+2 oy
230 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından

Kızlar Allah aşkına idrar yolu enfeksıyonundan nasıl kurtuldunuz lütfen soyleyın bütün hayatıma engel oluyor evden çıkamıyorum. 

9 Cevaplar

+1 oy
(12,084 puan) tarafından

Geçmiş olsun yaşayan bilir ben çok çektim o illetten. Son zamanlar biraz duruldu şükur. Artık kanlı idrara kadar gitmişti benim ki. Bol su iç günde 2 litre fln, suyla atılıyor enfeksiyon. Onun haricinde dr.a gidersen tek kullanımlık toz veriyor antibiyotik fln da verir ama ne yaparsam yapayım hep tekrarlıyordu benim ki

(124 puan) tarafından

Doktora gıttım sureklı antıbıyotık ve tek ıcımlık toz verıp gonderdıler Hıc bır ıse yaramadı kesın bir çözüm ıstıyorum en ıyı yaşayan bulur dıye sözlere sormak ıstedım 

-Reklam-
+1 oy
(1,878 puan) tarafından

İdrar yolu enfeksiyonu mu? Vajinal enfeksiyon mu?

(124 puan) tarafından

Vajinal enfeksiyon 

(1,878 puan) tarafından

Vajinal probiyotikler var eczaneden onlardan al. Vajina floran bozulmuştur 

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Dut kurusunu kaynat sabah akşam iç vücudunda nekadar enfeksiyon varsa söküp atıyor

0 oy
tarafından

Benim çok yanma yapınca kocaman bir leğene sıcak su doldurup içine defne yaprağı koyup oturuyordum iyi geliyordu ama şu an hamileyim yapamıyorum artık 

tarafından

Ayrıca defne yaprağına kaynar su döküp biraz bekletiyorum sonra süzüp içiyorum öyle de iyi geliyor kimisi de su şişesine sirkeli su koyuyor her tuvaletten sonra onunla temizleniyor iyi geliyor diyorlar 

0 oy
(111 puan) tarafından

Ayni durumdan muzdaribim inan ve geciyor gibi oluyor geçmiyor bn nioli yagiyla biraz rahatladım istersen dene bi 

0 oy
(2,832 puan) tarafından

Vajinal enfeksiyon ise öncelikle o bölgeye kesinlikle sabun vs degirmeyin florası bozulmuştur sadece su ile yıkayın. Oceanin turna yemişi takviyesi var. 15 gün kullanıyorsunuz. Ben kültür vermistim bende de bulaş vardı. Bakteri 500 e kadar çıkmıştı. 15 günde tamamen çözdü bitirdi.Once vermediyseniz bir kültür verin. Ona göre de bu takviyehi kullanın doktorunuza danışıp. Bana kadın dogumcum vermişti. Normal gündelik beslenmenize yaban mersini ve 2 litre suyu ekleyin. Yaban mersini de çok iyi geliyor 

0 oy
(1,355 puan) tarafından

Bak canm sana kesin çözüm yolunu söylüyorum ben 7 ay boyunca tedavi gördüm asla kurtulamadım değil kurtulmak zerre fayda olmadı mahfoldum ama bu yöntem beni kurtardı sabah aç karnına soğan suyu kürü akşam yatmadan önce maydanoz kürü bir bardak 15 gün boyunca yap tam bir yıldır çok şükür iyiyim rahim ağzı kanseri teşhisi bile konusdu asla düzelmiyordu 

(8,675 puan) tarafından

Ayy rahim ağzı kanseri ile idrar yolu enfeksiyonu ne alaka ya 

(1,355 puan) tarafından

Tahliller yapıldıdi parça alındı nasıl oldu bilmiyorum ama soğan ve maydanoz kürü 15 gün denedikten sonra 7 ay tedavi ile gram iyi olmazken  bir yıldır çok şükür iyiyim ve o kürden sonra ki tahlikler temiz çıktı çok kötü ve zor süreç geçirdik sonuçlar o kadar kötüydü ki hiç bir özel bakmıyordu sonuçları görünce direk devlete gidin biz bişey yapamayız diyordu

0 oy
(4,232 puan) tarafından

Instagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bakın bir limon köründen bahsediyordu idrar yolu enfeksiyonu için 

(4,232 puan) tarafından

Vajinal enfeksiyon iss sabah aksam kuru dut çayı yapıp için 1 fincan bir de ic camasirina nioli yağı damlatin sabah aksam ic camasirini da degistirin

0 oy
tarafından

Enfeksiyona kesin çözüm yok canım. Cinsel hayatın,  ortak kullanım alanları idrarın i tam bosaltamama gibi durumlar etkiler. 

Hergun bir yemek kaşığı elma sirkesi içmeni öneririm üzerine bol su içmeni öneririm günlük su miktarını 2 buçuk olsun ortalama 12 bardak icmen gerekli . 

Günde bir sirke sabah bir aksam öneririm bide disardan idrar sonrasi yada ilişki sonrssi eline bi miktar sirke damlat parmaginla vajinal bölgeye sür. Ortalama 1haftaya gider sorun sonra günlük bir yemek kaşığı içmeye devam edebilirsin wger içemiyirsan arada sirke sür o bölgeye iceri doğru hafiften.  Hamileyken çok yapardım hem icerden hem disardan tedavi ederdim hızlı iyilesirdi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde miray_5454 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 596 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 24 göst.

Kategoriler