Haftaya kardeşimin doğum günü bizde şehir dışına gidicez öğlen haftaya burda olamayacağız diye sürpriz yapalım dedik sabahtan onlara gittik öğlende yola çıkıcaz. Dış kapi acıktı 1.kattalar kavga ediyordular eşiyle daire kapısında donduk kaldık sesleri apartmanı inletiyordu daha doğrusu eşi borazan gibi bağırıyordu herseyleri ortadaydı resmen kardeşim sus rezil oluyoruz komşulara diyordu. Ağlıyordu kardeşim küfür ediyordu falan kıza. Hadi dedik bu halde zile basmayalım dışarı çıktık o sıra eşi çıktı gitti öyle zile bastık kardeşim baya kötüydü konu neymiş biliyor musunuz
Eşinin dedesinin mezarına gitmişler geçen sene bayramda dedemin otlarını niye benimle birlikte yolmadin diyormuş kıza. Abla mezara gittim duamı ettim suyunu döktüm yanında oldum eşimin benden ot yol diye birsey istemedi ki diyor. Annesi babası bile gelmedi ben gittim diyor. Ben komşulara rezil oldum bana kullanmadığı kelime kalmadı nasıl çarşıya pazara markete gitcem bu saatten sonra kapıya çıkıp komşuların yüzüne bile bakamam diyor. Kaç kere rezil olduk diyor.Eşi de elalem ne der diye düşünme diyormuş iyice bağırıyormuş. Kardeşim iyice evden çıkmaz rezil oldum korkusu ile nasıl ikna etcem bilmiyorum. Zaten utangaç biri eşimde eşini aradı napiyosun bir görüşelim diye bakalım akıl verir belki artık ne kadar akıl alırsa.