 puan) tarafından

Saolsin canım Allah yardımcın olsun gönlüne göre versin inşallah 

+2 oy
(4,287 puan) tarafından

Düşük bir ihtimal hamilelik 2 ay içinde nezamn loğusalık bitecek de nezamn ilişkide vücut kabul edip hamilelik çıkacak

Kürtaj dan hemen sonrada böyle pozitif çıkabiliyor.. kan tahlilinde kesin çıkar 

+2 oy
(836 puan) tarafından

Rabbim kızlarını bağışlasın canm.

Benim kızım bir yaşına bastı iki gün önce ve benim reglm bu ay düzene girdi. 7 ayda hiç olmadım. Üçüncü kızım oldu ve peşpeşe oldukları için çok yoruldum yıprandım. Hiç risk alamıyoruz çünkü bünyem ne hamileliği ne de bir çocuk daha kaldırmıyor.

İki çocuğum da hasta oruç Sahur baya ağır geçiyor. 

Rabbim acılarını göstermesin. 

Eğer hamilelik varsa da aldırma ama yaşın daha çok küçük çocukların kaç yaşındalar?

+2 oy
(2,598 puan) tarafından

Kürtajdan korkulacak bişey yok cnm 

Senin için hayırlısı olsun.

Zaten bayıltiyorlar bişey hissetmiyorsun.

Hakkında hayırlısı olsun 

Yargılamak bize düşmez cnm bakacak olan sensin dediğim gibi hayırlısı olsun 

+2 oy
(21,692 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yargılamak değil ama korunmak zor değil. Hiç çocuk istemiyorum dersen tüplerini bağlatırsın ilerde olsun ama şu an asla istemiyorum dersen bir kaç yöntemi bir arada kullanırsın şüpheli yaşadığın ilişki varsa ertesi gün hapı kullanırsın ama olmuş bebeği aldırmaktan bence de korkmalısın çünkü ne dinen ne vicdanen uygun değil olmuş yaşama şansı verilse gayet sağlıklı olacak bir çocuğun anne babanın kararı ile yaşam hakkını elinden almak hiç doğru değil 

+1 oy
(11,550 puan) tarafından

2 ay içinde gebelik oluşturmayı başarabildiyseniz helal olsun size.. 40 çıktıktan sonra birliktelik yaşasan bile 20 gün içinde hemen nasıl bebek olmuş hayret doğrusu.. inşallah hamile fln değilsindir.

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Hamile olduğunu sanmıyorum daha yeni 40 çıkmış hamile kalsan bile testte çıkmaz. 

Kan ver yoksa hiç beklemeden git spiral tak ve sadece spiralede güvenme

0 oy
(1,980 puan) tarafından

Bence hamile değilsindir 2 ay olmuş doğum yapalı rahim toparlanamamış bile hormonların hala hamilelikten kalma çift çizgi çıkmasının sebebide bu oluyor henüz adet düzenin bile yok sen yarın kan ver bizede haber et bakalım 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Kan verın kesinleşsin sonra düşünürsünüz bence kürtaj da korkulacak bir durum değil inanın 15 dk basit bir işlem ama bunu düşünmeyin kesinlik kazansın sonra mantıklı bir şekilde karar verirsnz kimsenin özel hayatını bilemeyız yargılamak da bize düşmez

0 oy
tarafından

Ne dememizi bekliyorsun?bebegini öldür dememizi beklemiyorsun heralde.

(2 puan) tarafından

Senden birşey bekleyen yok yargılamayıp işine bak 

0 oy
(305 puan) tarafından

Ne çabuk kendinizi topluyorsunuz tekrar hamile kalıyorsunuz yaa şaşırtıcı gercktn daha 2 ay olmuş .  Birde hlaa bencilce kendinizi düşünüyorsunuz. 

(2 puan) tarafından

Sevabı da günah ı da benim bencilce davranmiyorum ama herseyin ilki korkutucu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysen.aycan (1,386 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 548 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.

Kategoriler