+2 oy
812 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,776 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler neler yapıyorsunuz 🫶 🤗 

Anlık resim istiyorum 🫠🫠🫠

Rabbim niyetlerinizi kabul eylesin inşallah 🤲 🫶 

Rabbim zorlanmadan tutmanızı nasip etsin 🤲🫶

Benim işim Yok bugün yemek derdimde yok eşim sabah yemek yapma avm ye gidelim hem çocuk bi hava alsın hem iftarimizi yapar döneriz dedi benimde işime geldi 🤣 😂 

Normalde camları silmek istiyordum ama lahana sarasim geldi boş oturmak beni daha fazla yoruyor 🤔🤔🤔🫠 

Sarılacak kısımları saricam kalanı turşu yapıcam ☺️ ☺️ 

image

17 Cevaplar

+1 oy
(6,776 puan) tarafından

En İyi Cevap

VE BİTTİ 🫠🫠🫠🫠🫠🫠 BENDE BİTTİM 

image

-Reklam-
+2 oy
(220 puan) tarafından

image

Basindan kalkabilirsem markete gidicem 😊
(6,776 puan) tarafından

Ama çok güzel ya 

(220 puan) tarafından

Teşekkür ederim 😊 😊 

+1 oy
(3,522 puan) tarafından

image

miniğimle mis gibi uyuyoduk ablası geldi sinirli sinirli "beni niye sahura kaldırmadınız" diye uyandırdı. "Baban elli kere çağırdı kalkmadın duymadın" dedim. Sonra mahcup şekilde kardeşini sevmeye başladı ve uyandırdı. Ben de ödevini yapmasını söyledim, tekrar uyuttum miniğimi. Ben de yanına kıvrılıp biraz daha uyuyacağım inşallah 😴 gece boyu uyumadık da 🥲 

Kolay gelsin sana da canım💕 maşallah bereketli olsun🩷

(6,776 puan) tarafından
+1

Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah 🤲 

Teşekkür ederim cnm 

+1 oy
(5,930 puan) tarafından

image

Benimde işler biti bebişi emzirdim kalkıp kuran okuyacağım 

Yemekte kafam rahat 1/2 saate annemler gelecek yemeği o yapacak 

(5,930 puan) tarafından

Canım ben doğuda yaşıyorum şuan hava -2 derece ev 50 de yanıyor ama banamısın demiyor çok sağuk☺️

Allah razı olsun 

(6,776 puan) tarafından

O zaman normal canim gecen hafta bizimde oyleydi 55 te yaktim hep şimdi 35 te hava çok güzel ama 

(5,930 puan) tarafından

Ne güzel valha şimdi bile kar yağıyor bebeğim 2,5 aylık az üstü açıldı mı titremeye başlıyor 4 yaşındaki dün koltukta uyuya kalmış uyandı titriyordu anne üşüyorum diyordu peteğe yapıştırdım çocuğu anca kendine geldi 

(6,776 puan) tarafından

Rabbim yardımcıniz olsun cnm 

(5,930 puan) tarafından

Amin inşallah canım

+1 oy
(4,336 puan) tarafından

image

Al canim sana tam anlik 
(6,776 puan) tarafından

Ah ölürüm buna ben maşallah 

(4,336 puan) tarafından

Allah korusun kız. Rabbim hayırlı ömürler versin. Kac gündür hasta o da ben de maf olduk uykusuzluktan ve aglamalqrindan😔

0 oy
(7,220 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Günaydın hayırlı ramazanlar bebeleri yedirdim evi temizliyecem sonra kuru fasulye  pilav yapacam   

Resim gitti 

uzanmisim üşeniyorum kalkıp makina çekeyim😁😁

(7,220 puan) tarafından

Afiyet olsun benimde var sarsam mi diye düşünüyorum

(6,776 puan) tarafından

Sar sar beraber saralim 

0 oy
tarafından

Konudan alakasız olcak ama evin çok güzel maşallah 💕 🤩

(6,776 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ 

0 oy
(1,709 puan) tarafından

Sabah 6.35 te kalktik oğlumla özel.egitime geldik simdi sigarasizliktan duvarlara kafami vurasim var ne su ne yemek aklima gelmiyor ama elim ayagim titriyor sigara diye. Saat sayiyorum 7 saat kaldi çok gerginim su an 

(16,792 puan) tarafından

Sakın ol şeytanın vesvesesine düşme aklına getirme başka biseyle uğraş 

(1,709 puan) tarafından

Vallahi fatom.gun gecmiyor

0 oy
(28,749 puan) tarafından

Aleyküm selamm ben anlık resim atmayayım mutfağım çingene çadırı gibi olmuş 🤣

(6,776 puan) tarafından
+1

Olur arada benimde suan öyle bi içeri koş bi aygaza koş toparlayamadim her yer leğen 

