+2 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (347 puan) tarafından

Kızlar eşimin dükkanı var arkadaşı da yanında çalışıyor iftara gelmicem dedi iftardan sonrada işimiz var hem arkadaşimda tek olmasın iftarda dedi ev dükkana yakın istese aracıyla hemen gelir gider insan ilk iftarı eşiyle açmaz mi arkadaşını düşünüyor beni düşünmüyor 

7 Cevaplar

+4 oy
(4,772 puan) tarafından

Valla canım bizimki çalışıyor şuan işte yani ben tek başıma iftar yapacam sahuru tek yapıyorum yani abartılacak bir şey yok arkadaşınla açar yarında senle açar bir ay ramazan bizim 1 ay boyunca iftarda sahurda tekim malesef 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

yani çok sorun edilecek bir durum değil bence. 

+1 oy
(3,344 puan) tarafından

Daha onumuzde 28 iftar var takilma bu kadar

+1 oy
(24 puan) tarafından

Cnm yazdığından anladığım kadarıyla iftardan sonra işimiz var demiş yani illaki arkadaşı tek başına kalmasın diye değil iş var hem hemde arkadaşına da eşlik etmiş olur yani her gün olacak değil ya bence takılma bu kadar

0 oy
(4,733 puan) tarafından

Bence çok saçma. Arkadaşım iftarı tek başına yapmasın diye düşünüyor ama Seni yalnız bırakıyor karısı tek başına yapıyor. 

0 oy
(2,852 puan) tarafından

Evliliğin ilk yılı ilk Ramazan'ın ilk iftarı olsa takılabilirdim belki ama sonraki yıllarda gelmezse gelmesin bende yemek derdine girmem Allah ne verdiyse yerim diye düşünüp takmazdım sanırım 😆 

0 oy
(29 puan) tarafından

Bugün benim eşimde evdeydi ama büyük ihtimal hafta içi arkadaşlarıyla açıcak

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 85 göst.
+3 oy
2 cevap 91 göst.
+1 oy
6 cevap 341 göst.

Kategoriler

1,476,183 soru