0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından

Böyle dalmıyor 9 aylık doğdu dogalı böyle en ufak sese uyanıyor kolikti beyaz gürültüye alıştırdım sadece onda birazda olsa susuyordu sonra oğlum var o ses yapıyor diye zaten beyaz gürültüden sonra bi ses istedi son ses değilde birazcık kısık sesle kuran sesi dinliyor dalmadıgı için en fazla 15 dakşka yada yarım saat uyuyor ondada açık kalıyor gece yatarken uyuturken açıyorum kendim yataga girdigimde kısa kısa kaptıyorum normalde kapatmayı denedim ama hemen uyanıyor zaten dalmıyor gecede kapanınca uyanıyor zaten hiç uykumuz yok nerdeyse sürekli aglıyor niye dalmıyor onuda anlamıyorum doktor bişeyi yok diyor varmı benim kızım gibi olan çok zor uykusuzluk toplasam gece 1 saat ya uyudum ya uyumadım gündüzleri zaten uyuyamıyorum da nasıl daldırayım uykuya nasıl bırakayım bu sesleri

2 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından

Al benden de o kadar canım hiç uykusu yok dün sahuru zor bela yaptım yani sabah babası uyuttu

(604 puan) tarafından

Aynı bende kamerayı taktım uyandı uyancak emzir gel derken eşim işten 3 te geliyor oda uyutamıyor ay birde oğlum gece ikisin aradında mekik dokudum o annem diyor küçük aglıyor bir yandan 🥹

(589 puan) tarafından

Bak bu saat oldu uyumuyor benimkide

(604 puan) tarafından

Aynı bacım aynı

(589 puan) tarafından

Evet canım ne olacak bilmiyorum böyle 

-Reklam-
0 oy
(2,166 puan) tarafından

Ne çektik be askomm ne zaman düzeleceklet hiç bir fikrim yok Allah yardımcımız olsun

(604 puan) tarafından

Amin canım amin seninkide mi böyle doktor diyordu da inanmıyordum şimdikiler hep böyle diye oğlum 2020 doğumlu akşam uykusuna 9.30 da uyurdı iki sefer ya kalkardı ya kalkmazdı gündüz uykuları en az 1 saatti ay çok fenayım ben doğdugu gün bile sabaha kadar agladı 

(2,166 puan) tarafından

Evet konuşmuştuk  askm hala ayni hiç değişme yok aksine kötüye gidiyo

(604 puan) tarafından

Evet kuzum ya bizde öyle yaşına girer düzelir şu ayı atlat düzelir derken resmen hiç bişeye hevesim kalmayı herşeyden soguyup uzaklaşıyorum kendimi o kadar yaşlanmış yıpranmış hissediyorum ki

(2,166 puan) tarafından

Gecicek inşallah valla ben artık böle kabul ettim . Napim başka bişey gelmiyo.elimden ilerde bugünleri söyleyip konuscaz inşallah yıpratma çok kendini 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bercestebiryuva (140 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 179 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.

Kategoriler