Merhaba hanımlar bir sorum olacaktı ben 6 şubatta düşük yaptım henüz 1 ay olmadı bu aralar akıntım sık geliyor her tuvalet sonrası var diyebilirim sıklığı nasil olmalı neyden kaynaklı yoğun hamile değilimdir dimi korkuyorum
Normal şeffaf akıntı ise yumurtlama döneminiz olabilir. Henüz 1 ay geçtiği için, adet düzeniniz tam oturmamıştır. O yüzden ovülasyon günü değişmiştir. Henüz regl olmadıysanız da, korunmasız ilişki yaşamayın. Hamile kalma ihtimaline karşı.
Şeffafta oluyor ama beyaz rengi kokusuz . İltihap var ilaç kullanıyorum şuan ve doğum kontrol hapını ilaçlarım bittikten sonra kullanacağım şuan geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz inşallah hamile kalmam
Geri çekilme bir korunma yöntemi olmadığı için çok riskli. O yüzden hamile kalma riskiniz çok olası. İlaç kullandığınız için de akıntıda artış olmuş olabilir. Ki zaten iltihap da varmış.
Evet biliyorum iyi bir korunma yöntemi değil ama doktorum tedavi bittikten sonra doğum kontrol hapı kullanabileceğimi söyledi ve yazmadı her türlü elimde patlıyor umarım kısa sürede çözülür
Enfeksiyon kapmış olsbilirsin canım
İltihap var ilaç kullanıyorum şuan akıntı kötü kokulu falan değil ve rengi beyaz . Enfeksiyon yok
1,456,519 soru
23,898,229 cevap
322,208 kullanıcı