+2 oy
358 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

image

Bebeğimin hırıltsı var sipariş verdim2 adet  hemen ama işe yarar mı acaba

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bizde varda küçük ya daha büyüğü daha iyi

(135 puan) tarafından

İşe yaramaz mı sizce baş ucunda duracak zaten

tarafından

Yarıyor canım bizde öyle kullandık 

-Reklam-
+1 oy
(4,674 puan) tarafından

Bundan degil de bende de var buhar makinesi etki ediyo valla genzi rahatliyo oksuruge hele cocuk bi rahat uyku uyuyo resmen 

(135 puan) tarafından

Yani umarım işe yarar bu da

+1 oy
(3,334 puan) tarafından

Ben kullanıyorum bize yetiyor oğlumun yakınına indiriyorum 

Geçen gün çok hastalandı burnu tıkalı balgamı var bir güzel dusunu aldırıp bunu yakınına indirirdim iyi gelirdi kokuları da var ama çoğu zarar ya ben okaliptüs yağı aldım nefes açıyor onu damlattim kullandım çok iyi geldi bize tabi büyüğü olsa daha iyi

(135 puan) tarafından

Şimdilik bütçem buna yetti canım iki tane aldım birini uzak tutarım birini ise baş ucuna koyarım diye düşündüm.. okaliptüs yağını eczaneden temin edebilir miyiz var mıdır acaba 

(3,334 puan) tarafından

Aynen bende bunu alabildim canım evet ben eczaneden aldım okaliptüs yağını bir arkadaşım tavsiye etmişti sende yine de araştır istersen benim ilk çocuğum tecrübesizim yanlış bilgi vermim

+1 oy
(2,923 puan) tarafından

Bende var ama çok etki etmiyor

(135 puan) tarafından

Yaa iki adet 

Aldım bütçem buna yettigi için birini başucuna koyarım diğerini biraz uzak tutarım diye 

+1 oy
(18,799 puan) tarafından

Bende bunun yuvarlak hali var ve çok zaman geçmeden bozuldu şuan sadece gece lambası olarak kullanabiliyoruz

(135 puan) tarafından
+1

Yaaa fiyat ucuz olunca kalite de düşük oluyor ne yazık ki bütçem buna yettiği için bende bundan almak zorunda kaldım şimdilik 

(18,799 puan) tarafından

Bende fiyattan dolayı böyle almıştım inşallah sizinki sorunsuz olur bozulmaz 

0 oy
(1,487 puan) tarafından

Ben yağ koymadan sıcak su ile kullandım gayet iş gördü havanın kurulugundan burnu tikaniyordu geçti şükür bununla yetti bu 

0 oy
(825 puan) tarafından

Ay bende çok merak ediyorum ya ise yarıyor mu acaba bende verecektim siparis unuttum gitti

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 357 göst.
4 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Sevgimm (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 361 göst.
9 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 430 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,700 soru

24,019,962 cevap