Diğer konuda post açtım ama yasakmış sanırım buradan tanışalım anneler nerdensiniz kaç yaşındasınızz
Ben Hilal 25 yaşındayım Sakarya'da yaşıyorum 4 aylık oğlum var ya siz??😊🌺
Zonguldak olmaz mı
Benim eşimde alaplıdan @Annesininmasali
Yakınız canım ordami oturuyosunuz
Yok canım ama bayramlarda düğünlerde geliyoruz. Kocaeli'de oturuyorum
He tamam canım
Bayramda denk geliriz belki
Ay herkes burda birbirini nasil taniyor diye düşünüyordum hepp iyiki actin belki bende birilerini bulurumm;))
Ben ilayda 21 yasindayim 15 aylik oglum var konyadayimmm arkadas taliplerini bekliyorum:)
Canım Konya'nın neresi benim ailemde Konya'da
Merhabalar abla (yanlış anlamazsan yas farki icim dedim)
Ben selcukluda oturuyorum kent plaza yakininda biliyor musun bilmiyorum amaa
Evet canm biliyorum çok uzak orası bana ben Hadimi parka yakın oturuyorum
Canım Hadimi parkın neresindesin
Selçuklu da
Artvin'de olur mu ben kevser 30 oğlum 13 aylik
Olur tabikii hoşgeldin memnun oldum 🌺
Hoş buldum canım bende memnun olurum
Canım artvinin neresinde oturuyorsun?
Arhavi canim
Mrb mersinliyim 24 yaşındayım 8 aylık hamileyim 🥰
Yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊🌺
Çok teşekkür ederim
Allah bağışlasın bende Sakarya
Yaa öyle mii neresindensin acaba
Hoşgeldin hilalcim Gastamonudan selamlar 🤚 bir kaç aya 34 yaşına girecem Allahin izniyle 1 tane de 4 yaşına girecek minik kuşum var 🤗
Öpüşelimmmmmm 😘😘😘💃
aslan o yazar 😌 doğum günümüze saz kaldı 😂
Hülyaaa napan balım ben az giriyorum ve göremiyorum çoğu kez denk gelemiyorum nasılsınn💗
Sende mi haziran doğumlusun semoş😁💃💃💃
Nagişim canım benim eski tadı yok bende çok girmiyorum yaa denk gelemiyoruz vallahi özlettin kendini minnoşum gelince nasıl paşa iyisiniz inşallah balım ❤ iyiyim çok şükür canım benim Allah razı olsun 💜
İyi hülyam gaz sorunu genel yenidoğan sorunu biraz zorluyor beni bir de yaş biraz gitmiş ya insan uykusuzluk çekiyor baya🥹 ben her girdiğimde yeni birilerini görüyorum burada. Hep iyi ol hülyoşum 💗
Yaa Rabbım kolaylık versin inşallah canim benim zor tabi ama geçer bee zaman çok çabuk geçiyor 🥺 yeterki sağlık olsun balım 💜 Amin canım amin hep beraber iyi olalım inşallah 💜😘 miss kokulumu da bol bol kokla benim yerime canım 💜 Dicle kuşum nasıl mutludur demi kardeşi geldi diye🥰
Yasim 28 iki kiz annesiyim 9 haftalik gebeşim :)
Heee kizzz 3. Geliyor bklm ,sagol tatlim allah razi olsun🌺
Hadi hayırlısı olsun 😘
Sagol caniim benim🥰oyun oynamiyonuzmu artik
Yok valla oynuyolarsada haberim yok iki gündür giriyorum doğru düzgün bende giremiyodum
Bende cogu zaman girip bakinip cikiyorum ,eski sohbet tadi yok daha dogrusu kimse yok sanki
