+1 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (123 puan) tarafından

Haftaya kardeşimin doğum günü bizde şehir dışına gidicez öğlen haftaya burda olamayacağız diye sürpriz yapalım dedik sabahtan onlara gittik öğlende yola çıkıcaz. Dış kapi acıktı 1.kattalar kavga ediyordular eşiyle daire kapısında donduk kaldık sesleri apartmanı inletiyordu daha doğrusu eşi borazan gibi bağırıyordu herseyleri ortadaydı resmen kardeşim sus rezil oluyoruz komşulara diyordu. Ağlıyordu kardeşim küfür ediyordu falan kıza. Hadi dedik bu halde zile basmayalım dışarı çıktık o sıra eşi çıktı gitti öyle zile bastık kardeşim baya kötüydü konu neymiş biliyor musunuz

Eşinin dedesinin mezarına gitmişler geçen sene bayramda dedemin otlarını niye benimle birlikte yolmadin diyormuş kıza. Abla mezara gittim duamı ettim suyunu döktüm yanında oldum eşimin benden ot yol diye birsey istemedi ki diyor. Annesi babası bile gelmedi ben gittim diyor. Ben komşulara rezil oldum bana kullanmadığı kelime kalmadı nasıl çarşıya pazara markete gitcem bu saatten sonra kapıya çıkıp komşuların yüzüne bile bakamam diyor. Kaç kere rezil olduk diyor.Eşi de elalem ne der diye düşünme diyormuş iyice bağırıyormuş. Kardeşim iyice evden çıkmaz rezil oldum korkusu ile nasıl ikna etcem bilmiyorum. Zaten utangaç biri eşimde eşini aradı napiyosun bir görüşelim diye bakalım akıl verir belki artık ne kadar akıl alırsa.

4 Cevaplar

0 oy
(8,298 puan) tarafından

Sesi içine kaçsın böylelerinin uzunca süre derdini anlatmaktan öteye gidemesin . Nefret ediyorum bağıran insanlardan . 

(123 puan) tarafından

Aynen bende öyle kız hem tartışmalarına üzülüyor hem komşularla nasıl yüz yüze gelcem bana aciz gözüyle bakarlar rezil oldum diyor. Kardeşim ben gibi değil asosyal biri iyice içine sinecek şimdi

-Reklam-
0 oy
(5,434 puan) tarafından

Komşulardan ziyade kendini düşünsün komşular bir ay sonra unutur kendisi duyduğu şeyleri unutup kaldığı yerden devam edebilecek mi

0 oy
(23,946 puan) tarafından

Birbirlerinin yüzlerine bakabiliyorlar mı bence en büyük sorun bu ? O kadar kavga kıyametten sonra. Kim ne demiş demek yerine bizim ilişkimiz nereye gidiyor demek daha doğru çocuk varsa o da etkilenir yoksa böyle bir ortamda nasıl çocuk yapılır vs vs sorgulanması gereken daha önemli sorunlar var 

(123 puan) tarafından

Doğru diyorsun kuzum sonra barisiyoruz rezil oldugumuzla kalıyoruz diyor bende çok duydum komşularımın tartışmasını ama bu derece anlaşılmıyordu kardeşimin kocası borazan gibi sesi var ses telleri maşallah 

0 oy
(17,243 puan) tarafından

Ben artık kadınların başkalari adina utanmasindan biktim. Utanması gereken biri varsa oda kocasi. Kardeşin utanılacak ne yaptıki. Tek suçu akil hastası bir adamla evli olmak. Utanacaksa anasi utansın yetiştiremediği evlattan dolayi. Kardeşinin utanacak bişeyi yok bence. 

(123 puan) tarafından

Ayrilmayacaksan inadına cik sosyal ol yüz yüze de gel konuşta diyorum bende iste yoksa iyice içine sinecek asosyal biri çok utangaç

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 589 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 272 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 675 göst.
0 oy
13 cevap 2,016 göst.
25 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde kbramm27 (374 puan) tarafından soruldu