0 oy
(622 puan) tarafından

Aleyküm selam canm Eşim 5 te gidiyor işe o yüzden ses yapmıyoruz 😂 bebelerle aşagıda oturuyoruz o yukarda yatıyor bebeleri doyurdum aşagıları topladım kuranımı okudu bi çamaşır sericem bi postada dürülcek eşim giderken benide anama atıcak o yüzden akşam yemegi derdim yok orda iftar yaparım tek yapmayayım diye eşim kalkarsa süpürge tutarım uyursa gırgırlarım napayım 😂 eline sağlık seninde şimiden canm

(6,776 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah cnm 

0 oy
(5,325 puan) tarafından

Eline koluna saglik canim cok severimde hic beceremem sunu afiyetle yiyin 

Ben dun aksam cocugu uyutmadan evi sildim supurdum o yuzden isim yoktu zaten ona bi kahvalti verdim esimde geldi yatti hic bisey yapmadim kendime gelemiyorum boyle uykum mu var desen halsizlik mi desem bilemedim sabah ilk isim kahve oluyo ya vucud kafein ariyo heralde 

Dunden sehriye corbam var cocukla bana yeter esim is yerinde iftar yapacak bardak corba icerim dedi etli patates yemegi ve pilav yapcam iftara esim de goturur sefer tasina koyayim dedim etini kavurdum pirinci islattim cikan bulasillari topladim esim sahur da is yerinde yapacak dereotlu pogaca yapiyim dedim sahurda yer firin calismisken bi de elmali kurabiye atiyim dedim benimde canim cekiyo esimde sahura kadar atistirir elmalari rendeledim sekerledim ocaga koydum kisik ateste pisiyo geldim yatiyorum halsizlik coktu 

Simdi gidip fazla eti paketlicem patates dograyip kalan eti ystune ekleyip yemegi de halletcem ic harcim piser o soguyana kadar hamurumu yogrurum onu firina verince dereotlu pogacayi yogururum sekil verir firina sokarim tabi boyle bi solukta yazdigima vakma aksami bukur bunlar dinlene dinlene  😂

(774 puan) tarafından

Post sahibi değilim ama okurken ben yoruldum kolay gelsin benim de canım elmali kurabiye çekti çok severim ama yapmaya çok usenirim :))

(6,776 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 

(5,325 puan) tarafından

Kiz yok yorulcak ne var ayol ben hic gelemem yorgunluga orucken de yavas yavas yapiyorum uzun yazdim diye uzun uzun yapmadim isleri bak yemekler pisti patates pilav hamurlari yogurdum oturdum sekil vermeye gucum yetmedi 😂

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Anlık çay içiyorum Görsel atmim şimdi oruçlu bacılar var özürlüyüm bu hafta nasipse haftaya bende kervana katılacam

(6,776 puan) tarafından

Bende kahvemi içtim ama evet bacılar niyetli diye koymadım afiyet olsun cnm 

0 oy
(146 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm. Bende ailemin yanina geldim. Ankaraya. Annem kizimi bende. Oglumu uyuttum simdi. Oturuyorum bende

(6,776 puan) tarafından

Oh ne güzel 

0 oy
tarafından

Bulaşık makinesini boşalttım. Akşam mısır patlatmıstım biraz dibi tutmuştu onu bulasık makine tabletiyle kaynatıp beklettiydim onu cifleyip telledim. Eşim tavuk but istedi. Onu cıkardım erisin soslayıp 5ten sonra pişiririm. Birazdan pirinç ıslatırım. Kızılcık tarhanası almış onu yaparım.  Bide yapabilirsem revani yaparım allah bereket versin. 

Sana da kolay gelsin ♥eniştenin de kesesine bereket

(6,776 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 

Ellerine sağlık bol bereketli olsun inşallah 🤲 🫶 

tarafından

İnşallah canım. Beraber olsun inşallah🥰

0 oy
(7,094 puan) tarafından

Bebemi salliyorum uyursa biraz uyucam ya da gidip aksam yemegini halledicem bakalim hangisini canım isterse 

(6,776 puan) tarafından

Hangisini tercih ettin merak ettim 

(7,094 puan) tarafından

Yattim uyumadim uzandim oyle simdi yemek yapicam simdi canım

0 oy
(3,407 puan) tarafından

Normalde dün temizlik yapacaktım ramazana girmeden sözde ama o kadar rahatsızdım ki halim yoktu bugün evi dip köşe temizledim sabahtan içli köfte içini yaptım dolaba koydum donsun diye mercimek çorbasını ocağa koydum birazdan kaynanam gelicek beraber içli köfte yapıcaz çok yorgunum ama değdi çok şükür evim ter termiz yemekleri  hazır Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşaAllah  lahana sarmasına bayılırımmm yanında bir ayran Ohh misss 

(6,776 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah Allah kabul etsin inşallah 🤲 

(3,407 puan) tarafından

Aminnn inşaAllah cnm 

0 oy
(2,256 puan) tarafından

Karnıyarık yaptım, kızımı yedirdim uyuttum. Birazdan ayran çorbası yapcam. Oruçtan olacak ki bı halsizlik var üstümde.

(6,776 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım rabbim kabul etsin inşallah 🤲

(2,256 puan) tarafından

Amin inşallah cümlemizinde ❣️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
+1 oy
19 cevap 974 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 753 göst.