Yeni üye olmuşsun hemen tanışma postu maşallah 🤭
Yeni üye olmuş olmam tanışmaya engel mi 😊 tanışmak istemeyen yazmaz diye düşünüyorum 😊
Merhaba hilalciğim
Ben de hilal 24 yaşındayım kayseride yaşıyorum 18 aylık bir kızım var
Merhabaa memnun oldumm Allah bağışlasın 🌺
Bende Kayseri'de yaşıyorum bende 24 yaşındayım Kayseri neresinden
Erkilette oturuyorum kuşumm sen nerde oturuyorsun
Kayseri'nin girişi çıkışı olmuşuz bende Tınaztepe
Merhaba 23 yaşındayım 3 yaşında kızım var almanyadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar 😂
Ahahah 😂😂🤣🤣🤣🤣
Hoşgeldinn 🌺
Ben Tuğçe 32yasindayim 6aylik bi kızım var gebelikten beri buralardayim 😇
Ben yeni üye oldum valla diğer anne platformunda üyeliklerim var ama buraya yeni geldimm😊
Hayirli olsun hoşgeldin 😇
Hoşbuldum canım 😊😊
Merhabalar ismim Melike Yaşım 25 2 Çocuk annesiyim Biri 3 biri 1 buçuk İkisi Oğlan Bu arada 😁Manisa/Somalıyım 😊🙏
Amiiin teşekkür ederim canımm 🌺😊
Aha adaşım @PEFEKEGE
@Lazzkizi54 😁😁 Aaaa Adaş
Memnun oldum adaş ❤🤣
Bende memnun oldumm🥰🥰
Merhabalar hilalcim bende Kayseri'den merve 23 yaşındayım 2 çocuk annesiyim biri 3. Buçuk biri de 1. Buçuk yaşında ve 12 haftalık gebeyim🤲😘
Hoşgeldinnn çok memnun oldumm Allah bağışlasın 🌺
Teşşekürler canım ❤
Bitlis 20 aylık kızım var
Canım memleketlimmmm 🥹🤎
Hadi hangi ilçe ben Tatvan ama Ahlatta oturuyorum
Bitlis merkez doğumluyum canım bende
Şimdi istabulda mi yaşıyorsunuz
Yok hayır Kahramanmaraşta
Merhaba hilal hanım ismim yasemin 31 yaşındayım bursada yaşıyorum 8.5 aylık kızım var
Merhaba memnun oldum 🌺
Bursadaa nerde yasiyosun 🥺
Ben Sakarya'da yaşıyorum canım 😊
Görüklede
🌺🌻🌹🌷
Hoşgeldinnnn, Cansu ben Denizli'de yaşıyorum ama Bursaliyim 🥰 15 aylık bir kizim var 29 yaşındayım
Merhabaa hoşbuldumm sende hoşgeldinn cansu 🌺
29 yaş 2 kız annesiyim 3.5 yaş ve 8 aylık Almanyadayım
23 yaşındayım ismim feyza sakaryadayim bende sjjsjs burada bi kaç kişi var biri ile görüşüyoruz bi arkadaşlada görüşmek istiyorum @Huzurum91🌸
Erenlerdeyim ben peki sen
Ayy inşallah canım yaa hiç belli olmaz ❤️
Bende donatımda oturuyorum ulu caminin orda 😊
Sakaryali degilimde pek bilmiyorum deprem muzesinin orda mi oturuyorsun çarşıda fln buluşuruz kizz
Ramada oteli biliyor musun şöyle söyleyim daha çok anlaşılır eğitim araştırma hastanesinin orda oturuyorum canım
Bende orada oturuyorum o dediğin otelde bana yakın bende miraç caminin orada oturuyorum
26 yaşıma 3 ay kaldı 😁 2 cocuk annesiyim biri 8 yaşında biri 20 aylik bursada yaşıyorum 🤗
Meraba cnm. Bende 25 yasindayim. Osmaniye de. Oturuyorum iki tane cocugum var kizim 2 yasinda oglumda 8.30 aylik
1,472,754 soru
24,115,476 cevap
333,213 kullanıcı