+3 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (2,314 puan) tarafından

Dün eşimle ufak çaplı tartıştık. Yemekte of pof yapmaya başladı bende neyin var diye sordum içimde bı sıkıntı var göğsüme öküz oturmuş gibi dedi. İşinden dolayı mi diye sordum o da işimden, insanlardan, herşeyden dolayı dedi. Ne yapalım ne istiyorsun dedim o da kendi işimi (köyde bağlara bakmak) yapmak istiyorum deyince benim kayışlar koptu başladım bağırmaya. Ben köye gidip kimseye yakın olmak istemiyorum sen çok gitmek istiyorsan boşan benden git ve sen köy dedikçe bende kendi memleketimi dicem diye bağrındım. En son hızımı alamayip valizimi toplayip baba evine gidicem diye bağırdığımı hatırlıyorum (biliyorum saçmaladım). Bu dediklerim eşimi üzmüş olacak ki bı anda lavaboya koştu ve ogurmeye başladı. Biliyorum işi zor hep stresli, mobbing var (uzman çavuş) bende öyle olsun istemiyorum ama bende ne köyde yaşayabilirim ne de kaynanamla. İki ara bı derede kaldım ne yapacağımı şaşırdım eşime üzülüyorum, hasta olacak diye korkuyorum benim yüzümden. Ondan sonra vicdan azabından ölürüm ama bı yandan da ne kendi tarafıma ne de eşimin tarafına yakın olmak istiyorum. Akıl verin...

6 Cevaplar

+1 oy
(2,148 puan) tarafından

Eşin insallah senin ona karsı olan bu durumunu kullanamaz sana karsı 

(2,314 puan) tarafından

İnşallah öyle olmaz canım. Hayır insan korkuyor da birşey olacak diye.

-Reklam-
+1 oy
(821 puan) tarafından

Hanqi şehirde qorev yapıyo cnm 

(2,314 puan) tarafından

Kütahya 

(821 puan) tarafından

Doqu sandım canm buralar tehlikeli qercekten insanın psikolojisi kaldırmıyo eşimden biliyorum 

(2,314 puan) tarafından

Siz hangi şehirdesiniz

(821 puan) tarafından

Mardin cnm 

+1 oy
tarafından

Benim eşimde askeri personel ve aynı düşünceler içinde. Duygu sömürüsü yapıyorlar sadece. Bende ki kaynana çok beter. Ki sadece kaynana değil eşimin halaları vs de çok karışır. Uzak olmak bence en iyisi

(2,314 puan) tarafından

Benim eşimi de kullanacaklar biliyorum. Afedersin kocanın yüzünü bı yataktan yatağa görürüm o denli yani.

tarafından

Bence sen eşini daha iyi tanırsın. Vicdan mı yaptırıyor yoksa gerçekten mi bunaldı anlarsın. Benim eşim direk vicdan yaptırıyor ama artık yemiyorum

(2,314 puan) tarafından

Evlenmeden önce de bu mesleği yapıyordu. O zamanlar bıktım ettim lafları yoktu. Ne olduysa evlendikten sonra oldu. Beni yıldırma politikasıyla pes ettirecek götürecek köye taktik bu bence 

tarafından

O zaman pes etme. Emin ol insanın kafa rahatlığı gibisi yok. Ağrısız başınıza dert almayın

0 oy
(7,499 puan) tarafından

Belli bir süre askerlik yaptıktan sonra bırakıp belediyelerde memur olma hakkı var diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz. 

(2,314 puan) tarafından

Evet öyle canım ama memuriyet geçişi yaparsam memlekete gideriz diyor ben istemiyorum.

0 oy
(2,138 puan) tarafından

Benim arkadaşımın kocası işi bıraktı şimdi kaynanasıgilin oraya gitti arkadaşım ve kocası ekşili ekmek mayalı ekmek Dükkanı açtı yani şimdi arkadaşım da onunla beraber çalışıyor sabah başlıyorlar akşama kadar. Hayatı mahvoldu diyebilirim bir orta yolunu bulursun inşallah sen de

(2,314 puan) tarafından

Bende mahvolacagimizi biliyorum orta yol arayalım diyorum ama yok koymuş kafasına bazı şeyleri.

0 oy
(279 puan) tarafından

Off neden askerlerin hepsi böyle. Sanki çiftçiler ne kazanıyor ki. Bu şekilde bir tek kendisi zorlanıyor diğer türlü hepiniz zorlanacaksınız. 

(2,314 puan) tarafından

Ben bağ bahçe bilmem yapmam da. Yapmadığım için kulağıma elbet laf söz gelecek. Canımızın sıkılmaması için uzak olmak iyi.

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 537 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilalyyy (921 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 664 göst.
14 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Limonlu kek (5,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 455 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.