+1 oy
120 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (762 puan) tarafından

Kizlar şimdi şöyle anlatayım hepsiburadada 500 TL sadece Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli kuponum var sizce hangi kahve makinasını alayım size aşağıya siraliyorum 

image

Bu kahve makinası Philips 1100 TL ye gelicek bana ama sadece Türk kahvesi yapiyo birde közde yapiyo ben sütlü de istiyorum neyse 

image

Bu kahve makinası da aynı sadece yanlış değilsem közde yapiyo buda bana 600 e gelicek kuponumu kullanabilmek için bu ikisinden birini almam alzim sizce hangisi daha mantikli

2 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından

Kizlar fikir verin bana 

-Reklam-
0 oy
(446 puan) tarafından

Çok çok iyi bir şey olmayacaksa sütlü seçeneklere aldanmayın. Karaca hatır hups kullanıyorum Türk kahvesini daha doğrusu közde türk kahvesini şahane hazırlıyor gel gör ki sütlü içecek hazirlama seçenekleri olduğu halde afedersin bir halta yaramadı. Sütlü seçenekte hep dibi tutuyor arkadaşımda da aynı sorun olmuştu. Bu türk kahvesi makineleri suyku kahve yapmayı beceremiyor. Eğer közde kahve seçeneği varsa Philips tercih edin derim 

(446 puan) tarafından

Bu arada en iyi Türk kahvesini kesinlikle Arçelik telve yapıyor ama fiyatları çok yüksek :(

(762 puan) tarafından

Anladım canım ikisinde de közde var da Philips görüntü olarak bana sanki eski model gibi geldi homend daha modern duruyo gibi hissettim ama bilemedim

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 348 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
+1 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
21 cevap 452 göst.
13 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Djdjjdhd (872 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,895 soru